2 ay korunduk üçüncü ay hamile kaldım çok şükür inş Allah doğru Ve hayırlı zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun sizin ne kadarlıktı ve kaç ay sonra gebe kaldınız bnm ptesi kontrolum war bır ay korunman yeter demıstı bılmıorm napıcam
9+3de bebegımın kalbı durmus malesef kurtaj oldum Rabbım kımseye yasatmasın
Ahhh canim benim cokkk gecmiw olsun,uzuntunu anliyorum,nedesek bow belkide ama guclu ol,Allahtan umit kesilmez,bu nedir anliyamadim ben artik herkeste rastliyorum boyle bir durumla.bende bu 10 gundur biraz daha iyim cok agir gecirdim ve olmedim kaldim diyorum cok wukur o derece. Gozumu acamadim iki aydan fazla. Rabbim yine verir bu guzel gunde dualar edelim.Allahtan umit kesilmez9+3de bebegımın kalbı durmus malesef kurtaj oldum Rabbım kımseye yasatmasın
Hayirli kandiller canm.sen nasil oldun.Parislimin@ durumuna da cok uzuldum.aynen bunun sebebi ne anlymyrm bende neden boyle oluyor.insan korkuyor. Bende yeni daha biraz iyilewiyorum.wikayet etmekte istemiyorum,ama cok agir gecirdim.insan korkuyor. Rabbim yine verir,Allahtan umit kesilmez.Hayirlisiyla guzel haberlerinizi bekliyorumOff off bu sene moda gibi bisey oldu yaa cogu kisi ya dusuk yapiyor ya kurtaj neden böyle oluyor cok iyi anliyorum cnm bnm cok gecmis olsun bende yeni kurtaj oldum ne zor durum degil mi cok tuaf hissediyorum kendimi eksik gibiyim bana 3 ay korun dedi canim sana ne kadar dedi ve o gunler iliski esnasinda icine kacti sanirim acaba hamile olursam zarari olur mu bi hatayla gitti yani
Canım ya haberim yoktu senınde bebegını kaybettıgınden cok gecmıs olsn sanada Rabbım gene o guzel gunlerı yasatsın doktor bı acıklama yapmadı ılk gebelıklerde olur dünya da bı acıklması yok dedı 1ay korunman yterlı ddı bnde öle yapmayı dusunuorm ama bnm zten regl donemim duzensız ınsallah genede zorlasmaz Rabbım dahada kolaylastrr ınsallah zor gerckten ona alısıorsn bıanda kaybedıossn ellerı ayakları wardı ınsallah asıcaz bunlarıda Rabbım kımseye yasatmasn inşallah verende Allah alanda inancımızı kaybetmeyelım ınsallah cennette sefaatcımız olur ınsallah guzl meleklerımızOff off bu sene moda gibi bisey oldu yaa cogu kisi ya dusuk yapiyor ya kurtaj neden böyle oluyor cok iyi anliyorum cnm bnm cok gecmis olsun bende yeni kurtaj oldum ne zor durum degil mi cok tuaf hissediyorum kendimi eksik gibiyim bana 3 ay korun dedi canim sana ne kadar dedi ve o gunler iliski esnasinda icine kacti sanirim acaba hamile olursam zarari olur mu bi hatayla gitti yani
Rabbim sızlerınkını kolay gebelıklerden eylesın skıntısız huzurla saglıkla gecırın ınsallah ıyı dusunun ıyı olck ınsallah bunada sukur her şer de bı hayr wardır elbet wardır Rabbımın bı bıldıgı sabret canım kucagına alcksn ınsallah dıkkat et kendıne bu arada herkesın kandılı mubarek olsnHayirli kandiller canm.sen nasil oldun.Parislimin@ durumuna da cok uzuldum.aynen bunun sebebi ne anlymyrm bende neden boyle oluyor.insan korkuyor. Bende yeni daha biraz iyilewiyorum.wikayet etmekte istemiyorum,ama cok agir gecirdim.insan korkuyor. Rabbim yine verir,Allahtan umit kesilmez.Hayirlisiyla guzel haberlerinizi bekliyorum
Hayirli kandiller canm.sen nasil oldun.Parislimin@ durumuna da cok uzuldum.aynen bunun sebebi ne anlymyrm bende neden boyle oluyor.insan korkuyor. Bende yeni daha biraz iyilewiyorum.wikayet etmekte istemiyorum,ama cok agir gecirdim.insan korkuyor. Rabbim yine verir,Allahtan umit kesilmez.Hayirlisiyla guzel haberlerinizi bekliyorum
Amin insallah cnm bnm napalim nasip degilmis ne guzel sana bi ay demiş bana 3 ay korun dedi aynn biliyorum ki vardır bundada bi hayr o yuzden rabbim bize nasıl verip sevindirdiyse yine vericek inanıyorum inşallah en kısa zamanda ikimizinde bebisleri olur saglikli bi sekildeCanım ya haberim yoktu senınde bebegını kaybettıgınden cok gecmıs olsn sanada Rabbım gene o guzel gunlerı yasatsın doktor bı acıklama yapmadı ılk gebelıklerde olur dünya da bı acıklması yok dedı 1ay korunman yterlı ddı bnde öle yapmayı dusunuorm ama bnm zten regl donemim duzensız ınsallah genede zorlasmaz Rabbım dahada kolaylastrr ınsallah zor gerckten ona alısıorsn bıanda kaybedıossn ellerı ayakları wardı ınsallah asıcaz bunlarıda Rabbım kımseye yasatmasn inşallah verende Allah alanda inancımızı kaybetmeyelım ınsallah cennette sefaatcımız olur ınsallah guzl meleklerımız
Kızlar mrb bişey sormak istıyorum afedersınız ama bende vajınal batma var anlık saplanıo varmı boyle olan acaba
Saol cnm tsk ederm ilk gebelıgım degıl ama digerınde olmamıştı ondan endişe ettımgayet normal canim bebek yerlesiyo endişe etme
Saol cnm tsk ederm ilk gebelıgım degıl ama digerınde olmamıştı ondan endişe ettım
Bu bulantılar ne zaman geçecek.Olur olmadık yerde sorun oluyor yahu
Sadece su çıkardı bir iki hafta önce.Artık yediklerimde çıkıyor.Progestan kullanan var mı ??
Kaçıncı kutudasınız.Benim 3.kutu bitmek üzere...
bende de durum ayni canim ama kusturmuyo mide bulantisi suruyo progestan 3. kutudayim bende 200mg gectik sadece aksam kullaniyorum önceden 100mg sabah aksamdi
Benimki 100 mg sabah öğlen akşam.
3.kutu bitmek üzere.
12.Haftada ikili tarama testi için doktora gideceğim.Ama ben sabırsızlanıyorum özledim :)
1 hafta sonra görmek için gideceğim :)
Çok sevinirim.Genel olarak nasıl görünüyor merak ediyorum.Haftaya gideceğim bende doktora.Heyecan dorukta :)aksam atarim canım ama küçük daha yavaş yavaş büyüyor ben biraz pinpirikliyim inanki bana bu 6 ay zor gecicek ama geciyor iste şükür Allah a saglicakla alalım inşAllah bebeklerimizi kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?