- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.381
ama burda kızlar belden gelmedı de yazdılar ona göre ama pozısyon ıle gecmezse o zaman doktora gıtmek lazımGErcek dogum sancısı belden aırt be kasıklara dogru iner yaZıyor heryerde canım pozisyon degıstır yada dus al bakalım gecicek mi sancın
Adet sancısı dogum belirtisi diye biliyorum.zaten dogum vaktin bence bi nst cektir icin rahatlar.hem sancılı anında hastanede olman avantaj.şimdi iyiyken hastaneye gitmek daha mantıklı.ins saglkla kavusursun bebisine bizlere dua et olur mu?Kızlar ara ara sancım geliyor ama adet sancısı
Ayyy masallah ona insallah bizim de boyle kolay dogum hıkayelerimiz olurBenim bi arkadasm hafif adet sancsı varmış hic ciddiye bile almamış.kontrole gitmiş nst ye bakıp doktor sancn var eve git eşyalarını al gel bugün dogum yaparsn demis.kız da eve dönmüş hiçbirşeyim yok doktor kesin yanlış yorumladı ben nasl dogum yapacam hic belirti yok ki demis.hastaneye tekrar gitmeyeym demis.sonra kv ısrar etmis illa gidelim diye esi de yolda memlekete dönüyormuş ona bile haber vermeden kalkp dolmuşla hastaneye gitmis.sonra doktor acilman da var demis suni sancı vermisler kız ben hala etraftan duyduguma filmlerde gördüğüme göre şiddetli ağrı bekledim yok diyo sadece 1 saat falan baya ağrı cektim ama dayanilmayacak gibii degildi diyo.sonra masaya almışlar bunu doktor ikin ikin demis kiz bikac defa ikindim.aha dogum basliyo diyordm ki bitti bebek çıktı demisler.kız şok oldum diyordu ben daha yeni dogum başlıyor diyirdm ki bitti hicbirsey anlamadm diyordu.bu sekilde 10 tane dogururum demisti.ve cocugu 2 yasndayken gönüllü 2.ye de gebe kaldı ve 2.dogum da ilkinden kolay oldu demisti.ve niyeti3.de yapmak.insaallah ssizlerin de böyle kolay olur kızlar.
Süt denedinmi? Icine biraz balda koyabilirsinkızlar bu reflüye bir çözüm bulan var mı cayır cayır yanıyor bogazım da midem de
gaviskon da kemsiyor bugun renni çiğneme tableti aldım o da işe yaramıyor
Ben de bugün evde kırmızı meyvelerden bir püre yaptım sulandırıp içince de komposto oluyor :) sıcak sıcak kavanoza koyduğum için de bozulmayacak Doğum olana kadar.sütü arttırıyormuş çabuk süt gelsin diye ayrıca annenin doğum sonrası gazı olurmuş o gazı alırmış öyle dedi kızlar ben de yarın hazırlayıp difrize koyup bekleteceğim
Oraya da mı catlak kremı surmek gerekıyordu aCaba :) ben hıc surmedım suana kadar bısy yok ama bırgunde oldu deyınce bı korkmadım da degıl :) ben popoma fln da o bolgeden kılo almadıgım ıcın surmuyorum hıc ama demekkı pek kıloyla da ılgısı yok. Insallah catlamayız ne dıyeyımübenım 1 gunde catlayı verdı hıc tahmın etmedım aklıma bıle gelmezdı ve kılom şu an da 54 düşün yanı
iç bacak canım .. yani vajınanın tam bıtıgı yerde içe bakan yerler var ya iç bacak yaz internete öyle anlarsın
Canım bende o durumdayım geçen hafta kızım 3600 gr ....ilk kızımı 3650gr doğurdum..zorlanmadim.Kizlar iyi aksamlar, hamileliğimin baslangicindan beri takip ediyorum bu topigi, gerçekten cok yararlı şeyler paylasiyorsunuz. Normalde okuyucuyum sadece ama bir sey danisacagim sizlere. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 37 haftalık oldu, doktor 3400 dedi kilosuna. Normalde cati muayenesi yapacakti gerek yok bu durumda cati zorlanmaz dedi. Fakat bana kilosu haftasına göre fazla geliyor. Normal dogum cok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum acikcasi. Ultrasonun yanilma payi olur mu acaba? Cok kafama takıldı.
Bi tanıdığım 4 kilo dogum yaptı üstelik sezaryan sonrası ve dikislere ragmen..bence hic takılma kilosuna ins kolaylkla yaparsn.Kizlar iyi aksamlar, hamileliğimin baslangicindan beri takip ediyorum bu topigi, gerçekten cok yararlı şeyler paylasiyorsunuz. Normalde okuyucuyum sadece ama bir sey danisacagim sizlere. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 37 haftalık oldu, doktor 3400 dedi kilosuna. Normalde cati muayenesi yapacakti gerek yok bu durumda cati zorlanmaz dedi. Fakat bana kilosu haftasına göre fazla geliyor. Normal dogum cok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum acikcasi. Ultrasonun yanilma payi olur mu acaba? Cok kafama takıldı.
kızlar bu reflüye bir çözüm bulan var mı cayır cayır yanıyor bogazım da midem de
gaviskon da kemsiyor bugun renni çiğneme tableti aldım o da işe yaramıyor
Gorumcem de iki cocugunu 3.5 civarı dogum yapmış.3.yü tam 4.kg dogum yaptı en rahat dikissiz dogumum diyor:)Canım bende o durumdayım geçen hafta kızım 3600 gr ....ilk kızımı 3650gr doğurdum..zorlanmadim.
Canım selam ultrason herzaman dogru olcmuyor ama doktorun kılosuna normal dedıyse bence kafana takmamalısın. Masallah kılosu da gayet ıyı bızde bebıs zayıf olmasın dıye bazı donemler kılo aldırmaya calısıyoruz bak senın boyle bı derdın yok ne guzel hersey yolundaymıs. Catı muayenesı dogumu tetıkleyebılıyormus oyuzden belkı yanasmamıstır. Zaten doktorda acılman basladıgında yapılıyor catı muayenesı doktorun ona bırakmıstır hıc dert edınme derımKizlar iyi aksamlar, hamileliğimin baslangicindan beri takip ediyorum bu topigi, gerçekten cok yararlı şeyler paylasiyorsunuz. Normalde okuyucuyum sadece ama bir sey danisacagim sizlere. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 37 haftalık oldu, doktor 3400 dedi kilosuna. Normalde cati muayenesi yapacakti gerek yok bu durumda cati zorlanmaz dedi. Fakat bana kilosu haftasına göre fazla geliyor. Normal dogum cok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum acikcasi. Ultrasonun yanilma payi olur mu acaba? Cok kafama takıldı.
Yalan olmasin ama benimki 36 haftasinda 3300 dü, doktor fazla dedi ama genel olarak buyuk bir bebekmis. Hatta normal dogum deneyebiliriz ama sezeryanda olabilir dedi. Yarin 39 haftaya giriyorum ve kontrolum var. Insan dusunmeden edemiyor ama ben sonunda pes ettim, sonucta hersey olacagina variyor. Bol bol dua edelim...Kizlar iyi aksamlar, hamileliğimin baslangicindan beri takip ediyorum bu topigi, gerçekten cok yararlı şeyler paylasiyorsunuz. Normalde okuyucuyum sadece ama bir sey danisacagim sizlere. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 37 haftalık oldu, doktor 3400 dedi kilosuna. Normalde cati muayenesi yapacakti gerek yok bu durumda cati zorlanmaz dedi. Fakat bana kilosu haftasına göre fazla geliyor. Normal dogum cok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum acikcasi. Ultrasonun yanilma payi olur mu acaba? Cok kafama takıldı.
Canım benimde bi dikisim vardı..insallah bu doğumumda guzel geçer.Gorumcem de iki cocugunu 3.5 civarı dogum yapmış.3.yü tam 4.kg dogum yaptı en rahat dikissiz dogumum diyor:)
En iyisi, karari doktora birakmak sanirim. İlk bebek olunca insan bir endişeleniyor dogal olarak. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.Yalan olmasin ama benimki 36 haftasinda 3300 dü, doktor fazla dedi ama genel olarak buyuk bir bebekmis. Hatta normal dogum deneyebiliriz ama sezeryanda olabilir dedi. Yarin 39 haftaya giriyorum ve kontrolum var. Insan dusunmeden edemiyor ama ben sonunda pes ettim, sonucta hersey olacagina variyor. Bol bol dua edelim...
Canım selam ultrason herzaman dogru olcmuyor ama doktorun kılosuna normal dedıyse bence kafana takmamalısın. Masallah kılosu da gayet ıyı bızde bebıs zayıf olmasın dıye bazı donemler kılo aldırmaya calısıyoruz bak senın boyle bı derdın yok ne guzel hersey yolundaymıs. Catı muayenesı dogumu tetıkleyebılıyormus oyuzden belkı yanasmamıstır. Zaten doktorda acılman basladıgında yapılıyor catı muayenesı doktorun ona bırakmıstır hıc dert edınme derım
İnsallahh cok tesekkurlerBi tanıdığım 4 kilo dogum yaptı üstelik sezaryan sonrası ve dikislere ragmen..bence hic takılma kilosuna ins kolaylkla yaparsn.
Umarim ben de zorlanmam. İste ilk dogum olunca tedirginlik had safhada oluyo sanirim.Canım bende o durumdayım geçen hafta kızım 3600 gr ....ilk kızımı 3650gr doğurdum..zorlanmadim.
denedim daha kötü geliyor balla da denedim o da olmadı.
Süt denedinmi? Icine biraz balda koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?