Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü randevum vardı doktora bebeği görebilir miyim diye içim içime sığmıyordu. Ama öğretmenim ve o gün akşama kadar dersim vardı sürekli merdiven inip çıktım ben derste de hep ayaktayımdır oturmak mümkün değil pek. Tam okul bitti doktora gidicez kanamam oldu nasıl üzüldüm anlatamamhastane yakındı neyse ki doktora anlattım hemen ultrasondan baktı kese düzgün dedi ama bebek küçük daha göremiyorum buradan, bir de vajinal ultrasondan bakalım. Bebek varsa ilaç verebilirim sadece çünkü dedi. Ben de kabul ettim ve bebeğim oradaydı çok şükür kalbi de atıyordu <3 şimdi 10 gün raporluyum ama düşük tehlikesi geçirdim. Fazla ayağa kalkmamalıyım . bol suyla ilaç kullanıyorum. Kusura bakmayın canınızı sıktım ama size tavsiyem bol bol dinlenin ve bol su için. İlk aylarda bunlar çok önemliymiş kendinizi yormayın. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Kizlar genital akintisi olan var mi aranizda hafif kokulu ? Gunluk temizligime onem verdigim halde su 3 4 gundur akintim olmaya basladi benim.
geçen cumartesi keseye baktık ve 5+5 yada 5+6 gibi bişey dedi doktor..
haftaya cumartesi gel kalp atışını ve bebişi görelim dedi..kızlar haftaya 6+6 olacak..sizce görmek için erken değilmi?
bebek nezaman görünür?
Kızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. İlk defa bugün 1 damla kadar açık kahverengi akıntım oldu. Görünce çok ama çok korktum. Yaşayan duyan bilen varsa nedenini yazabilirmi çok korkuyorum..
Size yazmıştım alıntılayamamışım :)Benim yok da sadece lavaboya gittiğimde hafif pembe geliyor sabahlarıhuzursuz ediyor beni
Merak etme o gün görürsün bebişi :) . Ben tam 6 haftalıktım ultrasonda pzt günü. Tabii olağandışı bi durum olduğu için vajinal ultrasondan baktı dr ve hem bebeği hem de kalp atışını gördüm çok şükür :)geçen cumartesi keseye baktık ve 5+5 yada 5+6 gibi bişey dedi doktor..
haftaya cumartesi gel kalp atışını ve bebişi görelim dedi..kızlar haftaya 6+6 olacak..sizce görmek için erken değilmi?
bebek nezaman görünür?
Teşekkür ederim canımm.korkma canim yerlesme kanamasidir o daha cok yenisin rahat olmaya çalış bol bil ayaklarini kaldir dinlen iyi gelcektir
Korkma benimde oldu o. Benim de sat 3 Mart iki akşam önce benim de oldu öyle. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle.Kızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. İlk defa bugün 1 damla kadar açık kahverengi akıntım oldu. Görünce çok ama çok korktum. Yaşayan duyan bilen varsa nedenini yazabilirmi çok korkuyorum..
Devam etmezse korkum geçecek inşallah canım. Takipteyim şuan umarım ilk ve sondur. Teşekkür ederim.Korkma benimde oldu o. Benim de sat 3 Mart iki akşam önce benim de oldu öyle. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle.
Kan koyu kırmızı renkte olursa taze kan manasında geçiyor ya tıp dünyasında onu takip edebilirsin. Kahverengi kan vajinadan akana dek tazeliğini yitiriyor önceden oluşmuş bir kanama çok sonra aşağıdan akıyor yani. Bende ilk gördüğümde korktum. İki damla geldi benim. Açık kahverengi. Sonra ertesi akşam bir damla daha geldi bi daha da çok şükür gelmedi hiç. Gelmesin de lazım değil :) bebeklerimiz sağlıklı olsun.Devam etmezse korkum geçecek inşallah canım. Takipteyim şuan umarım ilk ve sondur. Teşekkür ederim.
Ah canım benim içimi rahatlattın. İnşallah bir daha yaşamayız. Amiiin hep sağlıklı olsunlar sağlıkla kavuşalım inşallah..Kan koyu kırmızı renkte olursa taze kan manasında geçiyor ya tıp dünyasında onu takip edebilirsin. Kahverengi kan vajinadan akana dek tazeliğini yitiriyor önceden oluşmuş bir kanama çok sonra aşağıdan akıyor yani. Bende ilk gördüğümde korktum. İki damla geldi benim. Açık kahverengi. Sonra ertesi akşam bir damla daha geldi bi daha da çok şükür gelmedi hiç. Gelmesin de lazım değil :) bebeklerimiz sağlıklı olsun.
Yerleşme kanamasıdır o çok endişelenmeyin. Doktora gittiğinizde bahsedersiniz emin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?