2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım gözün aydın..

Canim bebek yuz ortusu neki? Ben oyle bizey hazirlamadim hangi durumlarda kullanacagiz
her durumda . yüz örtüsü diye ben de almadım ama boyasız sade pamuktan yemenıler var ya baş örtüleri onlardan da örtülür. ben çeyizden çıkardım 1*-2 tane yıkadım koydum cantaya

cibinlik gibi kullanacaksın bebek yuzu acıkken acık alanlara cıkamazsa ıyı olur hijyen toz mikrop insnaların nefesı..vs vs bu yüzden nerde oursa olsun yüzüne örtersin . mesela portbebeye koydun bebegi üstüne örtersin

şöyle bir şey ayarla evde de benzer bir şey varsa yeterli gelir

ben toza karsı mıkroba karsı filtre görevi görsün diye örteceğim.

Ben sezeryan olcam 3. Gun taburcu olcam. sut icin koyuyorum. Evd gecene kadar gec olur. Hastanenin verdiginin sekeri az tatsiz grldi ilk dogumda. Tekrar ayni hastane olacagi icin evden goturcem.
ben de hazırlayıp difrize koyacagım çunku ne zaman dogum gelır bilmiyoruz ki sezeryan da belli de normalde değil. kavanoza koyup arabaya koyacagım. kocam dogum sonrası ınıp arabaan alacak öyle anlaştık. be ayrıca elma kompostosu armut falan organık ne bulsam yapacagım

Canım kacırdım ben galiba yara mı cıktı ne oldu
bacak içinde çatlak olmuş karnımda vucudumda bir tane yerde yok tam tersi cildim pürüzsüz bebek gibi oldu ama bacak aramda catlaklar oldu 1 gunde. ben de bu ne deidm anlayamadım tabı yoksa kafelerde falan oturuken bir şey mi bulaştı dedım. doktora gıttım çatlamış resmen doktor bile şaşırdı . demek üst bacaklarım genişledi tabı ben yaglamadım oraları nerden bıleyım. cok acıyor şimdi

Bunu hiç bilmiyodm ve yüzü için bi örtü hazırlamadım canım alternatif ne örtülebilir

baş örtüleri örtülür pamuklu olanları olursa tabı cok daha ıyı. ben baş örtüsü aldım zaten yanıma hatta 1 tane de fazla aldım karnımı korseyle degıl onla baglayacagım korse işini sonra düşünecegım eve gelınce
ben bunlardan koydum 2 tane çantama

Son düzenleme:
Üst arka bacaklarmı canım ben hiç bakmadım oralara yoksa bacakla vajina arası mı catlıyor? Bende bi karnımı bi göğüsleri yaglıyorum belkı bzde catladık ama farketmedik

kızlar bu reflüye bir çözüm bulan var mı cayır cayır yanıyor bogazım da midem de

gaviskon da kemsiyor bugun renni çiğneme tableti aldım o da işe yaramıyor

Üst arka bacaklarmı canım ben hiç bakmadım oralara yoksa bacakla vajina arası mı catlıyor? Bende bi karnımı bi göğüsleri yaglıyorum belkı bzde catladık ama farketmedik
benım 1 gunde catlayı verdı hıc tahmın etmedım aklıma bıle gelmezdı ve kılom şu an da 54 düşün yanı

iç bacak canım .. yani vajınanın tam bıtıgı yerde içe bakan yerler var ya iç bacak yaz internete öyle anlarsın

bacak arası canım nden görünen yer bıkını bölgesı de denebilir yanı bıkını gıydıgınde altan da yandan da görunen yer arkalar değil önlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…