- 13 Şubat 2017
- 303
- 242
- 53
- 32
Ne dicemi bilemiyorum teselli etmez hiç bi söz seni ama bida ki bebeğin için bunun nedenini araştırt canım bak benim 1. De umursamadılar herkezin başına gelebilir diye 2. De araştırmaya başladılar bi çok sorun çıktı bende ilkinde bakılsaydı 2. Bebeğimi de kaybetmezdim belkiAminn aminn allah razi olsun Zaten yasayan anliyor canim benim oyle zor Bi gundu ki yok oldugunu bildigim halde cikarsinlar istemedim aglayarak hickira hickira uyandim narkozdan cok zor yani
Ne dicemi bilemiyorum teselli etmez hiç bi söz seni ama bida ki bebeğin için bunun nedenini araştırt canım bak benim 1. De umursamadılar herkezin başına gelebilir diye 2. De araştırmaya başladılar bi çok sorun çıktı bende ilkinde bakılsaydı 2. Bebeğimi de kaybetmezdim belki
Cnm seni o kadar iyi anlıyorumki iki ay önce bende kürtaj olmak zorunda kaldım 8. Haftanın sonunda aldılar kalp atışı olmadığı için çok üzüldüm kendimi terkedilmiş gibi hissettim çok üzüldüm ama mevlam bize yeniden ve beklemediğimiz bi anda yeniden nasip etti biz bilemeyiz herşerde bir hayr gizlidir inş yakın zamanda Şen'inde gzl haberlerini alıcazz
Hemde nasıl kötü oluyor insan . Merak etme geç gozuksede kese geç döllenme olabiliyor .hayırlısıyla keseyi görürsün inşallah.Aynen ya ödüm patlıyor sürekli kötü ruya görüyorum. Cuma randevu aldim 5+5 olacak insallah kese gorunur. Ama kese gorunup kalp atışı olmayanlari,kurtaj yapilanlari okuyunca çok kötü oluyorum(((
Amin inşallahAllah razi olsun canim amin kimsenin basina vermesin rabbim sizde saglikli sekilde sag salim alin bebeklerinizi kucaginiza insallah
Elimde değil unutim diyorum aklıma gelyo . Çok takıntılıyım bu konuda . Sen kaç haftalik sin .Okuma cnm öyle şeyler ben de etkileniyorum aynen dokunuyorum seviyorum hissedicek gibi
Yarın 12 oluoruz cnm ama ultrasonda daha büyük sen ?Elimde değil unutim diyorum aklıma gelyo . Çok takıntılıyım bu konuda . Sen kaç haftalik sin .
Dün akşam denedim karnımdan dediğin gibi hiç morarma olmadı ama ağrı oldu bendeCanım ilk gebeliği öğrendimiz gün başladık yanılmıyorsam 5+3 tü ilk 1 hafta hastane acilinde kolumdan yaptırdık kollar benim de şişti morardı falan sonra ben baktım olmıcak karnımdan kendim yapmaya başladım hala da aynı şekilde yapıyorum çok rahatım agrı morarma şişlik hiç biri Yok bunların sen de karnından yap iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum İnan
Bende 5+1 hamileyim.keseyi 3 gün önce gördük çok şükür.Aynen ya ödüm patlıyor sürekli kötü ruya görüyorum. Cuma randevu aldim 5+5 olacak insallah kese gorunur. Ama kese gorunup kalp atışı olmayanlari,kurtaj yapilanlari okuyunca çok kötü oluyorum(((
Bende 5+1 hamileyim.keseyi 3 gün önce gördük çok şükür.Aynen ya ödüm patlıyor sürekli kötü ruya görüyorum. Cuma randevu aldim 5+5 olacak insallah kese gorunur. Ama kese gorunup kalp atışı olmayanlari,kurtaj yapilanlari okuyunca çok kötü oluyorum(((
Bi kaç gün alışana kadar olur canım iğneyi yaptıktan sonra ovala orayı çok bastırmadan ilacı dağıt ben 2 aydır kullanıyorum zaman zaman benim de agrı olduğu oluyor canının tatlı gününe denk gelmiştirDün akşam denedim karnımdan dediğin gibi hiç morarma olmadı ama ağrı oldu bende
Korkma canım gayet iyi gibi görünüyor benim de senin ki tektaş yüzüğe benziyordu doktor bana bu şekilde örnek vermişti yani.Eki Görüntüle 1975113 Kızlarrr bugün ilk kez keseyi görmek için ultrasonla baktı doktor kafamı karıştırdı ben sata göre 5+1 hamileyim, ultrasona göre 5+2 ama dokotor henüz 4 haftalık gibi duruyor dedi bugün ilk kez vajinal ultrason yapıldı kese 8mm ve yolk sac istediğimiz gibi dedi, embriyo gözükmüyor dedi korkulacak birşey yok kesinlikle dış gebelik değil dedi başka kan tahlilleri yapmak için kan verdim 10 gün sonra gel görürüz dedi böyle bir durum yaşayan varmı, ultrason görüntüsü yükledim bi bakarmısınız sizde nasıldı çok korktum
Anladım canım çok teşekkür ederim aydınlattığın için insanın ister istemez aklına kötü şeyler geliyorKorkma canım gayet iyi gibi görünüyor benim de senin ki tektaş yüzüğe benziyordu doktor bana bu şekilde örnek vermişti yani.
Hepimizin en başta o şekilde gerideydi 1 hafta kese boyutu yanıltma yaptığını bebek oluştuğun da daha doğru sonuçlar çıkacaktır deri öyle de oldu 9. Haftaya kadar 1 hafta gerideydi şimdi tam günümüzü yakaladık olması gereken haftada çıkıyor artık senin de öyle olur büyük bi ihtimal içini ferah tut
Yarın 12 oluoruz cnm ama ultrasonda daha büyük sen ?[/QUOTE9
9+3 . Bebeği hissedene kadar kafayı yicem sanırım . Tiksinti var aç kalınca midem bulanyo kokular var . Ama hissetmek istiyorum hissetmeyince sanki bebek yok gibi ı hissediyorum
Yarın gitmeyi düşünüyorum. Yoksa bana günler gecmicek. Üzüntüden kahrolcam. Keşke rahat bir insan olsaydimAnne olmak bunu gerektirir cnm.☺ Hep endişe hep ona bişi olursa korkusu malesef ama rahat ol ben boşuna endiselenmisim stres yapmışım die üzüldüm sonradan bebeklerimizide etkiliyoruz daha çok minikler rahat olmaya çalış cnm bi Dr a git istersen rahatlarsin görünce merak etme o çok iyi bence kötü düşünme cagirirsin kötü şeyleri dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?