2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Aminn aminn allah razi olsun Zaten yasayan anliyor canim benim oyle zor Bi gundu ki yok oldugunu bildigim halde cikarsinlar istemedim aglayarak hickira hickira uyandim narkozdan cok zor yani
Ne dicemi bilemiyorum teselli etmez hiç bi söz seni ama bida ki bebeğin için bunun nedenini araştırt canım bak benim 1. De umursamadılar herkezin başına gelebilir diye 2. De araştırmaya başladılar bi çok sorun çıktı bende ilkinde bakılsaydı 2. Bebeğimi de kaybetmezdim belki

Aynn cnm bnm kismet yasayacagim varmis iste cok saol ilgin icin

Cok saol canim allah razi olsun insallah benimkide olur enkisa zamanda aynn insan kendini cok kotu hissediyor sende saglikli bi sekilde sag salim kucagina al insallah

Aynen ya ödüm patlıyor sürekli kötü ruya görüyorum. Cuma randevu aldim 5+5 olacak insallah kese gorunur. Ama kese gorunup kalp atışı olmayanlari,kurtaj yapilanlari okuyunca çok kötü oluyorum (((
Hemde nasıl kötü oluyor insan . Merak etme geç gozuksede kese geç döllenme olabiliyor .hayırlısıyla keseyi görürsün inşallah.

Cümleten hayırlı kandiller kızlar.
9+3 haftalik hamileyim ne gibi belirtileriniz var . BİŞEY hissediyormusunuz . Nasıl geçiyor hamileliginiz. .

Merhaba, bende 7+4 haftalık hamileyim. Geçen haftasonu çok şiddetli grip olmuştum ve iki üç gün boyunca o kadar çok ve kuvvetli hapşurdum ki korktum. İki gün önce doktora gittim, kalp atışlarında bir sorun yoktu çok şükür ama rahim duvarında kanama olmuş. Düşük ihtimali olabilir diyip fitil şeklinde kullanmak üzere progestan verdi. İki gündür kullanıyorum ve bu sabah hafif bir kan gördüm tedirgin oldum. Forumlarda okuyunca progestanında kanamaya sebep olabileceğini duydum. Normalda lekelenme filan olmuyor aslında ama rahim duvarındaki kanama beni korkuttu.

Dün akşam denedim karnımdan dediğin gibi hiç morarma olmadı ama ağrı oldu bende

Aynen ya ödüm patlıyor sürekli kötü ruya görüyorum. Cuma randevu aldim 5+5 olacak insallah kese gorunur. Ama kese gorunup kalp atışı olmayanlari,kurtaj yapilanlari okuyunca çok kötü oluyorum (((
Bende 5+1 hamileyim.keseyi 3 gün önce gördük çok şükür.
Kalp atışını duymak için bekliyoruz şimdi de.inşallah sağlıkla hayırla o gün gelir.burada talihsiz sonuçlanan hamilelikleri okuyunca ya benimde öyle olursa diye korktum.ve aetık burayı takip etmemeyw karar verdim.stres zaten en büyük etken bebeğe.allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da.

Bende 5+1 hamileyim.keseyi 3 gün önce gördük çok şükür.
Kalp atışını duymak için bekliyoruz şimdi de.inşallah sağlıkla hayırla o gün gelir.burada talihsiz sonuçlanan hamilelikleri okuyunca ya benimde öyle olursa diye korktum.ve aetık burayı takip etmemeyw karar verdim.stres zaten en büyük etken bebeğe.allahım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da.

Kızlarrr bugün ilk kez keseyi görmek için ultrasonla baktı doktor kafamı karıştırdı ben sata göre 5+1 hamileyim, ultrasona göre 5+2 ama dokotor henüz 4 haftalık gibi duruyor dedi bugün ilk kez vajinal ultrason yapıldı kese 8mm ve yolk sac istediğimiz gibi dedi, embriyo gözükmüyor dedi korkulacak birşey yok kesinlikle dış gebelik değil dedi başka kan tahlilleri yapmak için kan verdim 10 gün sonra gel görürüz dedi böyle bir durum yaşayan varmı, ultrason görüntüsü yükledim bi bakarmısınız sizde nasıldı çok korktum

Dün akşam denedim karnımdan dediğin gibi hiç morarma olmadı ama ağrı oldu bende
Bi kaç gün alışana kadar olur canım iğneyi yaptıktan sonra ovala orayı çok bastırmadan ilacı dağıt ben 2 aydır kullanıyorum zaman zaman benim de agrı olduğu oluyor canının tatlı gününe denk gelmiştir

Korkma canım gayet iyi gibi görünüyor benim de senin ki tektaş yüzüğe benziyordu doktor bana bu şekilde örnek vermişti yani.
Hepimizin en başta o şekilde gerideydi 1 hafta kese boyutu yanıltma yaptığını bebek oluştuğun da daha doğru sonuçlar çıkacaktır deri öyle de oldu 9. Haftaya kadar 1 hafta gerideydi şimdi tam günümüzü yakaladık olması gereken haftada çıkıyor artık senin de öyle olur büyük bi ihtimal içini ferah tut

Merhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek

Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR

Anladım canım çok teşekkür ederim aydınlattığın için insanın ister istemez aklına kötü şeyler geliyor

Anne olmak bunu gerektirir cnm.☺ Hep endişe hep ona bişi olursa korkusu malesef ama rahat ol ben boşuna endiselenmisim stres yapmışım die üzüldüm sonradan bebeklerimizide etkiliyoruz daha çok minikler rahat olmaya çalış cnm bi Dr a git istersen rahatlarsin görünce merak etme o çok iyi bence kötü düşünme cagirirsin kötü şeyleri dua et

Yarın gitmeyi düşünüyorum. Yoksa bana günler gecmicek. Üzüntüden kahrolcam. Keşke rahat bir insan olsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…