- 13 Şubat 2017
- 303
- 242
- 53
- 32
Canımmm ;( çok üzüldüm yaşadığın duygunun ne kadar zor olduğunu bilirim 2 defa aynı şey başıma geldi rabbim sana sabır versin aynı acıyı birdaha göstermesin tez vakitte aynı mutluluğu tekrar tattırsın rabbim sana inşallahNe olursa olsun asla sikayet etmeyin oyle cok istiyoruz ki midemiz bulaniyor kabizlik oluyor her turlu sey olur ama bebeginize bisey olmasin yeterki Ben kasim annesi olamadim yolu tamamlayamadim insallah siz saglikli sihatli bi sekilde kucaginiza alirsiniz doktora oyle sevincle gittim ki kalp atisini duymak icin 've bakiyor doktor bebek gozukmuyor simdiye coktan gozukmesi gerekti dedi Ben aglamaya basladim 've renkli ultrasyona gittik yine yok bebegim 6 haftalikken canlanmis ama gelisemeyince kurumus yani ölmüs yarin kurtaj olucam benim yasadigim seyi rabbim kimseye vermesin cok zor
O kişi ben olabilir miyim acaba kabızdan çok dertli olan benimKimin sorunuydu bulup etiketleyemedim,umarim okur. Hamileliktw degil ama oncesinde inanilmaz kabizlik cektim,1 hafta hic tuvalete gitmedigim oldu. Artik acidan gozumden yaş geliyordu, bogazim dugumleniyordu lokma yutamiyordum. Avuclar dolusu ilac kullandim gitmedigim doktor kalmadi,care bulamadim. Kayisilar,incirler vs hic işe yaramadı. Tek bir şeyden fayda gördüm.
Her gun sabah ayni saatte kahvaltidan önce 2 bardak oda sıcaklığında su içip, tuvalete oturdum. Yapamasam da oturdum her gun ayni saatte,vazgecmeden. Gerekirse yarim saat oturdum. Telefon dergi vs ile kafa dagitin. Kaslar kendini bi sure sonra gevsetmek zorunda kalıyor. Sonra kahvaltida bir kase musli yiyip, 1 saat sonra tekrar oturdum. Duzenli ayni saatlerde yaparsaniz insallah fauda gorursunuz. Folik asit kabizlik yapar, buna ragmen masallah diyeyim iyi gidiyorum simdilik bu yontemle
Bagırsaklar durdu galiba benim anlamadım canım Yok ne Kayısı ne başka birşey fayda etmedi henüz ne duyarsam demiyorum bakalım artıkHadiya . Kaysi falandamı iyi gelmiyor. Bol su falan .lama ınsallaj gerek kalmaz zor bir durum . Napalim bebisler iyi olsunda herşeye katlanırız
Şuanda 5 haftalık dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışları için gidicemHayirli olsun. Hangi ultrasonda ve kaç haftalikken gordunuz? Kalp atışı da var mıydı
Ben kullanıyorum canımKızlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ?
Başlayalı ne kadar oldu ben dün başladım koldan ilk defa eczacı yaptı yaptı ama hem morardı hem az şişti ufak kırmızı nokta oluştu sende de oldu mu böyleBen kullanıyorum canım
İnşallahArkadaşlar bebeğimin kalp atışını duydum bugün 7+3 deyim çok mutluyum rabbim herkese tattırsın bu duyguyu
Ay inşallah . Bakmaya kıyamam yavrumu 4gözle bekliyorum hızlıca geçsin zamanBagırsaklar durdu galiba benim anlamadım canım Yok ne Kayısı ne başka birşey fayda etmedi henüz ne duyarsam demiyorum bakalım artık
Herşey bu bebiş için bi doğsun ısırcam heryerlerini
Okuma cnm öyle şeyler ben de etkileniyorum aynen dokunuyorum seviyorum hissedicek gibiAy kızlar bebeğimin kalbi durmuş yazılarını okuya okuya psikolojim bozuldu . Moralim çok bozuk ya kalbi durdur duysa benim bebeğimin . Elimi kasigima köyup sanki hissetcekmisim gibi hissetmeye çalışıyorum . Çok korkuyorum endişelerim
Canımmm ;( çok üzüldüm yaşadığın duygunun ne kadar zor olduğunu bilirim 2 defa aynı şey başıma geldi rabbim sana sabır versin aynı acıyı birdaha göstermesin tez vakitte aynı mutluluğu tekrar tattırsın rabbim sana inşallah
Gecmis olsun . Bilirim bende yaşadım düşük yaptım 6 haftalikken çok zor bir durum .Rabbim yaşatmaz inşallah bir daha .
Ay kızlar bebeğimin kalbi durmuş yazılarını okuya okuya psikolojim bozuldu . Moralim çok bozuk ya kalbi durdur duysa benim bebeğimin . Elimi kasigima köyup sanki hissetcekmisim gibi hissetmeye çalışıyorum . Çok korkuyorum endişelerim
Cnm seni o kadar iyi anlıyorumki iki ay önce bende kürtaj olmak zorunda kaldım 8. Haftanın sonunda aldılar kalp atışı olmadığı için çok üzüldüm kendimi terkedilmiş gibi hissettim çok üzüldüm ama mevlam bize yeniden ve beklemediğimiz bi anda yeniden nasip etti biz bilemeyiz herşerde bir hayr gizlidir inş yakın zamanda Şen'inde gzl haberlerini alıcazzAllah razi olsun canim amin kimsenin basina vermesin rabbim sizde saglikli sekilde sag salim alin bebeklerinizi kucaginiza insallah
Canım ilk gebeliği öğrendimiz gün başladık yanılmıyorsam 5+3 tü ilk 1 hafta hastane acilinde kolumdan yaptırdık kollar benim de şişti morardı falan sonra ben baktım olmıcak karnımdan kendim yapmaya başladım hala da aynı şekilde yapıyorum çok rahatım agrı morarma şişlik hiç biri Yok bunların sen de karnından yap iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum İnanBaşlayalı ne kadar oldu ben dün başladım koldan ilk defa eczacı yaptı yaptı ama hem morardı hem az şişti ufak kırmızı nokta oluştu sende de oldu mu böyle
Ay inşallah . Bakmaya kıyamam yavrumu 4gözle bekliyorum hızlıca geçsin zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?