- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.361
Canım gözün aydın..Selam güzel anneler,keyifler yerindedir inşallah.bugün dr muayenemiz vardı.her şey yolundaymış.haftasıyla da uyumlu.ilk defa nst ye bağlandım, nst de sorun çıkmadı.bugün çatı muayenesi de yaptı.çatı muayenesi sonrasında sen de normal doğuramazsan kimse doğuramaz dedi
Evet anneler bizimkide oyaliAğız bezinin az büyüğünü yaptı annem canım ama kenarı oyalı olur heralde dimi
Ben sezeryan olcam 3. Gun taburcu olcam. sut icin koyuyorum. Evd gecene kadar gec olur. Hastanenin verdiginin sekeri az tatsiz grldi ilk dogumda. Tekrar ayni hastane olacagi icin evden goturcem.Kızlar kompostoyu niçin doğum çantasına koyuyorsunuz ben o kısmı kaçırmışım
her durumda . yüz örtüsü diye ben de almadım ama boyasız sade pamuktan yemenıler var ya baş örtüleri onlardan da örtülür. ben çeyizden çıkardım 1*-2 tane yıkadım koydum cantayaCanim bebek yuz ortusu neki? Ben oyle bizey hazirlamadim hangi durumlarda kullanacagiz
sen giy canım sarı çok şeker olur hem de ben de bayılırımAh ah şu batıl inanclar :) evet bebege giydirilmeyebilir anlasilmamasi açısından ama bende bi yürürken giycem zaten sabahligi.
ben toza karsı mıkroba karsı filtre görevi görsün diye örteceğim.Uyurken gunduz yuzune ortuyorum . Burnuna gelmesin dikkat edin. Besiginin usten ortusu var. Yuzune degmiyor . Hastanede ortecem sadece. Yuzu acik olunca bakiyor etrafa uyumuyor. Gunduze alissin oyle uyusun diyende var ama. İlk dogumda oglum hic uyumadi etrafa bakiyordu. Zor alisti yuzunun ortulmesine.
ben de oyalı aldım. hatta sunların oyasızını alıp evde kendım yapsam daha guzel olur dıye de dusundumEvet anneler bizimkide oyali
ben de hazırlayıp difrize koyacagım çunku ne zaman dogum gelır bilmiyoruz ki sezeryan da belli de normalde değil. kavanoza koyup arabaya koyacagım. kocam dogum sonrası ınıp arabaan alacak öyle anlaştık. be ayrıca elma kompostosu armut falan organık ne bulsam yapacagımBen sezeryan olcam 3. Gun taburcu olcam. sut icin koyuyorum. Evd gecene kadar gec olur. Hastanenin verdiginin sekeri az tatsiz grldi ilk dogumda. Tekrar ayni hastane olacagi icin evden goturcem.
bacak içinde çatlak olmuş karnımda vucudumda bir tane yerde yok tam tersi cildim pürüzsüz bebek gibi oldu ama bacak aramda catlaklar oldu 1 gunde. ben de bu ne deidm anlayamadım tabı yoksa kafelerde falan oturuken bir şey mi bulaştı dedım. doktora gıttım çatlamış resmen doktor bile şaşırdı . demek üst bacaklarım genişledi tabı ben yaglamadım oraları nerden bıleyım. cok acıyor şimdiCanım kacırdım ben galiba yara mı cıktı ne oldu
niye bıraktırdı ki ? ne dedi@hanimcik Benim doktorum da 37. Haftada magnezyumu bıraktırdı canım bakalım bekleyip görücez ne zaman gelecek minikler
Bunu hiç bilmiyodm ve yüzü için bi örtü hazırlamadım canım alternatif ne örtülebilir
Kızlar kompostoyu niçin doğum çantasına koyuyorsunuz ben o kısmı kaçırmışım
Üst arka bacaklarmı canım ben hiç bakmadım oralara yoksa bacakla vajina arası mı catlıyor? Bende bi karnımı bi göğüsleri yaglıyorum belkı bzde catladık ama farketmedikbacak içinde çatlak olmuş karnımda vucudumda bir tane yerde yok tam tersi cildim pürüzsüz bebek gibi oldu ama bacak aramda catlaklar oldu 1 gunde. ben de bu ne deidm anlayamadım tabı yoksa kafelerde falan oturuken bir şey mi bulaştı dedım. doktora gıttım çatlamış resmen doktor bile şaşırdı . demek üst bacaklarım genişledi tabı ben yaglamadım oraları nerden bıleyım. cok acıyor şimdi
GErcek dogum sancısı belden aırt be kasıklara dogru iner yaZıyor heryerde canım pozisyon degıstır yada dus al bakalım gecicek mi sancınKızlar ara ara sancım geliyor ama adet sancısı
benım 1 gunde catlayı verdı hıc tahmın etmedım aklıma bıle gelmezdı ve kılom şu an da 54 düşün yanıÜst arka bacaklarmı canım ben hiç bakmadım oralara yoksa bacakla vajina arası mı catlıyor? Bende bi karnımı bi göğüsleri yaglıyorum belkı bzde catladık ama farketmedik
Ya annemin 35 yıl önce abimin doğumunda giydiği gecelik takımı ay giydim hayran kaldim giymeliyim :)sen giy canım sarı çok şeker olur hem de ben de bayılırım
bacak arası canım nden görünen yer bıkını bölgesı de denebilir yanı bıkını gıydıgınde altan da yandan da görunen yer arkalar değil önlerrrÜst arka bacaklarmı canım ben hiç bakmadım oralara yoksa bacakla vajina arası mı catlıyor? Bende bi karnımı bi göğüsleri yaglıyorum belkı bzde catladık ama farketmedik
39. hafta içindesin canım temkinli bekle kontrol et nişan faan gelır mı dıye bence artarsa da hastaneye git açılma başlamış olabilir nerdeyse dolmus zamanınKızlar ara ara sancım geliyor ama adet sancısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?