2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim yazilmamis ya bana mi öyle geliyor. Aldigim tarih var baska bisey yazmiyor. O4.08.2017 tarihinden ....... tarihine kadar demis ama 2. Aralik bos birakilmis
Canım calısabılır raporunda bi tarih var su tarihe kadar calısabılır diye, o tarih tam kac yazılmıs?

Eklentiler

• PicsArt_09-05-08.06.48.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 57
Canim yazilmamis ya bana mi öyle geliyor. Aldigim tarih var baska bisey yazmiyor. O4.08.2017 tarihinden ....... tarihine kadar demis ama 2. Aralik bos birakilmis
Canim senin raporu aldigin hastanede sgk var mi?benim dr umda da sgk yok,o sgk si olan ozel hastanede bir dr a yonlendirdi..bana boyle bir kagit verdiler..orda dikkat edersen su tarihe kadar calisabilir belirtilmis.resmini yukluyorum bak.

Kizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
Ah be kuZum ne çektin sen eşin artık ablasına bi dur dese ya bu ne saygısızlık walla ben burda çatladım

Canim sgk anlasmasi var. Ama benim kurumum emekli sandigi. Memurum acaba ondan fark eder mi? Ama kafama takildi hangi tarihe kadar oldugunu yazmamasi. Okula verdim bisey de demediler.

Cok guzeel, merak ediyordun acaba döndü mu diye supriz yapmis sana annesi :)

Canim sgk anlasmasi var. Ama benim kurumum emekli sandigi. Memurum acaba ondan fark eder mi? Ama kafama takildi hangi tarihe kadar oldugunu yazmamasi. Okula verdim bisey de demediler.
Canm ben de ögrermenim.calisabilir raporunda su tarihe kadar calisabilir diye bi tarih belirtmisler.istersen bir de mebbis den kontrol et idare oraya işlemiştir zaten.

Kizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
Ya insanlarin bu kadr dusuncesiz olabilecegine inannamiyorum. Yani basinda o kadar insan varken bir de yenileri mi eklendi. Allah yardimcin olsun canim. Zor ama stres yapmamaya calis bebiste etkilenmesin

Ah be kuZum ne çektin sen eşin artık ablasına bi dur dese ya bu ne saygısızlık walla ben burda çatladım
ya eşimde ki de ne kafa anlamadm kimseye ses edemiyo bari kardesine bsy demiyn bari söylede eve misafir cagirmasn gidip kendisi yetmiyoms gibi eve kuzenini cagirdi o da oglunu alip gelmis bir hafta kalcakms

Ya insanlarin bu kadr dusuncesiz olabilecegine inannamiyorum. Yani basinda o kadar insan varken bir de yenileri mi eklendi. Allah yardimcin olsun canim. Zor ama stres yapmamaya calis bebiste etkilenmesin
ya bende anlamiym gercekten gorumcem gidip bendn gizli cagirms kuzenini neyse kuzenide gelms yarn kendi kardesini cagordi bizm eve gelmesi icn yemn ederm sinirden gülüyorum ev sahibi ben miyim onlar mi anlamadm kendimi dis kapinin dis mandali olarark gordm

Canm ben de ögrermenim.calisabilir raporunda su tarihe kadar calisabilir diye bi tarih belirtmisler.istersen bir de mebbis den kontrol et idare oraya işlemiştir zaten.
Canim mebbise baktim goremedim. Aldigim raporlar var sadece orda cok eski olanlar. Son bu rapor yok. Sen bir bakarmisin senin mebbise islenmis mi? Yada nerden bakabilirim

Allah kolaylik versin cnm yaaa o ne oyle bn ablamla anneme dayanAmiyorum bazen esinin bu ise el atmasi lazm artik o hicmi rahatsiz olmuyor

Esinle konussan ablasiyla uygun bi dille konussa. Sonucta senin huzurun bebegin huzuru

Canım benim raporumda bu kişi 32 haftalık hamiledir. 37. Haftaya-6 eylül- e kadar çalışmasında bir sakınca yoktur yazıyor.
Bugün seminere gittim yarın gelmeme gerek var mı dedim. Raporda 6 Eylül'e kadar dediği için gerek yok ama 37. Hafta raporunu yarın bana getir dedi. Sonra getirsem olur mu dedim, olmaz sisteme raporu işlemem gerekiyor dedi.

Allah allaaaah valizini toplayan soluğu sizin evde alıyor. Kuzeniyle çocuğu ne için gelmiş acabaaa. Sen odana kapan çocuğunla ilgilen canım kim napıyorsa yapsın.

Canım ıkı cm acılma olması normal mıymıs onunla ilgili doktorun biraey dedi mi

Canım aslında ıkıncı aralıkta da tarih yazmalı benım calısabılır raporu tarihim 5 agustos imiş, 5 hafta sonrasın02 eylül olunca resmi tatıle gelmiş. Bu nedenle sistem öbur hafta 9eylüle kadar calısabilir diye rapor vermıs. Ancak artık calısamıyor oldugum için ben bugün gidip 02eylül tarihinde düzenlenmiş gibi calısamaz raporu aldım. Yani bu mantıkla senın de ilk calısabilir raporu aldıgın tarih 04 agustos ise, calısamaz alman gereken tarihler 01 eylül veya 08eylül olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…