Canım benim 2. Bebeğim ama ben bile yeni alisiyorum 12 haftaligizSlm arkadaşlar. 4 haftalık benimki. Daha yeni ve hala yeni durumuma adapte olamadım
Gelişimi iyidir korkulacak bir şey yok benceKızlar ultrasonla da bebeğim 1 hafta büyük çıkıyor sata göre 10 haftalik olmalı ama 11 çıkıyor normal mi sizce neden olabilir ki
Ben eğer aç isem ki özellikle sabahları fena bulantı yaşıyorum.Kızlar bulantı ve mide ekşimesi sorunu yaşayan yok mu? Ben ne yapacağımı şaşırdım midem çok kötü. Sık sık az az yemeye çalışıyorum ama bana mısın demiyo
Merhaba
persembe gunu kandan baktiracagim bugun idrarda baktim isikta cok silik cizgi cikti ama emin olmak icin kandan bakacagim bana dua edin lutfenn
Sizce de varmi acaba ??
Benimde böyle çıkmıştı canım ertesi gün kan testinde 38.78 diye öğrendim. :) hayırlısı olsun müthiş haberler alman dileğiyle..
Ayhhhh aminnn insallah cok saol insallah insallah seninkinide Allah bagislasin insallah saglikli kucagina almak nasip olur uzun onurlu olsun hayirli olsun cok tsk ederim
İnşallah canım benim sende güzel haberlerle gel bekliyorum kan testi sonucunu inşallah mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?