Bu arada ayvayı da önerdi doktorum :)
Mide bulantısına çok iyi gelirmiş..
6+3 teyiz bugün tam bulantı olmasada migdemde hafif dalgalanma var gibi umarım şiddetlenmez
Ayyy inşallah ya bende hiç istemiyorum kusma olmasınaman aman hep öyle devam etsin dalgalanma olsunda kusturmasi cok kötü bisey
Selam gzl annelerBenin çok zor geçiyo haftalardır artarak devam eden bulantılarım var ilaç verdi doktorum ama bi değişiklik olmadı ve dün serum taktı sanki biraz daha iyi geldi gibi ama mide bulantılarım devam ediyo ikili test hakkında konuştuk doktorumla bu arada ben yaptırma derim dedi bilmiyorum kafam karışık bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bişey varsa sonlandıracakmısın gebeliğini dedi kıyabilirmisin ki bu kesin bi sonuçta vermiyo kendi paranla evham satın alıyosun dedi siz ne düşünüyorsunuz
Bugun biz de kontrole gittik cok şükür 8+3 herşey yolunda. Aşırı bulanti ve kusmalarimdan ve hiiiic birsey yiyememekten bahsettim.
Yiyemiyorsan zorlama boşuna, su iç yeter dedi. Bebege uzulme senin depolarin ona yeter dedi. Dramamin mi dedi tam hatırlayamadim oyle bi ilac verdi ama ben cok zor durumda kalmazsam kullanmayi düşünmüyorum.
Ikili test onermiyorum, kesin sonuc vermiyor, bosuna uzuntu oluyor dedi. Kesinlikle katılıyorum :) 12.hafta için detayli ultrason randevumu alıp geldim :)
Gebelik uygulamalarini okuyunca 8.haftada eli kolu belli olurmus gibi yazıyor ama karaltidan ibaret hala hic bisey anlamadim :)
Mrb arkadaşlar hepinizin gözü aydın hayırlı olsun şimdiden allah kucagınıza almayı nasıp etsın bende 5+3 haftalık hamıleyım henuz bebegı goremedım ama ıns iyi olur benımkıde hepınıze slmlar
Çok geçmiş olsun bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum herşeyde vardır bir hayır şu an yine hamileyim Allah sanada sağlıklı gebelik nasip etsin tekrar çok geçmiş olsun9+3de bebegımın kalbı durmus malesef kurtaj oldum Rabbım kımseye yasatmasın
Allah razı olsun sizin ne kadarlıktı ve kaç ay sonra gebe kaldınız bnm ptesi kontrolum war bır ay korunman yeter demıstı bılmıorm napıcamÇok geçmiş olsun bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum herşeyde vardır bir hayır şu an yine hamileyim Allah sanada sağlıklı gebelik nasip etsin tekrar çok geçmiş olsun
9+3de bebegımın kalbı durmus malesef kurtaj oldum Rabbım kımseye yasatmasın
Çok geçmiş olsun . ..9+3de bebegımın kalbı durmus malesef kurtaj oldum Rabbım kımseye yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?