- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.581
Canım calısabılır raporunda bi tarih var su tarihe kadar calısabılır diye, o tarih tam kac yazılmıs?
Canim senin raporu aldigin hastanede sgk var mi?benim dr umda da sgk yok,o sgk si olan ozel hastanede bir dr a yonlendirdi..bana boyle bir kagit verdiler..orda dikkat edersen su tarihe kadar calisabilir belirtilmis.resmini yukluyorum bak.Canim yazilmamis ya bana mi öyle geliyor. Aldigim tarih var baska bisey yazmiyor. O4.08.2017 tarihinden ....... tarihine kadar demis ama 2. Aralik bos birakilmis
Ah be kuZum ne çektin sen eşin artık ablasına bi dur dese ya bu ne saygısızlık walla ben burda çatladımKizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
Canim sgk anlasmasi var. Ama benim kurumum emekli sandigi. Memurum acaba ondan fark eder mi? Ama kafama takildi hangi tarihe kadar oldugunu yazmamasi. Okula verdim bisey de demediler.Eki Görüntüle 2040579
Canim senin raporu aldigin hastanede sgk var mi?benim dr umda da sgk yok,o sgk si olan ozel hastanede bir dr a yonlendirdi..bana boyle bir kagit verdiler..orda dikkat edersen su tarihe kadar calisabilir belirtilmis.resmini yukluyorum bak.
Cok guzeel, merak ediyordun acaba döndü mu diye supriz yapmis sana annesi :)kızlar ben de muayeneden çıktım çok şükür bebeğim baş aşağı dönmüş :) sağlık durumu da iyi maşallah. Doktor artık Doğuma hazırız istediği zaman gelebilir dedi. İlk kez nst ye de girmiş oldum 10-20 arasında gidip geldi zaten bu da kasılma yok demekmiş. Bugün kontrolü olan herkes güzel haberlerle döner inşallah.
Canm ben de ögrermenim.calisabilir raporunda su tarihe kadar calisabilir diye bi tarih belirtmisler.istersen bir de mebbis den kontrol et idare oraya işlemiştir zaten.Canim sgk anlasmasi var. Ama benim kurumum emekli sandigi. Memurum acaba ondan fark eder mi? Ama kafama takildi hangi tarihe kadar oldugunu yazmamasi. Okula verdim bisey de demediler.
Ya insanlarin bu kadr dusuncesiz olabilecegine inannamiyorum. Yani basinda o kadar insan varken bir de yenileri mi eklendi. Allah yardimcin olsun canim. Zor ama stres yapmamaya calis bebiste etkilenmesinKizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
ya eşimde ki de ne kafa anlamadm kimseye ses edemiyo bari kardesine bsy demiyn bari söylede eve misafir cagirmasn gidip kendisi yetmiyoms gibi eve kuzenini cagirdi o da oglunu alip gelmis bir hafta kalcakmsAh be kuZum ne çektin sen eşin artık ablasına bi dur dese ya bu ne saygısızlık walla ben burda çatladım
ya bende anlamiym gercekten gorumcem gidip bendn gizli cagirms kuzenini neyse kuzenide gelms yarn kendi kardesini cagordi bizm eve gelmesi icn yemn ederm sinirden gülüyorum ev sahibi ben miyim onlar mi anlamadm kendimi dis kapinin dis mandali olarark gordmYa insanlarin bu kadr dusuncesiz olabilecegine inannamiyorum. Yani basinda o kadar insan varken bir de yenileri mi eklendi. Allah yardimcin olsun canim. Zor ama stres yapmamaya calis bebiste etkilenmesin
Canim mebbise baktim goremedim. Aldigim raporlar var sadece orda cok eski olanlar. Son bu rapor yok. Sen bir bakarmisin senin mebbise islenmis mi? Yada nerden bakabilirimCanm ben de ögrermenim.calisabilir raporunda su tarihe kadar calisabilir diye bi tarih belirtmisler.istersen bir de mebbis den kontrol et idare oraya işlemiştir zaten.
Kizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
İlki sezeryandi. Kisa aralik oldugu icin.Hayirli olsun canim gozun aydin. allah anali babalı buyutsun. Neden sezeryan oldu
Esinle konussan ablasiyla uygun bi dille konussa. Sonucta senin huzurun bebegin huzuruya bende anlamiym gercekten gorumcem gidip bendn gizli cagirms kuzenini neyse kuzenide gelms yarn kendi kardesini cagordi bizm eve gelmesi icn yemn ederm sinirden gülüyorum ev sahibi ben miyim onlar mi anlamadm kendimi dis kapinin dis mandali olarark gordm
Canım benim raporumda bu kişi 32 haftalık hamiledir. 37. Haftaya-6 eylül- e kadar çalışmasında bir sakınca yoktur yazıyor.Canim yazilmamis ya bana mi öyle geliyor. Aldigim tarih var baska bisey yazmiyor. O4.08.2017 tarihinden ....... tarihine kadar demis ama 2. Aralik bos birakilmis
Allah allaaaah valizini toplayan soluğu sizin evde alıyor. Kuzeniyle çocuğu ne için gelmiş acabaaa. Sen odana kapan çocuğunla ilgilen canım kim napıyorsa yapsın.Kizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
Akıllı kızım benimCok guzeel, merak ediyordun acaba döndü mu diye supriz yapmis sana annesi :)
Canım ıkı cm acılma olması normal mıymıs onunla ilgili doktorun biraey dedi miDoktordan çıktım.. 3.160 gr sancım çıkmadı. Çatı muayenesi yaptı, 2 cm açılma varmış. Muayene sonrası çok ağrım var ama dr muayeneye bağladı, nst sonra çekildi çünkü. Bebeğin boynunda kordon varmış ama doktorum bu sezaryen sebebi değildir dedi..
Canım aslında ıkıncı aralıkta da tarih yazmalı benım calısabılır raporu tarihim 5 agustos imiş, 5 hafta sonrasın02 eylül olunca resmi tatıle gelmiş. Bu nedenle sistem öbur hafta 9eylüle kadar calısabilir diye rapor vermıs. Ancak artık calısamıyor oldugum için ben bugün gidip 02eylül tarihinde düzenlenmiş gibi calısamaz raporu aldım. Yani bu mantıkla senın de ilk calısabilir raporu aldıgın tarih 04 agustos ise, calısamaz alman gereken tarihler 01 eylül veya 08eylül olabilir canımCanim yazilmamis ya bana mi öyle geliyor. Aldigim tarih var baska bisey yazmiyor. O4.08.2017 tarihinden ....... tarihine kadar demis ama 2. Aralik bos birakilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?