2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

hayırlı olsun canım. değerlerin çok güzel. peşpeşe gidiyoruz senle :)
benim sat 3 mart. bu sabah itibariyle hcg değerim 1929,5 çıktı :)
pazartesi doktora gidiyoruz biz de.
Oh maiallah canım benim rabbim ikimizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Heyecan var mı sende pazartesi için ben heyecandan ölcem sanki :)

Oh maiallah canım benim rabbim ikimizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Heyecan var mı sende pazartesi için ben heyecandan ölcem sanki :)
ayyyy sorma kalbim yerinden çıkacak sanki :)
Allah nasip etsin herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.
Keseyi de bebeği de görene kadar insanın aklı çıkıyor acaba dış gebelikmi acaba boş gebelikmi diye.

Ay sorma canım bende öyleyim kara kara düşünüp duruyorum. Allahın izniyle ikimizinde sağlıklı gebeliği olacak öyle hissettim şuan :)

Usg cihazları 1 hafta geride yada ileride cikartabiliyo dr um söyledi gayet normal bisey yani evham yapma :) benimde 1 hafta geriden geliyo hep

Kızlar bizde 10+2 olduk inş.hepimize saglıklı kolay doğumlar hayırlı salih saliha evlatlar nasip olsun inş

Kizlar hepinize iyi pazarlar:) bende 2 gün önce öğrendim hamile oldugumu:) cuma günü kan değerim 597 idi. Pazartesi doktor randevum var keseyi görebilir miyim acaba. Öyle heycanliyim ki Rabbim sağlıkla kavuştursun bizi kuzularimiza

Tatlım öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin. Sağlıklı bir gebelik 2 günde bir değeri ikiye katlar kuzucum. Yani cuma günü hemen hemen 600 ise pazaresi 1200 civarında olucaktır. Ve çoğu ultrason cihazı 2000 değerinin altında keseyi göstermiyor ama sen yinede bir git tatlım benim 4+5 teyken değerim hemen hemen 1500 lerdeyken gözükmüştü kese yani belli olmaz belki şansa gözükür. Bol şans :)

12+1 haftalik benimki.
adetimi beklerken herzamanki gibi birkac gun onceden kasik agrilarim basladi. dayanilcak gibi degildi, heralde bu sefer cok agir gecircem diyordum. iki gun isten eve yolladilar, calisamadim. adet olmayi bekledigim icin hic doktora gitmeyi dusunmedim. ucuncu gun aklima hamilelik geliverdi, gecikmisti de zaten ama herzamanki gibi 2-3 gun gecikmeli diye dusundum. test aldim, pozitif. ikinciyi denedim yine pozitif. kan tahlili yaptirdim ayni gun hamilelik cikti. polikistik over sendromu oldugu icin zor hamile kalabilirdim o yuzden aylardir istememe ragmen aklima gelmemisti.

neyse, agrilari haftalarca cektim. en az bi 3 hafta siddetli sancilar seklinde kasik agrilarim oldu. gece 5-6 kere agri ile kalkip uzunca agladigim gunler oldu. sonra yavasca azaldi. azaldi ama bu sefer de mide bulantilarim basladi 12 hafta oldu hala son hiz devam. kasik agrilarim bitti yaklasik 3 hafta surdu. bir gun kalktim ve istahim kapandi, hicbir sey yiyemez oldum. hamilelik oncesi kilomdan 2,5 kilo dustum su an.

mide bulantilarina mide yanmasi eslik etmeye basladi kisa bir sure sonra. o da hala devam ediyor. sadece burada bitmedi, 3 haftadir da oksuruyorum. bayaa siddetli oksuruk krizleri geliyor, nefessiz kaliyorum. bazen oksurmekten dolayi kusuyorum. doktora gittim, herhangi bir hastalik goremedi. alerjik olabilir dedi ilac da vermedi zaten.

su anda bulanti, istahsizlik, mide yanmasi&gazi ve oksuruk hepsi birden uzerimde. 8saat ayakta durdugum bir iste calisiyorum, eve gidince hic halim kalmiyor. simdiden harap oldum, nasil gececek bilmiyorum.

Canım benim neler yaşamışsın ya okurken bende yaşamış gibi yıprandım yani
Kuzucum senin ekstra ağır olmuş ama doktorun ilaç vermemesi bu sürece senin vucudun için normal olarak bakılması gerekiyormuş izlenimi veriyor.
Olumsuz bir şey görseydi illa ki müdahale ederdi. Birde seni yatıştırıcak bir şey vermemesine en azından hafif bir şeyde olsa yadırgamadım değil. Hepimiz çalışmak zorundayız ama ben spor eğitmeni olduğum için artık bu hafta bırakmak zorunda kaldım işi 8. Haftadayım.
Belki sende biraz dinlenmeyi düşünebilirsin canım benim bu şekilde bitmez çünkü..

Benim de 7.haftam bitti. 1 hafta öncesine kadar aşırı kasık ağrılarım vardı, bazen ayağımı yere basamiyordum, bacaklarima vuruyordu, iki buklum oluyordum. 1 haftadir epey azaldi. Ama bu sefer de aşırı bulantı ve tarifi imkansiz bir halsizlik başladı. Hiç birşey yiyemiyorum. Bir de ağır alerjim var, günde yüz kereyi bulabilen hapsirma yaşadığım oluyor bu mevsimde. Hapsirma başlayacak bebek sürekli kasilacak diye çok korkuyorum ilaç da kullanılmıyor malum.
Size de hem hayırlı olsun, hem geçmiş olsun. Bence kendinizi zorlamaya değmez, bırakın işi

Merhabalar benim de bugün tam 6 haftalık oldu hesaplamalara göre. Yarın doktor randevum var inşallah kalp atışlarını duyabilirim ya da en azından sağlıklı olduğunu öğrenebilirim insan olmayacak şeyleri kafasında kuruyor çünkü.

Hayırlı olsun :) saglikla kucaginiza alırsınız inşallah. Ben 5+6da gittim, keseyi gördük vajinal ultrasonda, ama kalp atışı için erken dedi doktorum. Duyamazsaniz lütfen endiselenmeyin, bir hafta sonra yine gidip duyarsiniz. Yani hazırlıklı olun diye söylüyorum:)

Herkese merhaba, bu çok heyecanlı günleri paylaşan insanların olması ne kadar da güzel. Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu sanırım 6 haftalık. Çok heyecanlıyım ve hala şoktayız. Doktorun hamile kalman zor dediği bi anda nasıl olduğunu anlamadan hamile kaldık ve dün keseciği gördük. İsteyen herkesin olur umarım :) Benim okuduğum kadarıyla da kalp atışı henüz erken

Bende hayırlısıyla bu haftasonu duyacağım inşallah
Nasıl mide bulantılarınız?
Geçirmek için neler yapıyorsunuz?

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 3 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 5 - 50
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 9 - 130

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 4 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 3 - 426
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 75 - 2,600

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 5 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 19 - 7,340
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 850 - 20,800

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 6 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 1,080 - 56,500
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 4,000 - 100,200

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 7 - 12 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 7,650 - 288,000
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 11,500 - 289,000

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 13 - 16 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 13,300 - 254,000
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 18,300 - 137,000

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 17 - 24 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 4,060 - 165,400
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 1,400 - 53,000

Son adetden itibaren geçen hafta sayısı: 25 - 40 hafta
HCG (mIU/ml) - (INCIID) değeri: 3,640 - 117,000
HCG in mIU/ml - (Quest) değeri: 940 - 60,000

kızlar bu ilk İnciid ve Quest ne oluyor bilen varmı

Merhaba anneler bişey sormak istiyorum hamile oldugunuzu ögrenip doktora gittiginizde folik asit veya baska ilaç verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…