- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.701
Hadi yaa nolcak bizim bu halimizAy yok canım ya nerde sıfır doğum belirtisi ile yola devam
Canim sağlıkla al kucagina insallah.Yarın canım sabah 08:30 da sezeryana giriyorum dua edin benim için
Canım bi hafta daha bekleyemez misiniz? Belki o zaman kendiliğinden gelirArkadaşlar doktora gittik nst sancı yok açılma yok incelme yok kafası gayet yukarıda. Şu an suni sancı verseniz dedim şu aşamada hem anneyi hem bebeği boşuna yorup strese sokarız sonu sezaryenle biter dedı. Tedaviyle hamıle kaldığım için dahada korktuğumuzu söyledim. Bebeğin plesantanın yapısı bozulur kan akımı bozulursa bağırsak haneketi olur o Zaman kakasını yapar dedi yine çok korkuyorsanız Sezeryan yapıyım ame gerek yok dedı. Cuma günü kontrolde duruma göre ya suni yapılıcak yada Sezeryan olucak bizden haber bu kadar
Canım tık yok bende demissdincer doğum belirtisi varmı canım. Bende tık yok sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyo benim kız
Canım pazartesi 41 bitiyor doktor da en fazla 41e kadar bekleme taraftarı. Cima ola hayrola belki kendiliğinden gelir normal dogum çok istiyorum istiyordum ama şu an saglıkla kucağıma almak istiyorum sadeceCanım bi hafta daha bekleyemez misiniz? Belki o zaman kendiliğinden gelir
Ayni gun ayni saatlerde sezeryana gircez canım. Saglikla aliriz insallah kucagimiza.Kızlar bizde bugün kontroldeydik. 37+3teyiz 3750 gr 54 cm olmuşuz. Nst de sancılarım cıktı. Ki bende tüp bebek doktorumu aramıştım oda sezeryan demişti oyuzden normal dogumu elemistim. 18 eylülde sabah 8:30 da hastanede olucam. Dualarınızı esirgemeyin lütfen bizim içinde. Buarada epidural olucak eşimd3 giricek doğuma. iğne vurulurken acıyomu acaba?
Masallah!allah anali babali buyutsun,boyu kilosu cok guzelKizlar agustos 24te kızçemi sezeryanla sagsalim kucagima aldim..minigim 39 haftalik geldi ama cok sukur hersey yolunda gitti..52 cm ve 3800 dogdu..Kapkara saçli bol ıkınmalı bi prensesimm var artikk..Rabbime ne kadar şukretsem az.
Allah kurtarsin,hayirli haberlerini bekliyoruz..Yarın canım sabah 08:30 da sezeryana giriyorum dua edin benim için
Allah kurtarsin canim..9 aydir ,ne igneler oluyoruz,o igne mi korkutacak seniKızlar bizde bugün kontroldeydik. 37+3teyiz 3750 gr 54 cm olmuşuz. Nst de sancılarım cıktı. Ki bende tüp bebek doktorumu aramıştım oda sezeryan demişti oyuzden normal dogumu elemistim. 18 eylülde sabah 8:30 da hastanede olucam. Dualarınızı esirgemeyin lütfen bizim içinde. Buarada epidural olucak eşimd3 giricek doğuma. iğne vurulurken acıyomu acaba?
Yarın canım sabah 08:30 da sezeryana giriyorum dua edin benim için
dualarimz sizinle kjzlar bizi habersz birakmayn hadi hayirlisi kuzucuklrnz geliyo :)Kızlar bizde bugün kontroldeydik. 37+3teyiz 3750 gr 54 cm olmuşuz. Nst de sancılarım cıktı. Ki bende tüp bebek doktorumu aramıştım oda sezeryan demişti oyuzden normal dogumu elemistim. 18 eylülde sabah 8:30 da hastanede olucam. Dualarınızı esirgemeyin lütfen bizim içinde. Buarada epidural olucak eşimd3 giricek doğuma. iğne vurulurken acıyomu acaba?
Kizlar hepinize çok cok teşekkür ederim.normalde olsa sezeryanda olsa sakin kendinizi korkutmayin. Raabbim bi kolayligini veriyor.benim kan degerlerim 7nin altina düşmüştü dogumda iki unite kan taktilar tansiyonum yukseldi falan ama ona ragmen bence cokta zorlanmadim caninizdan can kopuyor o kadar zorlugu elbet olacak ki evladinizi gördugunuz an tum sikintilar geciyor daha bir direncli oluyorsunuz.
Canım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.Kizlar agustos 24te kızçemi sezeryanla sagsalim kucagima aldim..minigim 39 haftalik geldi ama cok sukur hersey yolunda gitti..52 cm ve 3800 dogdu..Kapkara saçli bol ıkınmalı bi prensesimm var artikk..Rabbime ne kadar şukretsem az.
Canım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün.Merhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Canım hiç üzülme mühim olan senin ve bebeğinin sağlıkla birbirinize kavuşmanız.benim dr umun bana söylediği bişey var benim görevim seni ve bebeğini eşine sağlıklı teslim etmek sizden biri sağlıksız olsa ama sen doğal Doğum yapsan bana kimse madalya vermez diyor.çok da haklı.mühim olan bebişlerimizin ve bizlerin sağlıklı olması.Kızlar bugün ben de kontrole gittim. Bebeğimin yine başı yukarı dönmüş ve bu sefer makat geliş değil ayak geliş şekilde duruyor. Doktor normal Doğum olursa su ile birlikte kordon dışarı sarkabilir ve bebeğe giden oksijen azalır bu da bebekte kalıcı hasara sebep olabilir dedi. Bir de bu haftalarda bu kadar dönmesi iyi değilmiş kordonu boynuna dolayabilirmiş, artık bir şekil belirleyip o şekilde kalması gerekirdi dedi. Bir de geçen haftadan beri Bebek hiç kilo almamış gelişimi durmuş. Doktor emin olmak için bir kaç kere ölçtü ama hep aynı kiloda çıktı 3150 gr. Gelişimi durduğu için de doktor çok fazla Bu sebeplerle sezaryen kararı aldık.
2 gün sonra tam 39 haftayı tamamlamış oluyoruz ve sezaryen olacağım. İlk duyduğumda ağladım baya ama şimdi alıştım biraz. Allahım sağlıkla kızıma kavuşmayı nasip etsin de sezaryen olsa da olur.
Cnim hersey onlarin sağlıklı olmasi için. Biz ne istersek isteyelim onlar kendisi karar veriyor nasil geliceklerine. Hic uzme kendini saglikli olun ikinizde yeterKızlar bugün ben de kontrole gittim. Bebeğimin yine başı yukarı dönmüş ve bu sefer makat geliş değil ayak geliş şekilde duruyor. Doktor normal Doğum olursa su ile birlikte kordon dışarı sarkabilir ve bebeğe giden oksijen azalır bu da bebekte kalıcı hasara sebep olabilir dedi. Bir de bu haftalarda bu kadar dönmesi iyi değilmiş kordonu boynuna dolayabilirmiş, artık bir şekil belirleyip o şekilde kalması gerekirdi dedi. Bir de geçen haftadan beri Bebek hiç kilo almamış gelişimi durmuş. Doktor emin olmak için bir kaç kere ölçtü ama hep aynı kiloda çıktı 3150 gr. Gelişimi durduğu için de doktor çok fazla Bu sebeplerle sezaryen kararı aldık.
2 gün sonra tam 39 haftayı tamamlamış oluyoruz ve sezaryen olacağım. İlk duyduğumda ağladım baya ama şimdi alıştım biraz. Allahım sağlıkla kızıma kavuşmayı nasip etsin de sezaryen olsa da olur.
Cok şükür cnim bakalim dogdugunda kac olcak yanilabiliyor ya cihazlarAllah kurtarsin canim..9 aydir ,ne igneler oluyoruz,o igne mi korkutacak seni
İsallah savlikla kucagina alacaksin yavrunu..masallah kilosu boyu da cok iyu gidiyor..
Insallah cnimmm. Birbirimizi habersiz bırakmayalımAyni gun ayni saatlerde sezeryana gircez canım. Saglikla aliriz insallah kucagimiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?