2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Merhaba ben 6+4 haftalik hamileyim. Daga 4 5 gündür agrilarim azalıyor. Bazen yere basamayacak kadar bacaklarima vuran kasık agrilarim oluyordu. Iki buklum kaliyordum dik duramiyordum. Doktor normal oldugunu soyledi. Hem hormon değişiklikleri hem de adet olamama sıkıntısı dedi. Insallah kısa surede gecer :) hayirli olsun

Teşekkür ederim canımmm sanada hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

Kızlar selam. Sata göre 4. Buçuk 5 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz perşembe kan verdim beta hcg ye bakıldı. Sonra pazar verdim beta hcg ye bakıldı. Bugünde sağlık ocağına gittim 3 tüp kan aldılar. Bu kadar kan vermek sıkıntı yaratır mı? Zaten bu sabah kan verdiğimden beri gözlerimi zor açıyorum herhangi bir zarar olur mu yada yapmam gereken birşey var mıdır?

Herkese merhabalar ultrasona göre bugün 12+1 olduk. Ancak son 3-4 gündür inanılmaz bulantı halsizlik yaşıyorum 3 gun once idrar enfeksiyonu çıktı monorol verdi 1 kez kullandım. Ancak bu halsizlik ve bulantı günlerdir beni mahvetti. Daha ne kadar sürer sizce bilgisi olan var mı

Kan vermek herkese yapilan standart tetkikler yani ondan degildir halsizliginiz hamilelikte oluyor surekli uyku hali halsizlik :)

Bende 10 haftaligim benimde bulanti kusmam var iki gunde serum takildi ancak takildigi surece iyiydim cikarildi eskiye dondum. size nasil olur bilmiyorum limon ve tahin yemek benim mideme biraz olsun iyi geliyor.

Ben kendim için soğan kürü ve hayıt tohumuna başladım 10 gün oluyo bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı. Eşimin sperm sayısı 80 milyon ama ileri hareketli %35 onun için de keçiboynuzu özü aldım eczaneden. Polen aldım aktardan ace plus vitamin hapı aldım bıldırcın yumurtası bal süt veriyorum bir de kısmetse ikimiz de hacamat yaptıracağız haftaya.. ben çok ara verdim yıllardır hiçbişi yaptırmadım doktora gitmek dışında.. şimdi bunlara kalkıştım Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah benim de benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin de hayırlı sağlıklı çoook tatlı bebişimiz hatta bebişlerimiz olur.. herşey Allah'tan ben ondan istiyorum sadece Rabb'den

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalik ikizlere hamileyim Allah nasip ederse ekim de kavusagiz bebislerimle hepinize sağlıklı gebelik ve hayırlı doğumlar diliyorum :)

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minik ikizlerini :)

Kızlar midesi bulunanlara soruyorum özellikle, sabahları yeşil sıvı kusan var mı sadece yeşil bir su..

Aman Aman olmasın zaten :) Zaten baş dönmesi kasık krampları da cabası :)

Kızlaaaar. Sat 4 mart. 30 martta beta hcg 38.78 2 nisanda 282.1 çıktı 6 nisanda da 1075.19 çıktı. Sizce yükseliş güzel mi? Yarın ilk doktor kontrolümüz var kese bebek falan görünür mü çok heyecanlıyım. Sürekli sizlerle konuşup heyecanımı paylaşmak istiyoruumm. az bilgilendirin beni güzel kızçeler

hayırlı olsun canım. değerlerin çok güzel. peşpeşe gidiyoruz senle :)
benim sat 3 mart. bu sabah itibariyle hcg değerim 1929,5 çıktı :)
pazartesi doktora gidiyoruz biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…