- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.341
aynen öyle ya yoğurt da bana hiç iyi gelmiyoCanım ben geçen gece gaviscon u kafama diktim artık iki yudum içtim resmen. Ondan sonra uyuyabildim saat 5 olmuştu. Ondan önce de süt içtim yoğurt yedim ekmek yedim ama pek işe yaramadı. Yatmayı uzanmayı bırak kambur oturunca bile midem ağzıma geliyordu. Oklava yutmuş gibi dimdik oturmam gerekiyor o da çok yorucu. Son günlerimizdeyiz artık sabredeceğiz yapacak bir şey yok galiba :/
Allah yardımcın olsun canım sen spinal ya da epidural mi olacaksın yoksa genel anesteziyle mi hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar bigun sezeryana gircem. Evden valizleri alip gelcez. Ev yakin dua edin. Musait zamanda yazarim. Gece yada yarin
Kizlar bigun sezeryana gircem. Evden valizleri alip gelcez. Ev yakin dua edin. Musait zamanda yazarim. Gece yada yarin
Ben de tavsiye uzerine similac almistim. Bakayim o icindeki madde neymis.Ben hipp i eledim. Organik diyor ama içinde nişasta var. Çocuğuma organik nişasta yedirmenin ne faydası olacak ki. Hem nişasta bebeği uzun süre tok tutuyor ve Bebek daha uzun süre uyuyor ama aslında yanlış çünkü sık sık beslenmesi gerekiyor bebeklerin.
Similac ı da eledim içinde E306 diye bir madde var. Ben açıkçası kendi yediğim gıdalarda bile böyle kod ile yazılmış maddeler içeren şeyleri satın almıyorum.
Geriye Aptamil ile Sma kaldı onların da içindeki besin değerleri farklı farklı ama ben hangisi daha iyidir bilemem. Yani atıyorum birinin protein miktari daha yüksek, diğerinin vitamin oranı daha yüksek. Olması gereken-anne sütüne en yakın olanı- hangisi bilmiyorum. Ama eşim Aptamil de çalıştığı için ücretsiz alabileceğim için ben Aptamil tercih edeceğim. Tabii inşallah gerek kalmaz. En iyisi anne sütü
@karamera tarihlerimiz aynı bende henüz kasılma falan yok sende durumlar nasıl az da olsa belirtin falan var mı
Canim ben adana/ ceyhanliyim ama osmaniyede oturuyorum bende dun dogum yaptim ve baharati aldirdim esime daha yapmadim yapinca yazarim insallahKızlar aranızda Adanalı ya da hatayli olan var mı iskenderundan kaynar baharati getirttim kuzenıme o da nasıl yapılacağını tam sormamis bi fikriniz var mi
Ben hipp i eledim. Organik diyor ama içinde nişasta var. Çocuğuma organik nişasta yedirmenin ne faydası olacak ki. Hem nişasta bebeği uzun süre tok tutuyor ve Bebek daha uzun süre uyuyor ama aslında yanlış çünkü sık sık beslenmesi gerekiyor bebeklerin.
Similac ı da eledim içinde E306 diye bir madde var. Ben açıkçası kendi yediğim gıdalarda bile böyle kod ile yazılmış maddeler içeren şeyleri satın almıyorum.
Geriye Aptamil ile Sma kaldı onların da içindeki besin değerleri farklı farklı ama ben hangisi daha iyidir bilemem. Yani atıyorum birinin protein miktari daha yüksek, diğerinin vitamin oranı daha yüksek. Olması gereken-anne sütüne en yakın olanı- hangisi bilmiyorum. Ama eşim Aptamil de çalıştığı için ücretsiz alabileceğim için ben Aptamil tercih edeceğim. Tabii inşallah gerek kalmaz. En iyisi anne sütü
Bunu bildiğim içinde tedirgin oluyorum eşimde diyor sen bu ayrımları yapamadığından bu gidişle evde doğuruçaksın:). Bugün acayip bişi var ama anlamadım afedersin korunmasız ilişki oldu Ağrı oldu sonrasında Ve o ağrı şiddetlendi yürüyemediğim oldu duşa girdim fayda etmedi öğlen 12 den sonra rahatladımcanım ben doğuma gittiğim gece nst de en fazla 16-20 çıktı yani bence nst her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor. sen kasılmalarını ve dakikalarını takip et
canım kasılma kavramını ayırt ediyosun dimi? hani böyle karnın tümü basket topu gibi semsert oluyo yuvarlak bi sertlik. işte doğum kasılması da aynı öyle oluyo ama bu kasılma sırasında ağrı da oluyo kasılma geçince ağrı da geçiyor. zamanla bu kasılmanın süresi azalıyor. mesela rahatladıktan 5 dk sonra tekrar ağrılı kasılma kasılma geçince ağrısız bi süre 5 dk sonra yine ağrılı kasılma. bu süre gitgide azalıyor 3,5 dk 3 dk ya düşüyor. 3 dkya insiğinde ben doğuma girdim mesela. zaten doğumhaneye girince doğum kısmı çok kısa sürüyor merak etmeBunu bildiğim içinde tedirgin oluyorum eşimde diyor sen bu ayrımları yapamadığından bu gidişle evde doğuruçaksın:). Bugün acayip bişi var ama anlamadım afedersin korunmasız ilişki oldu Ağrı oldu sonrasında Ve o ağrı şiddetlendi yürüyemediğim oldu duşa girdim fayda etmedi öğlen 12 den sonra rahatladım
canım dikişlerle tuvalet kısmı aynı yerde değil hiç problem olmuyor merak etme korkmadan git tuvalete. yalnız sonrasında mutlaka batikonla pansuman yap o bölge kuru kalmalı. benim de hala dikişlerim ağrıyor oturamıyorum tam. zamanla geçecekKizlar normal dogum yaptim ama tuvalete gitmeye korkuyorum ve bu yuzden de kati birseyler yememeye calisiyorum surekli sivi tuketiyorum malesef. Dogumdan sonra nasl olacak bu is tecrubeli annelerden öneri istiyorum, dikislerim cok aciyor
Bebişleri dogan anneler sizin bebise hangi ilaclari verdi dr merak ettm
benim bebişe de ilaç yazmadılarIlac derkn cnm ne gibi gaz ilaci gibi mi bize bisey yazmadi bi benimmkadin dogumcum iki uc ilac yazmis onlarida kullanmadm acikcasi
Onu ayırt edebiliyorum ama kasılma olmuyor hiç sadece tek biyere poposunu dikiyor kazılma dlunca ortada sertleşme oluyor. Doktora dür sordum kasılmamız düzenli sancı dlur mu dedim olur dedı 10 dk 1 E düşünce hemen gelmemi söyledicanım kasılma kavramını ayırt ediyosun dimi? hani böyle karnın tümü basket topu gibi semsert oluyo yuvarlak bi sertlik. işte doğum kasılması da aynı öyle oluyo ama bu kasılma sırasında ağrı da oluyo kasılma geçince ağrı da geçiyor. zamanla bu kasılmanın süresi azalıyor. mesela rahatladıktan 5 dk sonra tekrar ağrılı kasılma kasılma geçince ağrısız bi süre 5 dk sonra yine ağrılı kasılma. bu süre gitgide azalıyor 3,5 dk 3 dk ya düşüyor. 3 dkya insiğinde ben doğuma girdim mesela. zaten doğumhaneye girince doğum kısmı çok kısa sürüyor merak etme
Canım bize doktor henüz bir ilaç vermediBebişleri dogan anneler sizin bebise hangi ilaclari verdi dr merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?