ben öğretmenim. ya benim eşimde bu ara farklı bir tripler var, baba olcam diye panik mi oldu nedir, anlam veremediğim tepkileri oluyor.. Ben karnımdaki noktacımla iyiyim şimdilik :)
hepsinde o panik oluyo sanirim benim eşimde geçen kalp atislarini duymaya gittik diyo ki anlamadim bisey gorunmuyo ki niye geldik bizsaniyoki hemen orda kocaman goruncek oynicak falan saolsun herseyime yardim ediyo gece uyandigimda sütümü isitip getiriyo benden daha heycanli ama umursamiyo gibi davraniyo sorumluluk cogaliyo ya ondandir bence
sanırım dediğiniz gibi o sorumluluk duygusu onları ürkütüyor. Benimki de yardımcı oluyor, beni yerimden bile kaldırmaıyor ama tribini de unutmuyor aradabiraz zamana ihtiyaçları var sanırım, biz hormonal olarak daha çabuk hazırlanıyoruz
sizin kac haftalik oldu bebeginiz
5-5.5 dedi bugün doktor, sizin?
Bence boşuna evham yapıyorsunuz. Sonuçta bebiş rahimde ve tutundu artık. Siz oraya müdehale etmiyorsunuz. Doktorunuz zaten izin vermiş. Ben internetten bakmıştım, siz rahatladığınız için bebek de rahatlıyormuş :) hiç stres yapmayın7+1 iz bizde kalp atislarini pazartesi duyduk cok şükür Allah a ama yine basladim ben acaba iyi mi diye doktorum kalp atisini duyana kadar iliskiyi yasaklamisti serbest artik dedi tabi bizde iliskide bulunduk acaba zarari olmus mudur diye icim icimi kemiriyo doktorum zarari yok biz gebelere oneriyoruz dedi ama
8+6 dan merhaba arkadaslar :)
Merhaba, siz bize göre bir tık daha tecrübelisiniz :)
Bence boşuna evham yapıyorsunuz. Sonuçta bebiş rahimde ve tutundu artık. Siz oraya müdehale etmiyorsunuz. Doktorunuz zaten izin vermiş. Ben internetten bakmıştım, siz rahatladığınız için bebek de rahatlıyormuş :) hiç stres yapmayın
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü randevum vardı doktora bebeği görebilir miyim diye içim içime sığmıyordu. Ama öğretmenim ve o gün akşama kadar dersim vardı sürekli merdiven inip çıktım ben derste de hep ayaktayımdır oturmak mümkün değil pek. Tam okul bitti doktora gidicez kanamam oldu nasıl üzüldüm anlatamamhastane yakındı neyse ki doktora anlattım hemen ultrasondan baktı kese düzgün dedi ama bebek küçük daha göremiyorum buradan, bir de vajinal ultrasondan bakalım. Bebek varsa ilaç verebilirim sadece çünkü dedi. Ben de kabul ettim ve bebeğim oradaydı çok şükür kalbi de atıyordu <3 şimdi 10 gün raporluyum ama düşük tehlikesi geçirdim. Fazla ayağa kalkmamalıyım . bol suyla ilaç kullanıyorum. Kusura bakmayın canınızı sıktım ama size tavsiyem bol bol dinlenin ve bol su için. İlk aylarda bunlar çok önemliymiş kendinizi yormayın. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Bence boşuna evham yapıyorsunuz. Sonuçta bebiş rahimde ve tutundu artık. Siz oraya müdehale etmiyorsunuz. Doktorunuz zaten izin vermiş. Ben internetten bakmıştım, siz rahatladığınız için bebek de rahatlıyormuş :) hiç stres yapmayın
amin insallah cok gecmis olsun aman bebeginiz iyi olsunda onemli olan o dikkat ediyoruz tabi ben masa basi calisiyorum ayakta degilim ama cok agrim oluyo benimde normalmis ama sizde cok yormayin kendinizi bebeginizden onemli degil suan hicbisey
Kalp atisina kadar yasak oluyor normalde. Kalp atisi tamamsa doktorunuz tamam diyorsa doktorunuza guvenin nihayetinde doktor dimi :) icinizi ferah tutun fazla kendinizi zorlayacak seylerden kacinin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?