2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Canım kesenin görünmesi ve oluşumu da vücuttan vücuda değişiyor topiklerde okuyorum hep 4 hafta da gören de var 6 haftada gören var benim 5+3 filan iyi dıruyon ama gitmeden maşallah ben şuan da bile kontrol 2 hafta da bir ben en fazla 10 gün durabiliyorum :) biz artık 11+4 olduk bugün normalde 11 hafta olacaktı bugün doktor dün öne geçmiş 3 gün daha dedi çok şükür rabbime büyüdük artık

Allah sabır versin arkadaşlar kabızlık işi cidden zor, bir şeyde alamıyoruz bitkisel anlamda. Umarım bir an önce sorunlarınız çözülür

Selamunaleykum nasipse Kasım annesiyim 8 haftalık bebegım kalp atıslarını duydum herkese nasıp olsun inşallah. benım sabah mıde bulantılarım oluyor ogle ve aksam da kusma olmuyor sabah dısında ama mıdem hep dönüyor leblebi ye dediler cubuk kreker gıbı seyler yemek durumunda kalıyorum bılgısı onerısı bu gıbı durumu olan varmı kızlar

Benimde var bulantim ve hicbir sey gecirmiyor benimkini sadece limon yedigimde eksi seyler yedigimde hafifliyor kisa sureligine.

Şimdi doktordan çıktım arkadaşlar 4+5 te keseyi gördük abdominal kontrol ile çok şükür ki. Beklemiyordum bu kadar erken görmeyi. :) demek ki kişiden kişiye değişiyormuş gözükme büyüklüğü haftaya göre

Merhaba arkadaşlar benim bugün 6+4 oldu. Ctesi günü kalp atışlarını duyduk
Aşırı derecede mide bulantısı çekiyorum. Ve hiç bir şey yiyemiyorum. Doktorum endişelenmememi söyledi ama yemek yemek ızdırap haline geldi benim için. Dün doktoruma danışarak metpamid kullanmaya başladım. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda ?

Mide bulantı bileklikleri var eczanelerde hamileler için geliştirilmiş onlardan deneyebilirsin. Yeni mi başladı bulantılar yoksa 5. Haftadada varmıydı?

Benim henuz bulantim yok 5.haftadayim ama saracoglu kök zencefili kaynatip,bulandikca bir yudum için diyor. Deneyebilirsiniz :)

Ne olursa olsun asla sikayet etmeyin oyle cok istiyoruz ki midemiz bulaniyor kabizlik oluyor her turlu sey olur ama bebeginize bisey olmasin yeterki Ben kasim annesi olamadim yolu tamamlayamadim insallah siz saglikli sihatli bi sekilde kucaginiza alirsiniz doktora oyle sevincle gittim ki kalp atisini duymak icin 've bakiyor doktor bebek gozukmuyor simdiye coktan gozukmesi gerekti dedi Ben aglamaya basladim 've renkli ultrasyona gittik yine yok bebegim 6 haftalikken canlanmis ama gelisemeyince kurumus yani ölmüs yarin kurtaj olucam benim yasadigim seyi rabbim kimseye vermesin cok zor

Çok geçmiş olsun. İnşallah cennette bulusursunuz meleginizle. Ama bence bir doktora daha görünün. Tek doktorun sözüyle hareket etmeyin. Allah en kisa hayirli zamanda kucaginizi doldursun

Çok geçmiş olsun. İnşallah cennette bulusursunuz meleginizle. Ama bence bir doktora daha görünün. Tek doktorun sözüyle hareket etmeyin. Allah en kisa hayirli zamanda kucaginizi doldursun

Aminn amin canim gittim canim 2 doktora gittim malesef sonuc ayni :-(

Hadiya . Kaysi falandamı iyi gelmiyor. Bol su falan .lama ınsallaj gerek kalmaz zor bir durum . Napalim bebisler iyi olsunda herşeye katlanırız

Gecmis olsun . Bilirim bende yaşadım düşük yaptım 6 haftalikken çok zor bir durum .Rabbim yaşatmaz inşallah bir daha .

Kimin sorunuydu bulup etiketleyemedim,umarim okur. Hamileliktw degil ama oncesinde inanilmaz kabizlik cektim,1 hafta hic tuvalete gitmedigim oldu. Artik acidan gozumden yaş geliyordu, bogazim dugumleniyordu lokma yutamiyordum. Avuclar dolusu ilac kullandim gitmedigim doktor kalmadi,care bulamadim. Kayisilar,incirler vs hic işe yaramadı. Tek bir şeyden fayda gördüm.
Her gun sabah ayni saatte kahvaltidan önce 2 bardak oda sıcaklığında su içip, tuvalete oturdum. Yapamasam da oturdum her gun ayni saatte,vazgecmeden. Gerekirse yarim saat oturdum. Telefon dergi vs ile kafa dagitin. Kaslar kendini bi sure sonra gevsetmek zorunda kalıyor. Sonra kahvaltida bir kase musli yiyip, 1 saat sonra tekrar oturdum. Duzenli ayni saatlerde yaparsaniz insallah fauda gorursunuz. Folik asit kabizlik yapar, buna ragmen masallah diyeyim iyi gidiyorum simdilik bu yontemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…