2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

hiç uzulmeyin sadece kaninizdan besleniyo yediklerinizden degil kuruyemis yiyin bol bol birde meyve

zaten bünyenizde bebeğinizi besinler var, siz buna daha çok stres yapmayın. ne zor durumlarda hamilelikler geçiren ve sıkıntısız çocukları olanlar var. Bir süre sonra düzelecek sonuçta, doktorunuz da tavsiye ederse multivitamin kullanabilirsiniz belki

7-8 hafta araliginda kafami kaldiramiyordum bulantidan yemek yedigim halde midem bulaniyordu o araligi cok zor gecirdim ama cok sukur suan normale döndu beslenmem. Donemsel seyler gececek bu gunlerde. Ne guzel anneniz var yaninizda keske benim annemde uzakta olmasaydi :)

Merhabalar ben yeniyim
Ve Allah kısmet ederse aralık annesi olacagım bugün 5+5 olduk. 5+3 te çooook derinden de olsa kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucagımıza alaım inşallah

hayırlı olsun biz de pazartesi duyacağız inşallah. Ben de çok halsizlik var, sizde de varcmi

hayırlı olsun biz de pazartesi duyacağız inşallah. Ben de çok halsizlik var, sizde de varcmi

Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun inşallah halsizlik ne demek öğlene kadar uyuyorum öğleden sonrada tv karşısında yatıyorum kolumu kaldırmak istemiyorum zarla zorla evde biieyler yapıyorum

Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun inşallah halsizlik ne demek öğlene kadar uyuyorum öğleden sonrada tv karşısında yatıyorum kolumu kaldırmak istemiyorum zarla zorla evde biieyler yapıyorum

Demekki hep var böyle haller, bugün ben de parka yürüyüşe çıkayım temiz hava iyi gelir dedim ama bulduğum bütün banklarda oturdum kaldım :) umarım uzun sürmez bu haller yoksa işte çok zor olacak

Demekki hep var böyle haller, bugün ben de parka yürüyüşe çıkayım temiz hava iyi gelir dedim ama bulduğum bütün banklarda oturdum kaldım :) umarım uzun sürmez bu haller yoksa işte çok zor olacak
İnşallah uzun sürmez gerçekten yoksa doğuma kadar 100 kiloyu gecicem

bir de o var 1 haftada 1 kilo almışım, zaten bebiş daha minicik ama benim göbeğim 4-5 aylık gibi , hemen adapte oldum :)

Benimde öyle gören direk 5 aylık diyebilir çevremdekiler bana yemek yedirmek için yarışıyo sanki bende ilk öğrendiğim andan beri iki canlı olmaya kendimi alıştırdım 2 kişilik yiyorum ama hiç doğru yapmıyorum Allah sonumu hayır etsin

Benim iştahım kapandı.TATLI bile yiyemiyorum o derece.Mümkün oldukça çorba ceviz fındık vs yiyebiliyorum.
Sabah iyi kahvaltı yapıyorum allahtan :)
6+2 oldum bende.Henüz kilo almadım.Almakta istemem :) Sağlıklı bir gebelik süreci geçirmek için az az sık sık yiyeceğiz.
Doktorum bana 3 ay spor yapma dedi.Tamam yürüyüş yaparım dedim.HAYIR uzun süre bile yürüme mümkünse dedi.
Arada test ediyorum.Fazla ayakta kalınca kasıklarıma ağrılar giriyor.
Allah yardımcımız olsun.Hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alalım kucaklarımıza :)

amin insallah hepimizin duasi bu yönde

Selam gzl anneler Benin çok zor geçiyo haftalardır artarak devam eden bulantılarım var ilaç verdi doktorum ama bi değişiklik olmadı ve dün serum taktı sanki biraz daha iyi geldi gibi ama mide bulantılarım devam ediyo ikili test hakkında konuştuk doktorumla bu arada ben yaptırma derim dedi bilmiyorum kafam karışık bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bişey varsa sonlandıracakmısın gebeliğini dedi kıyabilirmisin ki bu kesin bi sonuçta vermiyo kendi paranla evham satın alıyosun dedi siz ne düşünüyorsunuz

cok ilginc canim ya bi doktorun oyle demesi bence yaptirmalisin

Ben ilk evladımda yaptırmadım. Bu gebeliğimde de düşünmüyorum. Birçok arkadaşımın yüksek riskli geldi tarama sonucu ama maşşallah bebişleri sağlıklı. O süreçte yaşadıkları gerilim bile yetti. Ben kötü bişey olsa da aldırmayı düşünmeyeceğimden ve boşuna kendimi yıpratmak istemediğimden yaptırmayacağım. Ama karar senin ve eşinin tabiki. Araştırıp soruşturup en hayırlı kararı alabilmen duasıyla. Selamlar şeker :)

Artık günleri dr şaşırdım ama 8+3 teyim sanırım. Her yediğim lokmayı çıkarıyorum. Su içsem bile istifra ediyorum. Ve çok zorlaniyorum, saatlerce öğürüyorum. Ne yapacağım bilmiyorum canımdan vazgeçmiş durumdayım, sürekli ağlıyorum, ruh sağlığım bozuldu. Açlık devamlı halsizlik yapıyor, kolumu bile kaldıramıyorum. Bu durumda olan var mi, neler yapiyorsunuz? Kraker dahil ne desem yarım saat içinde çıkıyor zencefil kaynatip yudum yudum içtim hiç fayda etmedi. Artık ne yapacağımı şaşırdım

8. Ve 9 haftada ben de oyleydim asiri bulaniyordu ve aradada cikariyordum su an 12. Haftadayim gecmedi ama birazcik hafifledi biraz daha sabredin . Ancak her yediginizide cikariyorsaniz dr a basvurun bence vucutta sivi kaybi olusur

doktorunu arasan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…