2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar hastanede sarı sabahlık giysem sorun olur mu bebek icin hani sarılık vs diyolar ya
Batil inanc hepsi istedigin rengi giy. Beslenmezse sarilik olur. Beyaz ortu aldim yuzune. bebek sarilik olunca yuzunden gozunden anlasilir. Sari renk yuzune yansiyabilir yada ortude sari olunca ayni tonlar anlasilmaz.

Reactions: iiz
Batil inanc hepsi istedigin rengi giy. Beslenmezse sarilik olur. Beyaz ortu aldim yuzune. bebek sarilik olunca yuzunden gozunden anlasilir. Sari renk yuzune yansiyabilir yada ortude sari olunca ayni tonlar anlasilmaz.
Canim bebek yuz ortusu neki? Ben oyle bizey hazirlamadim hangi durumlarda kullanacagiz

Ah ah şu batıl inanclar :) evet bebege giydirilmeyebilir anlasilmamasi açısından ama bende bi yürürken giycem zaten sabahligi.

Canim bebek yuz ortusu neki? Ben oyle bizey hazirlamadim hangi durumlarda kullanacagiz
Uyurken gunduz yuzune ortuyorum . Burnuna gelmesin dikkat edin. Besiginin usten ortusu var. Yuzune degmiyor . Hastanede ortecem sadece. Yuzu acik olunca bakiyor etrafa uyumuyor. Gunduze alissin oyle uyusun diyende var ama. İlk dogumda oglum hic uyumadi etrafa bakiyordu. Zor alisti yuzunun ortulmesine.

Kızlar alttan baskı ağırlık var yürüyünce iş yapınca bu normal dimi. Çok Hafif ağrılar oluyor ayaktayken
Canım normal doktorum bebek artık buyudugu için yurudukce yercekiminden pelvik kaslarına baskı yaptıgını söyledi. Cok ayakta durma yurume olabildiğince ayaklarını yukarı uzatıp dınlen demişti kesinlikle normal yani :)

Canım kacırdım ben galiba yara mı cıktı ne oldu

Arkadaslar, ben erken kasilmalardan dolayi 20. Haftadan beri magnezyum aliyorum. Doktorum haftaya carsamba birak persembe sabah cati muayenesi icin gel dedi. Magnezyumu kesince dogum basliyor mu hemen. Ayy korktum sanki
Magnezyum kramplar sırasında agrı cekmemek için verılıyor dogumu önleyici bi etkisi oldugunu sanmam canım

Magnezyum kramplar sırasında agrı cekmemek için verılıyor dogumu önleyici bi etkisi oldugunu sanmam canım

Benim erken doğum riskim olduğu için magnezyum kullandım hep. 20 haftadan beri rahim kasılmalarım var. Magnezyumu kesince kasılmalarımın artmasını bekleyecez, sanırım benim gibi olan çok kişi yok :)

Gozunaydin canim

Gozunaydin cnm saglikla buyut bebegini hic belirtim yok.diyordun pat die geliverdi melegin bak ne gzel bizim topiktede normal doguranlar var cok ne gzel

Bunu hiç bilmiyodm ve yüzü için bi örtü hazırlamadım canım alternatif ne örtülebilir

Bunu hiç bilmiyodm ve yüzü için bi örtü hazırlamadım canım alternatif ne örtülebilir
Cnm agiz bezinin buyugunu hazirladim . Beyaz ince bez. Evde ince ortu vardi tulbent gibi yumusak onuda ucgen kestim . Hala onu kullaniyorum sallarken kendi kapatmak istiyor. Uyuyunca aliyorum simdi.

Kizlar bide 20 gunden sonra gaz sancisi artiyor ikinci aydan sonra pik yapiyor. İnsallah kolik olmazlar. Karnina ayaklarina sicak koyunca sanciyi biraz azaltiyor. Havluyu isitip yapabilirsiniz sma bana kiraz cekirdegi hediye geldi ilk dogumda super bi hediyeydi. Havlu hemdn soguyor. Cekirdegi isitmak pratik bir sey. Oglum kabizdi habire sanci gece gunduz aglama isitip isitip koyuyordum. Tamamen kesmesede onu koymayinca daha cok agliyordu. Sicak sanciyi azaltiyo. Nasil biz ilik suda rahatliyoruz agrimiz geciyor ida oyle. Aklima gelmisken siyleyim dedim. Bizimki kanguru gibi tasidi karninda .

Cnm agiz bezinin buyugunu hazirladim . Beyaz ince bez. Evde ince ortu vardi tulbent gibi yumusak onuda ucgen kestim . Hala onu kullaniyorum sallarken kendi kapatmak istiyor. Uyuyunca aliyorum simdi.
Ağız bezinin az büyüğünü yaptı annem canım ama kenarı oyalı olur heralde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…