2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Geçmiş olsun, olur böyle şeyler canınızı sıkmayın. Bundan sonra zaten daha çok dikkat edersiniz. Bol bol istirahat ve moral. Güzel bir müzik açın bir de :)

Çok sağolun teşekkür ederim :) aynen de öyle yapıyorum olumsuzluklardan uzak neşeli müzikler dinleyip eğlenceli filmler izliyorum. Bol bol dinleniyorum. Bebeğim sağlıkla gelsin de hiç kıpırdamadan bile dururum

Kizlar genital akintisi olan var mi aranizda hafif kokulu ? Gunluk temizligime onem verdigim halde su 3 4 gundur akintim olmaya basladi benim.

Benim 4. haftadan itibaren akıntım var ama açık renkliyse sorun yokmuş hatta normalmiş. Her gün çamaşır değiştirmek gerekiyor bir de. Havalar ısındığı için koku olabilir

Benim yok da sadece lavaboya gittiğimde hafif pembe geliyor sabahları huzursuz ediyor beni

geçen cumartesi keseye baktık ve 5+5 yada 5+6 gibi bişey dedi doktor..
haftaya cumartesi gel kalp atışını ve bebişi görelim dedi..kızlar haftaya 6+6 olacak..sizce görmek için erken değilmi?
bebek nezaman görünür?

canim ben 6+6da kalp atislarini duydum ama bebegim daha kucuktu goremedik

Kızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. İlk defa bugün 1 damla kadar açık kahverengi akıntım oldu. Görünce çok ama çok korktum. Yaşayan duyan bilen varsa nedenini yazabilirmi çok korkuyorum..

Kızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. İlk defa bugün 1 damla kadar açık kahverengi akıntım oldu. Görünce çok ama çok korktum. Yaşayan duyan bilen varsa nedenini yazabilirmi çok korkuyorum..

korkma canim yerlesme kanamasidir o daha cok yenisin rahat olmaya çalış bol bil ayaklarini kaldir dinlen iyi gelcektir

Merak etme o gün görürsün bebişi :) . Ben tam 6 haftalıktım ultrasonda pzt günü. Tabii olağandışı bi durum olduğu için vajinal ultrasondan baktı dr ve hem bebeği hem de kalp atışını gördüm çok şükür :)

Korkma benimde oldu o. Benim de sat 3 Mart iki akşam önce benim de oldu öyle. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle.

Devam etmezse korkum geçecek inşallah canım. Takipteyim şuan umarım ilk ve sondur. Teşekkür ederim.
Kan koyu kırmızı renkte olursa taze kan manasında geçiyor ya tıp dünyasında onu takip edebilirsin. Kahverengi kan vajinadan akana dek tazeliğini yitiriyor önceden oluşmuş bir kanama çok sonra aşağıdan akıyor yani. Bende ilk gördüğümde korktum. İki damla geldi benim. Açık kahverengi. Sonra ertesi akşam bir damla daha geldi bi daha da çok şükür gelmedi hiç. Gelmesin de lazım değil :) bebeklerimiz sağlıklı olsun.

Ah canım benim içimi rahatlattın. İnşallah bir daha yaşamayız. Amiiin hep sağlıklı olsunlar sağlıkla kavuşalım inşallah..

Yerleşme kanamasıdır o çok endişelenmeyin. Doktora gittiğinizde bahsedersiniz emin olmak için

doktora söyledim , miktarını sordu 2 damla diyince çok önemsemedi zaten. İnsan tedirgin oluyor ama dediginiz gibi sanırım. Ben önceki ay da adet olamadım ondan devam ediyor gibi. Teşekkürler

Merhaba ben 7+4 deyim. Kusma hiç yok ama 24 saat bulantım var, hiç birşey yiyemiyorum, 1.5 litre suyu ne zorlarla içiyorum Allah biliyor. Işe gidenlere cok üzülüyorum, ben asla yataktan kalkamiyorum, tarif edilemez bi halsizlik var. Annem yakinimda, her işimi yapıyor, yemegimi bile benim evim kokmasin diye kendi evinde pişirip getiriyor, yine de yiyemiyorum bebek beslenemeyecek diye çok korkuyorum. Önümüzdeki hafta kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…