- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.541
canım geçen bebeğimde kullanmadığım damla kalmadı biogaia dan sapsimplexe kadar ama hiç biri işe yaramadı bizdeCnim sutunle alakali sutun koyu yagliysa biraz zor yapiyor kakayi ilkinde oyleyse bundada oyle.olabilir biogai var bagirsak duzenleyici damla doktoruna sorup onu kullansan iyigelebilir
Kızlar benim 2 gündür ellerimde ayaklarimda acaip kaşıntı var. Ellerim pütür pütür oldu özellikle geceleri oluyor. Uykudan uyanıyorum kasintidan çok rahatsız ediyor böyle bir sıkıntı yaşayan var mı
Senin ne suçun var tatlım. Bu düşünceleri at kafandan bi an önce iyileşmeye bak. Sonra beşiğinde bol bol uyut bebeğiniAy canım inşallah daha oğlum besiginde yatmadı benim yüzümden o kadar suçluyorum ki kendimi
Küçük beyaz beyaz kabarcıklar oluyor canım kaşınan yerde pütür pütür oluyor elleyince farkediyosun acaba bendeki de mi ürtikerKaşıntı sırasında leke oluyor mu bende ürtiker çıktı 34e kadar kaşındı el ayağımın altı ve akşam başlayıp sabah geçiyordu böyle beyaz yuvarlak halka cıkıp kaşınıyordu çok fenaydı ayagımın altına basamıyordum. Seninki karacigerden olablirmi acaba. Bende yapmıstım alt ast alp temiz çıkmıştı. şuan hiç yokzaten geçti kendi kendine
Neden aşı yapılmasını istemiyorsun canım?Bu arada ben kızıma hepatit b ve K vitamini aşısı yaptırmayacağım. Kendi doktorum sen istemezsen kimse bir şey yapamaz demişti ama bebeği götürdüklerinde yapabiliyorlarmış, perşembe günü kontrolümde o süreci öğrenip gerekiyorsa istemediğime dair imza atacağım. Çocuk doktoru ile de görüşeceğim. Benim gibi düşünen varsa fikir olsun
Benimki de öne doğru füze gibi çıktı..yanlarda falan bişey yok.. :) arkadan bakan alamaz hamileliğimi ama yandan bakan nasıl bir görüntü görüyordur artık :)Evet canım hiç genişlemedim ki öne doğdu büyüyor bizim sıpa oda gerdiriyor göbüş ne yapsın nazarlık oldu artık napalım:s
gözünaydın, maşallah.sağlıkla gelsin kızın işallahKızlar kontrolden geldik.nst temiz çıktı. Güzel güzel poz verdi kızım,yüzünü gösterdi:)
Bebeğin pozisyonu Baş aşağı ama yüzü dışa dönük. Normal Doğum için yüzünün içe dönük (omurgama doğru) olması gerekiyormuş. Ama sorun değil dönmesi saniyelik birşey her an dönebilir dedi. Kafası biraz büyükmüş.1hafta önden gidiyor.dr um 40.haftaya kadar gelmesini bekleyeceğiz 40.hafta da gelmezse suni sancıyla doğumu başlatmayı deneyeceğiz dedi.bundan sonra beklemedeyiz,Doğumun ne zaman ve nasıl olacağına kızım karar verecekmiş.
Canım nasılsın bakalımSağol canım Zencefil daha yeni attım ya uzun Zaman olmuştu alalı. Başka bişiler bakıcam inşallah bebeğimi etkilemez.
Benimki sanki deri içindeydi beyazlık hatta bastırınca deriyi iyice belli oluyordu. sabah geçince sanki hiç bişi yokmuş gibi duruyordu deri. bende sonradan cildiyeden ögrendim ürtiker oldugunu. foto attım bu şekildeydi benimKüçük beyaz beyaz kabarcıklar oluyor canım kaşınan yerde pütür pütür oluyor elleyince farkediyosun acaba bendeki de mi ürtiker
Masallah sizeKızlar kontrolden geldik.nst temiz çıktı. Güzel güzel poz verdi kızım,yüzünü gösterdi:)
Bebeğin pozisyonu Baş aşağı ama yüzü dışa dönük. Normal Doğum için yüzünün içe dönük (omurgama doğru) olması gerekiyormuş. Ama sorun değil dönmesi saniyelik birşey her an dönebilir dedi. Kafası biraz büyükmüş.1hafta önden gidiyor.dr um 40.haftaya kadar gelmesini bekleyeceğiz 40.hafta da gelmezse suni sancıyla doğumu başlatmayı deneyeceğiz dedi.bundan sonra beklemedeyiz,Doğumun ne zaman ve nasıl olacağına kızım karar verecekmiş.
Güzel haberlerle geldik yine masallah canım :) benim de kontrolum vardı biz dee 2930 kilo 50 cm olmusuzBiz de kontrolden çıktık her şey normalmiş, miniğimiz 2940 kg 47 cm olmuşKontrolden sonra doktor kızının erken gelmeye niyeti yok dedi
ve ilk kez NST ye girdim o esnada 1 kez yalancı kasılma oldu sadece, az daha uyuyacaktım yatarken :)
bir de sezaryen istemiyorum ama olurda şartlar uygun olmaz ve sezaryen olmak durumunda kalırsam diye anestezici ile görüştük sonrasında kan aldılar tetkik için, bişiyler imzalattılar epidural - spinal veya genel anestezi için imzalanması gerekiyormuş.
bu gün birsürüüü kontrole gidecek olan arkadaş vardı, herkesten hayırlı haberler alırız inşallah :)
Ay var ama bana mısın demiyor ben bu bademcik işini çok zor atlatıyorumDoğal pastilin varsa da kullanabilirsin
Bu arada ben kızıma hepatit b ve K vitamini aşısı yaptırmayacağım. Kendi doktorum sen istemezsen kimse bir şey yapamaz demişti ama bebeği götürdüklerinde yapabiliyorlarmış, perşembe günü kontrolümde o süreci öğrenip gerekiyorsa istemediğime dair imza atacağım. Çocuk doktoru ile de görüşeceğim. Benim gibi düşünen varsa fikir olsun
Bu arada ben kızıma hepatit b ve K vitamini aşısı yaptırmayacağım. Kendi doktorum sen istemezsen kimse bir şey yapamaz demişti ama bebeği götürdüklerinde yapabiliyorlarmış, perşembe günü kontrolümde o süreci öğrenip gerekiyorsa istemediğime dair imza atacağım. Çocuk doktoru ile de görüşeceğim. Benim gibi düşünen varsa fikir olsun
Canım nasılsın bakalım
iyiyim Zeynepcim bol bol dinlenmeye çalışıyorum allahtan eşim evde rapor oldu yalnız kalmaya korkar oldum. Doğum öncesi inşallah geçer oğluma enerjik enerjik bakarım şimdi yerimden kıpırdayamıyoruz. Sen nasılsın mayallah kontrolün gazel gecmiş sanırım sende izni ayrıldınCanım nasılsın bakalım
Ben de k vitaminini ağızdan damla şekilde yapılmasını istedim. Tamam dediler iğne yapmayacaklar. Hepatit B ile ilgili bir araştırma yapmadım. Benim aşım vardı bebeğe de bağışıklık kazandırmış mıdır acaba bilmiyorum. Sen neden yaptırmak istemiyorsun ?
Neden aşı yapılmasını istemiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?