- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.341
Batil inanc hepsi istedigin rengi giy. Beslenmezse sarilik olur. Beyaz ortu aldim yuzune. bebek sarilik olunca yuzunden gozunden anlasilir. Sari renk yuzune yansiyabilir yada ortude sari olunca ayni tonlar anlasilmaz.Kızlar hastanede sarı sabahlık giysem sorun olur mu bebek icin hani sarılık vs diyolar ya
Canim bebek yuz ortusu neki? Ben oyle bizey hazirlamadim hangi durumlarda kullanacagizBatil inanc hepsi istedigin rengi giy. Beslenmezse sarilik olur. Beyaz ortu aldim yuzune. bebek sarilik olunca yuzunden gozunden anlasilir. Sari renk yuzune yansiyabilir yada ortude sari olunca ayni tonlar anlasilmaz.
Ah ah şu batıl inanclar :) evet bebege giydirilmeyebilir anlasilmamasi açısından ama bende bi yürürken giycem zaten sabahligi.Batil inanc hepsi istedigin rengi giy. Beslenmezse sarilik olur. Beyaz ortu aldim yuzune. bebek sarilik olunca yuzunden gozunden anlasilir. Sari renk yuzune yansiyabilir yada ortude sari olunca ayni tonlar anlasilmaz.
Uyurken gunduz yuzune ortuyorum . Burnuna gelmesin dikkat edin. Besiginin usten ortusu var. Yuzune degmiyor . Hastanede ortecem sadece. Yuzu acik olunca bakiyor etrafa uyumuyor. Gunduze alissin oyle uyusun diyende var ama. İlk dogumda oglum hic uyumadi etrafa bakiyordu. Zor alisti yuzunun ortulmesine.Canim bebek yuz ortusu neki? Ben oyle bizey hazirlamadim hangi durumlarda kullanacagiz
Alıntılayamadım kusura bakmayın kızlar. Açılmam varmış ame şu an uzun önemli değil dedı geçin nst de 100 lerde iken şimdi 50 60 ta kaldı doktor şu an izin önemli bişi yok dedi haftaya kadar doğurmazsan haftaya görüşürüz dedı. Ağrı'larım normalmiş
Canım normal doktorum bebek artık buyudugu için yurudukce yercekiminden pelvik kaslarına baskı yaptıgını söyledi. Cok ayakta durma yurume olabildiğince ayaklarını yukarı uzatıp dınlen demişti kesinlikle normal yani :)Kızlar alttan baskı ağırlık var yürüyünce iş yapınca bu normal dimi. Çok Hafif ağrılar oluyor ayaktayken
Canım kacırdım ben galiba yara mı cıktı ne olduben de de tek taraftaydı sonradan diğer tarafta öyle oldu . yag sür çok acıyor ya. bir taraftan mantar bir taraftan onun acısı . zaten ağda yapamıyoruz jilet ne kadar özensekte tahriş ediyor artık. o bölge cok hassaslaştı ya. dogumlarda geldı dogumda bır de bumu derdımız olacak bilmiyorum ki
Magnezyum kramplar sırasında agrı cekmemek için verılıyor dogumu önleyici bi etkisi oldugunu sanmam canımArkadaslar, ben erken kasilmalardan dolayi 20. Haftadan beri magnezyum aliyorum. Doktorum haftaya carsamba birak persembe sabah cati muayenesi icin gel dedi. Magnezyumu kesince dogum basliyor mu hemen. Ayy korktum sanki
Magnezyum kramplar sırasında agrı cekmemek için verılıyor dogumu önleyici bi etkisi oldugunu sanmam canım
canım tam doğum anı o kadar uzun sürmüyor ıkınmakar falan zaten biraz kesik attı doktor rahat çıksın diye uzun sürmüyor yani rahat ol. uygun açıklığa gelince bitiyor. en güzel yanı bebek doğduktan hemen sonra tüm sancıları unutuveriyorsun sanki hiç yaşamamışsın gibi....
Bunu hiç bilmiyodm ve yüzü için bi örtü hazırlamadım canım alternatif ne örtülebilirUyurken gunduz yuzune ortuyorum . Burnuna gelmesin dikkat edin. Besiginin usten ortusu var. Yuzune degmiyor . Hastanede ortecem sadece. Yuzu acik olunca bakiyor etrafa uyumuyor. Gunduze alissin oyle uyusun diyende var ama. İlk dogumda oglum hic uyumadi etrafa bakiyordu. Zor alisti yuzunun ortulmesine.
Cnm agiz bezinin buyugunu hazirladim . Beyaz ince bez. Evde ince ortu vardi tulbent gibi yumusak onuda ucgen kestim . Hala onu kullaniyorum sallarken kendi kapatmak istiyor. Uyuyunca aliyorum simdi.Bunu hiç bilmiyodm ve yüzü için bi örtü hazırlamadım canım alternatif ne örtülebilir
Ağız bezinin az büyüğünü yaptı annem canım ama kenarı oyalı olur heralde dimiCnm agiz bezinin buyugunu hazirladim . Beyaz ince bez. Evde ince ortu vardi tulbent gibi yumusak onuda ucgen kestim . Hala onu kullaniyorum sallarken kendi kapatmak istiyor. Uyuyunca aliyorum simdi.
Canım geçmiş olsun..Alıntılayamadım kusura bakmayın kızlar. Açılmam varmış ame şu an uzun önemli değil dedı geçin nst de 100 lerde iken şimdi 50 60 ta kaldı doktor şu an izin önemli bişi yok dedi haftaya kadar doğurmazsan haftaya görüşürüz dedı. Ağrı'larım normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?