2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar doktora gittik nst sancı yok açılma yok incelme yok kafası gayet yukarıda. Şu an suni sancı verseniz dedim şu aşamada hem anneyi hem bebeği boşuna yorup strese sokarız sonu sezaryenle biter dedı. Tedaviyle hamıle kaldığım için dahada korktuğumuzu söyledim. Bebeğin plesantanın yapısı bozulur kan akımı bozulursa bağırsak haneketi olur o Zaman kakasını yapar dedi yine çok korkuyorsanız Sezeryan yapıyım ame gerek yok dedı. Cuma günü kontrolde duruma göre ya suni yapılıcak yada Sezeryan olucak bizden haber bu kadar

Kızlar bizde bugün kontroldeydik. 37+3teyiz 3750 gr 54 cm olmuşuz. Nst de sancılarım cıktı. Ki bende tüp bebek doktorumu aramıştım oda sezeryan demişti oyuzden normal dogumu elemistim. 18 eylülde sabah 8:30 da hastanede olucam. Dualarınızı esirgemeyin lütfen bizim içinde. Buarada epidural olucak eşimd3 giricek doğuma. iğne vurulurken acıyomu acaba?

Canım bi hafta daha bekleyemez misiniz? Belki o zaman kendiliğinden gelir

Canım bi hafta daha bekleyemez misiniz? Belki o zaman kendiliğinden gelir
Canım pazartesi 41 bitiyor doktor da en fazla 41e kadar bekleme taraftarı. Cima ola hayrola belki kendiliğinden gelir normal dogum çok istiyorum istiyordum ama şu an saglıkla kucağıma almak istiyorum sadece

Ayni gun ayni saatlerde sezeryana gircez canım. Saglikla aliriz insallah kucagimiza.

Masallah!allah anali babali buyutsun,boyu kilosu cok guzel

Allah kurtarsin canim..9 aydir ,ne igneler oluyoruz,o igne mi korkutacak seni
İsallah savlikla kucagina alacaksin yavrunu..masallah kilosu boyu da cok iyu gidiyor..

Yarın canım sabah 08:30 da sezeryana giriyorum dua edin benim için

dualarimz sizinle kjzlar bizi habersz birakmayn hadi hayirlisi kuzucuklrnz geliyo :)

Kızlar bugün ben de kontrole gittim. Bebeğimin yine başı yukarı dönmüş ve bu sefer makat geliş değil ayak geliş şekilde duruyor. Doktor normal Doğum olursa su ile birlikte kordon dışarı sarkabilir ve bebeğe giden oksijen azalır bu da bebekte kalıcı hasara sebep olabilir dedi. Bir de bu haftalarda bu kadar dönmesi iyi değilmiş kordonu boynuna dolayabilirmiş, artık bir şekil belirleyip o şekilde kalması gerekirdi dedi. Bir de geçen haftadan beri Bebek hiç kilo almamış gelişimi durmuş. Doktor emin olmak için bir kaç kere ölçtü ama hep aynı kiloda çıktı 3150 gr. Gelişimi durduğu için de doktor çok fazla Bu sebeplerle sezaryen kararı aldık.
2 gün sonra tam 39 haftayı tamamlamış oluyoruz ve sezaryen olacağım. İlk duyduğumda ağladım baya ama şimdi alıştım biraz. Allahım sağlıkla kızıma kavuşmayı nasip etsin de sezaryen olsa da olur.

Canım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.

@Os gül
Canım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün.

Canım hiç üzülme mühim olan senin ve bebeğinin sağlıkla birbirinize kavuşmanız.benim dr umun bana söylediği bişey var benim görevim seni ve bebeğini eşine sağlıklı teslim etmek sizden biri sağlıksız olsa ama sen doğal Doğum yapsan bana kimse madalya vermez diyor.çok da haklı.mühim olan bebişlerimizin ve bizlerin sağlıklı olması.

Cnim hersey onlarin sağlıklı olmasi için. Biz ne istersek isteyelim onlar kendisi karar veriyor nasil geliceklerine. Hic uzme kendini saglikli olun ikinizde yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…