2017 Ekim-Kasım-Aralık Anneleri

Bende doktoruma mide bulantılarımdan bahsettim.Kusma yok ama bulantı hissi ve su çıkartma var maalesef.Birde iştahım kapandı. Bana bir ilaç önerdi.
"""PREMESİS PLUS TABLET""""
*Bir arkadaşım kullanıyor 4 aylık hamile.Çok etkisi olduğunu söyledi.Doktorunuza bunu danışın isterseniz.İlaç içmekten pek hoşlanmadığım için leblebi grissin falan yiyorum ben.İşe yarıyor onlarda.. :)

su içemiyorsaniz limonlu olarak için gayet iyi geliyor bende öyle oluyorum ara sira limon sıkıp iciyorum suyu

Bende de var o kusma şeklinde olmasa da canım hiçbir şey yemek istemiyor her şeyden tiksiniyorum midem bulanıyor hep hasta gibi hissediyorum. Aç aç akşama kadar durabilirim bilmiyorum eşim kızıyor bebek nasıl beslenecek diye kendimi suçlu hissediyorum

Öyle Öyle.
Zaten iki lokma zar zor yiyoruz onuda kusmayalım :)
Yoğurt CEviz falan ye.Bebek bir şekilde beslenir ya.Kilo Klio yemeye gerek yok :)
Portakal suyu falan için...

Aynen öyle.Dr doğru demiş. Ben yaptırmadım. Alllahtan hayırlısı.

Bugun biz de kontrole gittik cok şükür 8+3 herşey yolunda. Aşırı bulanti ve kusmalarimdan ve hiiiic birsey yiyememekten bahsettim.
Yiyemiyorsan zorlama boşuna, su iç yeter dedi. Bebege uzulme senin depolarin ona yeter dedi. Dramamin mi dedi tam hatırlayamadim oyle bi ilac verdi ama ben cok zor durumda kalmazsam kullanmayi düşünmüyorum.
Ikili test onermiyorum, kesin sonuc vermiyor, bosuna uzuntu oluyor dedi. Kesinlikle katılıyorum :) 12.hafta için detayli ultrason randevumu alıp geldim :)
Gebelik uygulamalarini okuyunca 8.haftada eli kolu belli olurmus gibi yazıyor ama karaltidan ibaret hala hic bisey anlamadim :)

gozunuz aydin benimde 2 haftam var kontrole

Mrb arkadaşlar hepinizin gözü aydın hayırlı olsun şimdiden allah kucagınıza almayı nasıp etsın bende 5+3 haftalık hamıleyım henuz bebegı goremedım ama ıns iyi olur benımkıde hepınıze slmlar

a.selam canim amin insallah daha erken 2 haftaya görürsün merak etme

Ben de fena gaz sancıları oluyor söylemesi ayıp. Sizlerde durumlar nasıl bayanlar

9+3de bebegımın kalbı durmus malesef kurtaj oldum Rabbım kımseye yasatmasın
Çok geçmiş olsun bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum herşeyde vardır bir hayır şu an yine hamileyim Allah sanada sağlıklı gebelik nasip etsin tekrar çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum herşeyde vardır bir hayır şu an yine hamileyim Allah sanada sağlıklı gebelik nasip etsin tekrar çok geçmiş olsun
Allah razı olsun sizin ne kadarlıktı ve kaç ay sonra gebe kaldınız bnm ptesi kontrolum war bır ay korunman yeter demıstı bılmıorm napıcam

9+3de bebegımın kalbı durmus malesef kurtaj oldum Rabbım kımseye yasatmasın

geçmiş olsun. Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…