Oh maiallah canım benim rabbim ikimizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Heyecan var mı sende pazartesi için ben heyecandan ölcem sanki :)hayırlı olsun canım. değerlerin çok güzel. peşpeşe gidiyoruz senle :)
benim sat 3 mart. bu sabah itibariyle hcg değerim 1929,5 çıktı :)
pazartesi doktora gidiyoruz biz de.
ayyyy sorma kalbim yerinden çıkacak sanki :)Oh maiallah canım benim rabbim ikimizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Heyecan var mı sende pazartesi için ben heyecandan ölcem sanki :)
Ay sorma canım bende öyleyim kara kara düşünüp duruyorum. Allahın izniyle ikimizinde sağlıklı gebeliği olacak öyle hissettim şuan :)ayyyy sorma kalbim yerinden çıkacak sanki :)
Allah nasip etsin herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Keseyi de bebeği de görene kadar insanın aklı çıkıyor acaba dış gebelikmi acaba boş gebelikmi diye.
Usg cihazları 1 hafta geride yada ileride cikartabiliyo dr um söyledi gayet normal bisey yani evham yapma :) benimde 1 hafta geriden geliyo hepEki Görüntüle 1975113 Kızlarrr bugün ilk kez keseyi görmek için ultrasonla baktı doktor kafamı karıştırdı ben sata göre 5+1 hamileyim, ultrasona göre 5+2 ama dokotor henüz 4 haftalık gibi duruyor dedi bugün ilk kez vajinal ultrason yapıldı kese 8mm ve yolk sac istediğimiz gibi dedi, embriyo gözükmüyor dedi korkulacak birşey yok kesinlikle dış gebelik değil dedi başka kan tahlilleri yapmak için kan verdim 10 gün sonra gel görürüz dedi böyle bir durum yaşayan varmı, ultrason görüntüsü yükledim bi bakarmısınız sizde nasıldı çok korktum
Kizlar hepinize iyi pazarlar:) bende 2 gün önce öğrendim hamile oldugumu:) cuma günü kan değerim 597 idi. Pazartesi doktor randevum var keseyi görebilir miyim acaba. Öyle heycanliyim ki Rabbim sağlıkla kavuştursun bizi kuzularimiza
12+1 haftalik benimki.
adetimi beklerken herzamanki gibi birkac gun onceden kasik agrilarim basladi. dayanilcak gibi degildi, heralde bu sefer cok agir gecircem diyordum. iki gun isten eve yolladilar, calisamadim. adet olmayi bekledigim icin hic doktora gitmeyi dusunmedim. ucuncu gun aklima hamilelik geliverdi, gecikmisti de zaten ama herzamanki gibi 2-3 gun gecikmeli diye dusundum. test aldim, pozitif. ikinciyi denedim yine pozitif. kan tahlili yaptirdim ayni gun hamilelik cikti. polikistik over sendromu oldugu icin zor hamile kalabilirdim o yuzden aylardir istememe ragmen aklima gelmemisti.
neyse, agrilari haftalarca cektim. en az bi 3 hafta siddetli sancilar seklinde kasik agrilarim oldu. gece 5-6 kere agri ile kalkip uzunca agladigim gunler oldu. sonra yavasca azaldi. azaldi ama bu sefer de mide bulantilarim basladi 12 hafta oldu hala son hiz devam. kasik agrilarim bitti yaklasik 3 hafta surdu. bir gun kalktim ve istahim kapandi, hicbir sey yiyemez oldum. hamilelik oncesi kilomdan 2,5 kilo dustum su an.
mide bulantilarina mide yanmasi eslik etmeye basladi kisa bir sure sonra. o da hala devam ediyor. sadece burada bitmedi, 3 haftadir da oksuruyorum. bayaa siddetli oksuruk krizleri geliyor, nefessiz kaliyorum. bazen oksurmekten dolayi kusuyorum. doktora gittim, herhangi bir hastalik goremedi. alerjik olabilir dedi ilac da vermedi zaten.
su anda bulanti, istahsizlik, mide yanmasi&gazi ve oksuruk hepsi birden uzerimde. 8saat ayakta durdugum bir iste calisiyorum, eve gidince hic halim kalmiyor. simdiden harap oldum, nasil gececek bilmiyorum.
12+1 haftalik benimki.
adetimi beklerken herzamanki gibi birkac gun onceden kasik agrilarim basladi. dayanilcak gibi degildi, heralde bu sefer cok agir gecircem diyordum. iki gun isten eve yolladilar, calisamadim. adet olmayi bekledigim icin hic doktora gitmeyi dusunmedim. ucuncu gun aklima hamilelik geliverdi, gecikmisti de zaten ama herzamanki gibi 2-3 gun gecikmeli diye dusundum. test aldim, pozitif. ikinciyi denedim yine pozitif. kan tahlili yaptirdim ayni gun hamilelik cikti. polikistik over sendromu oldugu icin zor hamile kalabilirdim o yuzden aylardir istememe ragmen aklima gelmemisti.
neyse, agrilari haftalarca cektim. en az bi 3 hafta siddetli sancilar seklinde kasik agrilarim oldu. gece 5-6 kere agri ile kalkip uzunca agladigim gunler oldu. sonra yavasca azaldi. azaldi ama bu sefer de mide bulantilarim basladi 12 hafta oldu hala son hiz devam. kasik agrilarim bitti yaklasik 3 hafta surdu. bir gun kalktim ve istahim kapandi, hicbir sey yiyemez oldum. hamilelik oncesi kilomdan 2,5 kilo dustum su an.
mide bulantilarina mide yanmasi eslik etmeye basladi kisa bir sure sonra. o da hala devam ediyor. sadece burada bitmedi, 3 haftadir da oksuruyorum. bayaa siddetli oksuruk krizleri geliyor, nefessiz kaliyorum. bazen oksurmekten dolayi kusuyorum. doktora gittim, herhangi bir hastalik goremedi. alerjik olabilir dedi ilac da vermedi zaten.
su anda bulanti, istahsizlik, mide yanmasi&gazi ve oksuruk hepsi birden uzerimde. 8saat ayakta durdugum bir iste calisiyorum, eve gidince hic halim kalmiyor. simdiden harap oldum, nasil gececek bilmiyorum.
Merhabalar benim de bugün tam 6 haftalık oldu hesaplamalara göre. Yarın doktor randevum var inşallah kalp atışlarını duyabilirim ya da en azından sağlıklı olduğunu öğrenebiliriminsan olmayacak şeyleri kafasında kuruyor çünkü.
Aminnnn :)Kasım annesi adayıyım, herkese merhaba :) Allah hepimize sağlıklı bir süreç yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?