2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

ben de hala bulantı yok şükür de her yerde uyuyabilirim :) bugün kesecik karından da göründü, ben daha öncesinde adet olamadıpım için tam tarih bilemiyorum ama 5, 5.5 haftalık filan dedi doktor. Ama daha kötüsü ben hiç çalışmak istemiyorum, oturup gülümsüyorum sadece :))

aynnnenn, ben de hiç çalışmak istemiyorum..hatta hiçbişey yapmak istemiyorum..oğlum var bi tane 10 yaşında, kardeşi olacak diye deliriyor..sadece onunla vakit geçirmek istiyorum şu aralar..babasıyla da değil sadece oğluşumla..
sanırım hormonal bir durum, psikolojim baya gelgitli..
ama işe gelirken resmen ayaklarım geri geri gidiyo yaa..daha 7 ay çalışcaz..neyseki sonra bi 4-5 ay var dinlenmek için, gerçi onda da dinlenilmiyor da neysse..işe gelmicez en azından..

ben de bilmiyorum karnımız büyüyünce nasıl çalışcas, bütün işler bekliyor, ama ben çok mutluyum. dediğiniz gibi benim de kocamı pek göresim yok hormonal heralde :))

kocayi gormek istememekte ne kizlar ya bende diyorum hep yanimda olsun.Ama hormonal durumlar bunlar olabilir sizin meslekler ne ben muhasebeciyim ve haklisiniz calismak ozellikle ilk 3 ay cok zor hep uyku istiyoruz malesef

ben öğretmenim. ya benim eşimde bu ara farklı bir tripler var, baba olcam diye panik mi oldu nedir, anlam veremediğim tepkileri oluyor.. Ben karnımdaki noktacımla iyiyim şimdilik :)

ben öğretmenim. ya benim eşimde bu ara farklı bir tripler var, baba olcam diye panik mi oldu nedir, anlam veremediğim tepkileri oluyor.. Ben karnımdaki noktacımla iyiyim şimdilik :)

hepsinde o panik oluyo sanirim benim eşimde geçen kalp atislarini duymaya gittik diyo ki anlamadim bisey gorunmuyo ki niye geldik biz saniyoki hemen orda kocaman goruncek oynicak falan saolsun herseyime yardim ediyo gece uyandigimda sütümü isitip getiriyo benden daha heycanli ama umursamiyo gibi davraniyo sorumluluk cogaliyo ya ondandir bence

sanırım dediğiniz gibi o sorumluluk duygusu onları ürkütüyor. Benimki de yardımcı oluyor, beni yerimden bile kaldırmaıyor ama tribini de unutmuyor arada biraz zamana ihtiyaçları var sanırım, biz hormonal olarak daha çabuk hazırlanıyoruz

sizin kac haftalik oldu bebeginiz

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü randevum vardı doktora bebeği görebilir miyim diye içim içime sığmıyordu. Ama öğretmenim ve o gün akşama kadar dersim vardı sürekli merdiven inip çıktım ben derste de hep ayaktayımdır oturmak mümkün değil pek. Tam okul bitti doktora gidicez kanamam oldu nasıl üzüldüm anlatamam hastane yakındı neyse ki doktora anlattım hemen ultrasondan baktı kese düzgün dedi ama bebek küçük daha göremiyorum buradan, bir de vajinal ultrasondan bakalım. Bebek varsa ilaç verebilirim sadece çünkü dedi. Ben de kabul ettim ve bebeğim oradaydı çok şükür kalbi de atıyordu <3 şimdi 10 gün raporluyum ama düşük tehlikesi geçirdim. Fazla ayağa kalkmamalıyım . bol suyla ilaç kullanıyorum. Kusura bakmayın canınızı sıktım ama size tavsiyem bol bol dinlenin ve bol su için. İlk aylarda bunlar çok önemliymiş kendinizi yormayın. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

5-5.5 dedi bugün doktor, sizin?

7+1 iz bizde kalp atislarini pazartesi duyduk cok şükür Allah a ama yine basladim ben acaba iyi mi diye doktorum kalp atisini duyana kadar iliskiyi yasaklamisti serbest artik dedi tabi bizde iliskide bulunduk acaba zarari olmus mudur diye icim icimi kemiriyo doktorum zarari yok biz gebelere oneriyoruz dedi ama

Bence boşuna evham yapıyorsunuz. Sonuçta bebiş rahimde ve tutundu artık. Siz oraya müdehale etmiyorsunuz. Doktorunuz zaten izin vermiş. Ben internetten bakmıştım, siz rahatladığınız için bebek de rahatlıyormuş :) hiç stres yapmayın

Merhaba, siz bize göre bir tık daha tecrübelisiniz :)

Kalp atisini duyduk cok sukur boyu kilosu normal dedi testlerimiz yapildi rutin olanlar mayisin ilk haftasi 2li taramalara girecegiz bizde allah saglikla kucagimiza versin bebeklerimizi :) siz ne kadarliksiniz

Kalp atisina kadar yasak oluyor normalde. Kalp atisi tamamsa doktorunuz tamam diyorsa doktorunuza guvenin nihayetinde doktor dimi :) icinizi ferah tutun fazla kendinizi zorlayacak seylerden kacinin sadece

amin insallah cok gecmis olsun aman bebeginiz iyi olsunda onemli olan o dikkat ediyoruz tabi ben masa basi calisiyorum ayakta degilim ama cok agrim oluyo benimde normalmis ama sizde cok yormayin kendinizi bebeginizden onemli degil suan hicbisey

ayy insallah zaten bu ilk bebegim bunu hayirlisiyla kucagima alsam bitcek heralde tum stresim hepimiz icin tek dua bu heralde hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebeklerimize kavusmak

amin insallah cok gecmis olsun aman bebeginiz iyi olsunda onemli olan o dikkat ediyoruz tabi ben masa basi calisiyorum ayakta degilim ama cok agrim oluyo benimde normalmis ama sizde cok yormayin kendinizi bebeginizden onemli degil suan hicbisey

Ayaklarinizin altina bi kac tane yastik koyun yukarida kalsin wc harici kalkmayin allahin izniyle birseycik olmaz moralinizi yuksek tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…