Kızlar merhaba. Sat 4 mart. Fakat adet günlerim düzensiz. 30 ila 35 günde bir oluyorum. Geçtiğimiz perşembe günü kan testimin 38.78 çıkmasıyla öğrendim hamileliğimi ve pazar günü 282.1 e yükselmiş. Fakat ayakta biraz kaldığımda ağrım oluyor. Fakat bugün adet günümmüdür nedir bilmiyorum ama felaket bir adet sancısı gibi sancı çekiyorum. Kötü birşey olup olmadığı hakkında endişeliyim. Adet dönemi diyemi bu sancıları çekiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim.. Teşekkürler..
Teşekkür ederim canımmm sanada hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba ben 6+4 haftalik hamileyim. Daga 4 5 gündür agrilarim azalıyor. Bazen yere basamayacak kadar bacaklarima vuran kasık agrilarim oluyordu. Iki buklum kaliyordum dik duramiyordum. Doktor normal oldugunu soyledi. Hem hormon değişiklikleri hem de adet olamama sıkıntısı dedi. Insallah kısa surede gecer :) hayirli olsun
Kan vermek herkese yapilan standart tetkikler yani ondan degildir halsizliginiz hamilelikte oluyor surekli uyku hali halsizlik :)Kızlar selam. Sata göre 4. Buçuk 5 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz perşembe kan verdim beta hcg ye bakıldı. Sonra pazar verdim beta hcg ye bakıldı. Bugünde sağlık ocağına gittim 3 tüp kan aldılar. Bu kadar kan vermek sıkıntı yaratır mı? Zaten bu sabah kan verdiğimden beri gözlerimi zor açıyorum herhangi bir zarar olur mu yada yapmam gereken birşey var mıdır?
Bende 10 haftaligim benimde bulanti kusmam var iki gunde serum takildi ancak takildigi surece iyiydim cikarildi eskiye dondum. size nasil olur bilmiyorum limon ve tahin yemek benim mideme biraz olsun iyi geliyor.Herkese merhabalar ultrasona göre bugün 12+1 olduk. Ancak son 3-4 gündür inanılmaz bulantı halsizlik yaşıyorum 3 gun once idrar enfeksiyonu çıktı monorol verdi 1 kez kullandım. Ancak bu halsizlik ve bulantı günlerdir beni mahvetti. Daha ne kadar sürer sizce bilgisi olan var mı
Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalik ikizlere hamileyim Allah nasip ederse ekim de kavusagiz bebislerimle hepinize sağlıklı gebelik ve hayırlı doğumlar diliyorum :)
İkiz benim değil canım yanlış oldu galiba :)
Kızlar midesi bulunanlara soruyorum özellikle, sabahları yeşil sıvı kusan var mı sadece yeşil bir su..
hayırlı olsun canım. değerlerin çok güzel. peşpeşe gidiyoruz senle :)Kızlaaaar. Sat 4 mart. 30 martta beta hcg 38.78 2 nisanda 282.1 çıktı 6 nisanda da 1075.19 çıktı. Sizce yükseliş güzel mi? Yarın ilk doktor kontrolümüz var kese bebek falan görünür mü çok heyecanlıyım. Sürekli sizlerle konuşup heyecanımı paylaşmak istiyoruumm.az bilgilendirin beni güzel kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?