2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Canımmm ;( çok üzüldüm yaşadığın duygunun ne kadar zor olduğunu bilirim 2 defa aynı şey başıma geldi rabbim sana sabır versin aynı acıyı birdaha göstermesin tez vakitte aynı mutluluğu tekrar tattırsın rabbim sana inşallah

O kişi ben olabilir miyim acaba kabızdan çok dertli olan benim ben değilsem de uygulıcam dediğini çok saol

Hadiya . Kaysi falandamı iyi gelmiyor. Bol su falan .lama ınsallaj gerek kalmaz zor bir durum . Napalim bebisler iyi olsunda herşeye katlanırız
Bagırsaklar durdu galiba benim anlamadım canım Yok ne Kayısı ne başka birşey fayda etmedi henüz ne duyarsam demiyorum bakalım artık
Herşey bu bebiş için bi doğsun ısırcam heryerlerini

Çoğu insan 6 haftalıkken düşük yapıyor bunun bir sebebi var mı?

Bagırsaklar durdu galiba benim anlamadım canım Yok ne Kayısı ne başka birşey fayda etmedi henüz ne duyarsam demiyorum bakalım artık
Herşey bu bebiş için bi doğsun ısırcam heryerlerini
Ay inşallah . Bakmaya kıyamam yavrumu 4gözle bekliyorum hızlıca geçsin zaman

Ay kızlar bebeğimin kalbi durmuş yazılarını okuya okuya psikolojim bozuldu . Moralim çok bozuk ya kalbi durdur duysa benim bebeğimin . Elimi kasigima köyup sanki hissetcekmisim gibi hissetmeye çalışıyorum . Çok korkuyorum endişelerim

Okuma cnm öyle şeyler ben de etkileniyorum aynen dokunuyorum seviyorum hissedicek gibi

Aminn aminn allah razi olsun Zaten yasayan anliyor canim benim oyle zor Bi gundu ki yok oldugunu bildigim halde cikarsinlar istemedim aglayarak hickira hickira uyandim narkozdan cok zor yani

Gecmis olsun . Bilirim bende yaşadım düşük yaptım 6 haftalikken çok zor bir durum .Rabbim yaşatmaz inşallah bir daha .

Allah razi olsun canim amin kimsenin basina vermesin rabbim sizde saglikli sekilde sag salim alin bebeklerinizi kucaginiza insallah

Aynen ya ödüm patlıyor sürekli kötü ruya görüyorum. Cuma randevu aldim 5+5 olacak insallah kese gorunur. Ama kese gorunup kalp atışı olmayanlari,kurtaj yapilanlari okuyunca çok kötü oluyorum (((

Allah razi olsun canim amin kimsenin basina vermesin rabbim sizde saglikli sekilde sag salim alin bebeklerinizi kucaginiza insallah
Cnm seni o kadar iyi anlıyorumki iki ay önce bende kürtaj olmak zorunda kaldım 8. Haftanın sonunda aldılar kalp atışı olmadığı için çok üzüldüm kendimi terkedilmiş gibi hissettim çok üzüldüm ama mevlam bize yeniden ve beklemediğimiz bi anda yeniden nasip etti biz bilemeyiz herşerde bir hayr gizlidir inş yakın zamanda Şen'inde gzl haberlerini alıcazz

Başlayalı ne kadar oldu ben dün başladım koldan ilk defa eczacı yaptı yaptı ama hem morardı hem az şişti ufak kırmızı nokta oluştu sende de oldu mu böyle
Canım ilk gebeliği öğrendimiz gün başladık yanılmıyorsam 5+3 tü ilk 1 hafta hastane acilinde kolumdan yaptırdık kollar benim de şişti morardı falan sonra ben baktım olmıcak karnımdan kendim yapmaya başladım hala da aynı şekilde yapıyorum çok rahatım agrı morarma şişlik hiç biri Yok bunların sen de karnından yap iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum İnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…