2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Son adet tarihine göre 5+5 bugün gittik vajinal ultrasonda keseyi gördük. Ultrasonda göre 5+6. Çok şükür :) 20 gün sonra da kalp atışını karından ultrasonda görmeye gideceğim inşallah.
Şimdi aşılama yapan doktoruna gittin ama gebelik takibi yapamıyor, yasak. Avrupa yakasında doktor önerilerimizi de paylaşalım mi

Hanımlar nerelerdesiniz, nasılsınız? Kim kaç haftalık, kimlerin belirtileri arttı:)

Slm kızlar kalbi atiyormu durmusmudur diye kafayı yemiştim ta cuma gittim çok şükür atıyor dinledik tekrar kurban olduğum yavrum eli ayağı olusmus dedi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Geçen perşembe gittim. Sat 22 ocak. Ona göre 9+4 olması gerekirken 9+0 çıktı minnak. Biraz kafama takıldı. Sizde de var mı öyle bişeler? Bu perşembeye bi daha randevu aldım kafama takıldı. Acaba farklı doktora gittim diye mi öyle ölçtü ?

Kızlar bulantı ve mide ekşimesi sorunu yaşayan yok mu? Ben ne yapacağımı şaşırdım midem çok kötü. Sık sık az az yemeye çalışıyorum ama bana mısın demiyo

Kızlar ultrasonla da bebeğim 1 hafta büyük çıkıyor sata göre 10 haftalik olmalı ama 11 çıkıyor normal mi sizce neden olabilir ki

Kızlar bulantı ve mide ekşimesi sorunu yaşayan yok mu? Ben ne yapacağımı şaşırdım midem çok kötü. Sık sık az az yemeye çalışıyorum ama bana mısın demiyo
Ben eğer aç isem ki özellikle sabahları fena bulantı yaşıyorum.

Kızlar merhaba. Sat 4 mart. Fakat adet günlerim düzensiz. 30 ila 35 günde bir oluyorum. Geçtiğimiz perşembe günü kan testimin 38.78 çıkmasıyla öğrendim hamileliğimi ve pazar günü 282.1 e yükselmiş. Fakat ayakta biraz kaldığımda ağrım oluyor. Fakat bugün adet günümmüdür nedir bilmiyorum ama felaket bir adet sancısı gibi sancı çekiyorum. Kötü birşey olup olmadığı hakkında endişeliyim. Adet dönemi diyemi bu sancıları çekiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim.. Teşekkürler..

Merhaba
persembe gunu kandan baktiracagim bugun idrarda baktim isikta cok silik cizgi cikti ama emin olmak icin kandan bakacagim bana dua edin lutfenn
Sizce de varmi acaba ??

Eklentiler

• IMG_4961.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba
persembe gunu kandan baktiracagim bugun idrarda baktim isikta cok silik cizgi cikti ama emin olmak icin kandan bakacagim bana dua edin lutfenn
Sizce de varmi acaba ??

Benimde böyle çıkmıştı canım ertesi gün kan testinde 38.78 diye öğrendim. :) hayırlısı olsun müthiş haberler alman dileğiyle..

Benimde böyle çıkmıştı canım ertesi gün kan testinde 38.78 diye öğrendim. :) hayırlısı olsun müthiş haberler alman dileğiyle..

Ayhhhh aminnn insallah cok saol insallah insallah seninkinide Allah bagislasin insallah saglikli kucagina almak nasip olur uzun onurlu olsun hayirli olsun cok tsk ederim

Ayhhhh aminnn insallah cok saol insallah insallah seninkinide Allah bagislasin insallah saglikli kucagina almak nasip olur uzun onurlu olsun hayirli olsun cok tsk ederim

İnşallah canım benim sende güzel haberlerle gel bekliyorum kan testi sonucunu inşallah mutlu olursun..

Merhaba bende geçen perşembe ögrendim evde test yaptım koyu 2 çizgi çıktı şükür 3.5 yıl sonra ve ögrendiğim perşembe akşamı kahverengi lekelenmem oldu cuma doktora gittim kan testi yaptık 243 çıktı değerim ilaç verdi istirahat etmemi istedi şükür lekelenmem cuma akşamı hemen bitti bugün tekrar randevum vardı alttan muayene ile keseyi gördük kan testi yaptık tekrar 1296 çıktı şuan hala dinlenmedeyim
(6.3 cm ve 3.5cm kistle eşimde de sorun vardı varikosel vardı vee doğal yolla hamile kaldım sabrettim dua ettim şükür Rabbim nasip eyledi hala şaşkınım çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hamilelere de sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

Merhaba Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.
Bende InşAllah Kasım Annesi olacağım.

Lokman Hekim Sincan'da doğum yapmak istiyorum. Doktorum Bahar Hanım.

Benim sorum Doğum Paketi???

Arkadaslar Lokman Hekim Doğum paketi 3500 Tl.
Doğum Sezeryan veya Normal
Nst ler Sınırsız
10 Adet Muayene
2-3-4 lü tarama testi
Tüm tahliller
Şeker yüklemesi
Ultrason Renkli Gelismis
Bebegin ilk kontrolleri ve asilari
Fotografci
Oda Süslemesi

Doğum Paketi Almak Mantıklımı Almalımıyız.Alan veya LH Sincan da dogum yapan Fiyatlari bilen varmi Yardimci olabilirminiz.Tesekkurler

Herkese Merhaba,
Bir düşük yaşamıştım geçen sene.O dönemlerde hiçbir belirti yaşamamıştım.Sadece çok fazla şişlik vardı karnımda.6 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Düşükten dolayı yaşamış olduğum üzüntü beni hamilelik ve bebekten uzaklaştırdı.1 sene sonra tekrar bir bebek düşüncemiz oldu ve ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim.Biraz belirtilerini paylaşayım...
İlk ay negatif çıkınca aman ya neyse çok kafaya takmıycam hayırlısı dedim.
ikinci ayda;
regli tarihime 7 gün kala heyecan başladı
5 gün kala kasıklarımda şiddetli ağrı ve kramplar oluştu ama bu bir regl ağrısı değildi.Üşüttüm diye düşündüm.
böyle birkaç günü geçirdim.Regl tarihimden 1 gün sonra yine ağrılar var.Göğsüme yanlışlıkla bile değsem aman aman canım acıyor.Gidip eczaden 25 tl ye ve 5 tl ye iki adet test aldım.
25 tl olan adet tarihinden 6 gün önce bile yapınca pozitif ise pozitif çıkartıyormuş.
Akşamüstü 6 gibi hemen denedim ve çift çizgi
Emin olmak için ertesi gün sabah diğerini yaptım oda çift çizgi.
hıh Tamam hamileyim dedim
Hmen doktora gitmek istemedim.Çünkü daha önceden tecrübeliyiz.Hep aynı şeyler yapılıyor.
1 Hafta bekledim ve geçen cumartesi doktora gittim.direk karnımdan ultrason ile bakıldı.Görünmesse vajinal ultrason ile bakarız dedi.
Gerek kalmadı kese hemen göründü :)
Kan verdim.Tiroid vs onlara bakıldı.Tansiyon nabız kilo ölçüleri alındı.
3 aylık yasaklar konuldu :)
İlaçlar verildi.Şuan hersey yolunda gibi.Kasıklara giren ağrılar normalmiş :)
Şuan 12.4 mm kesenin boyu ve ultrasondan hesaplanan gebelik haftası 01.04.2017 tarihinde 4 hafta+3 gün dü.
14 Nisanda hayırlısıyla kalp atışlarını duymak için doktorumuza gideceğiz.

Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…