2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnim sutunle alakali sutun koyu yagliysa biraz zor yapiyor kakayi ilkinde oyleyse bundada oyle.olabilir biogai var bagirsak duzenleyici damla doktoruna sorup onu kullansan iyigelebilir
canım geçen bebeğimde kullanmadığım damla kalmadı biogaia dan sapsimplexe kadar ama hiç biri işe yaramadı bizde

Kaşıntı sırasında leke oluyor mu bende ürtiker çıktı 34e kadar kaşındı el ayağımın altı ve akşam başlayıp sabah geçiyordu böyle beyaz yuvarlak halka cıkıp kaşınıyordu çok fenaydı ayagımın altına basamıyordum. Seninki karacigerden olablirmi acaba. Bende yapmıstım alt ast alp temiz çıkmıştı. şuan hiç yokzaten geçti kendi kendine

Küçük beyaz beyaz kabarcıklar oluyor canım kaşınan yerde pütür pütür oluyor elleyince farkediyosun acaba bendeki de mi ürtiker

Neden aşı yapılmasını istemiyorsun canım?

Evet canım hiç genişlemedim ki öne doğdu büyüyor bizim sıpa oda gerdiriyor göbüş ne yapsın nazarlık oldu artık napalım:s
Benimki de öne doğru füze gibi çıktı..yanlarda falan bişey yok.. :) arkadan bakan alamaz hamileliğimi ama yandan bakan nasıl bir görüntü görüyordur artık :)

Kızlar kontrolden geldik.nst temiz çıktı. Güzel güzel poz verdi kızım,yüzünü gösterdi:)
Bebeğin pozisyonu Baş aşağı ama yüzü dışa dönük. Normal Doğum için yüzünün içe dönük (omurgama doğru) olması gerekiyormuş. Ama sorun değil dönmesi saniyelik birşey her an dönebilir dedi. Kafası biraz büyükmüş.1hafta önden gidiyor.dr um 40.haftaya kadar gelmesini bekleyeceğiz 40.hafta da gelmezse suni sancıyla doğumu başlatmayı deneyeceğiz dedi.bundan sonra beklemedeyiz,Doğumun ne zaman ve nasıl olacağına kızım karar verecekmiş.

gözünaydın, maşallah.sağlıkla gelsin kızın işallah

Küçük beyaz beyaz kabarcıklar oluyor canım kaşınan yerde pütür pütür oluyor elleyince farkediyosun acaba bendeki de mi ürtiker
Benimki sanki deri içindeydi beyazlık hatta bastırınca deriyi iyice belli oluyordu. sabah geçince sanki hiç bişi yokmuş gibi duruyordu deri. bende sonradan cildiyeden ögrendim ürtiker oldugunu. foto attım bu şekildeydi benim

Eklentiler

• IMG_7027.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 66
Masallah size

Güzel haberlerle geldik yine masallah canım :) benim de kontrolum vardı biz dee 2930 kilo 50 cm olmusuz Yine tabıkı yuzunu göremedik yüzünsırtıma donukte bebegımın artık umudu kestim dogumda görüşecegız kucuk hanımla :) artık her an gelebilir bebegım doktorum hastane cantasını arabanıza koyun, evde yalnız kalmayın yakınınızda birileri olsun, ist dısına uzak yerlere cıkmayın dedi. Hurma yemek dogumu tetıkler biz suan erken dogum acelesinde degılız onu yemeyelım simdilik konposto meyve suyu gibi devam edelim dedi. Suyumuz iyimiş ama yeryer kireclemeler görüyorum ki bu da doguma az kalan zamanda olusur bir tehlikesi yok sadece doguma az kaldıgının habercisi dedi. Takvim 3hafta sonrayı gösteriyor ama senin kız 3hafta durmaz yuZde doksan iki hafta içinde gelir dedi. Biz nezaman isterse haZırız artık beklıyoruz buyursun gelsin dedi :) nar de sancı cıkmadı hersey yolunda cok sukur bizden haberler boyle. Haftaya bugun catı muayenesi yapılacak insallah o da normal doguma yygun cıkarsa artık bebegı bekleyecegız. Kontrolu bugün olan herkesten güzel haberler gelir insallah

Ben de k vitaminini ağızdan damla şekilde yapılmasını istedim. Tamam dediler iğne yapmayacaklar. Hepatit B ile ilgili bir araştırma yapmadım. Benim aşım vardı bebeğe de bağışıklık kazandırmış mıdır acaba bilmiyorum. Sen neden yaptırmak istemiyorsun ?

Ben de k vitaminini ağızdan damla şekilde yapılmasını istedim. Tamam dediler iğne yapmayacaklar. Hepatit B ile ilgili bir araştırma yapmadım. Benim aşım vardı bebeğe de bağışıklık kazandırmış mıdır acaba bilmiyorum. Sen neden yaptırmak istemiyorsun ?

@
Canım nasılsın bakalım
Canım nasılsın bakalım
iyiyim Zeynepcim bol bol dinlenmeye çalışıyorum allahtan eşim evde rapor oldu yalnız kalmaya korkar oldum. Doğum öncesi inşallah geçer oğluma enerjik enerjik bakarım şimdi yerimden kıpırdayamıyoruz. Sen nasılsın mayallah kontrolün gazel gecmiş sanırım sende izni ayrıldın

Hepatit B nin buluşma yolları belli, toplumda 20 yasın üstünde olan herkes aşısız. Benim bağışıklığım var, ailemizde hepatit hastası yok. Ömür boyu koruyuculuğu olan bir aşı değil. İçindeki agır metalden dolayı yaptırtmak istemiyorum. Benim de aşım var ama sanmam bebeğe gectiğini.

Neden aşı yapılmasını istemiyorsun canım?

Ben bu konuda çok araştırdım, her aşı değil ama içinde ağır metal olan aşıları, tetanosu ( her kestiğinde bi yerini yapıolar zaten) karma aşıları ( tek tek yaptırtacağım ) yaptırmayacağım. Hepatit b yi( ömür boyu koruyuculuğu olan bir aşı değil 3 doz yapılıyor, bebekler sarılık oluyor sonra neden cunku zayıflatılmıs sarılık mikrobu veriyorlar). Biz bir ilacı bir hamileyken almayıp her türlü ihmali değerlendirirken 1 yılda bi ton aşı yapılmasını doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…