- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.681
canm bi kac kiside daha tanik oldm anne karninda kilosu iyi olan bebekler sonradn zayifliyo zayif dogan bebeklerde dogdktn sonra aliyo olsn saglikli olsnlarda kilo önmli degil rabbim evltlarinizi size bagislasnKizlar hepinize çok cok teşekkür ederim.normalde olsa sezeryanda olsa sakin kendinizi korkutmayin. Raabbim bi kolayligini veriyor.benim kan degerlerim 7nin altina düşmüştü dogumda iki unite kan taktilar tansiyonum yukseldi falan ama ona ragmen bence cokta zorlanmadim caninizdan can kopuyor o kadar zorlugu elbet olacak ki evladinizi gördugunuz an tum sikintilar geciyor daha bir direncli oluyorsunuz.
Aynen oyle..benimki sonradan zayifladi babalim bu minigim nasil olacak.Saglikli olsunlar yeter bana.ben aliştim zorla pesinden kosarak biseyler yedirmeye buda oyle olursaa yilmam idmanliyim çunkucanm bi kac kiside daha tanik oldm anne karninda kilosu iyi olan bebekler sonradn zayifliyo zayif dogan bebeklerde dogdktn sonra aliyo olsn saglikli olsnlarda kilo önmli degil rabbim evltlarinizi size bagislasn
Çok şükür evimize geldik biz ben de iyi oldum doğum yapan arkadaşlar Rabbim analı babalı büyütsün bebislerinizi tek tek okuyamadım inşallah herkes sağlıcakla kucağına almıştır bebeğini
Herkese çok teşekür ederim . Bu günüme şükür olsun Rabbim diyorum . Beterinden korudu . Amin inşallah . Herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına inşallah :)
Kizlar biz 5 gün sonra ayimizi doldurcaz valla günler bebekten sonra su gibi geçiyo :)
cnm sen dogurdunmu?
he dogurmamıssın :') 1 haftadır takip edemedim kiiiAy kızlar bende de hiç belirti Yok,ne yalancı kasılma ne göbeğimin aşağı inmesi,ne nefes alışverişte rahatlık..benim minnoşun da keyfi pek yerinde
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Kızlar ben bugün ilk kez kendimi iyi hissetmeye başladım. Dün gece ilk kez kendim baktım destek almadan. Ablam bendeydi okullar açılıcak gitti, yalnız değilim yine ama baskasına bırakıp uyumaya gidemiyorum. Dün hastaneye giderken dedemin vefatını öğrendik annem apar topar gitti gelicek yine. Kv de gelicekmis. Kayınpederimin yanında rahat edemicemi söyledm mümkünse yalnz gel dedim. Annemle konusmus annem demis ben de gelicm zaten erkek yanında rahat edememesi normal demis cok icim rahatladı. Sancı çekerken ve doğumda videoya çekmişler ama cesaret edip izleyemiyorum. 5 eylül akşamı 8 gibi en ufak sancım başladı 10 dk arayla 6 eylül 16.30 da doğurdum. Dikişlerim de düşmeye başladı. Normal doğum isteyen arkadaşlar, ben çok zorlandım yani kendi sancımla ve uyuşturmasız doğurdum. Ama arkadaşlarla konusuyoruz sancısını hissetmeden doğuran varmış. Doğumhaneye gittiğinizde ıkınmaya iyi odaklanın. 1 2 saat kalmak çok zor olur. Bir de elle ittirmek zorunda kalıyolar ıkınamayınca. Ben 4-5 ıkınmada doğurdum ittirmelerine gerek kalmadı. Aklıma geldikçe ara ara yazıyorum :))
anca bugün kendime geliyorum..
Normal tatlım,yine ara ara girip yazıyorsun:))he dogurmamıssın :') 1 haftadır takip edemedim kiii
canm basinz sagolsn ya normal dogumlari okuyunca normal doguma heves ettim gercekten mecbur degilsk sezeryani asla tercih etmeyelm benmki mecburydi tabi ama boyle normal dogumlari okudukca benimki dogum sayilmaz gibi düşnuymKızlar ben bugün ilk kez kendimi iyi hissetmeye başladım. Dün gece ilk kez kendim baktım destek almadan. Ablam bendeydi okullar açılıcak gitti, yalnız değilim yine ama baskasına bırakıp uyumaya gidemiyorum. Dün hastaneye giderken dedemin vefatını öğrendik annem apar topar gitti gelicek yine. Kv de gelicekmis. Kayınpederimin yanında rahat edemicemi söyledm mümkünse yalnz gel dedim. Annemle konusmus annem demis ben de gelicm zaten erkek yanında rahat edememesi normal demis cok icim rahatladı. Sancı çekerken ve doğumda videoya çekmişler ama cesaret edip izleyemiyorum. 5 eylül akşamı 8 gibi en ufak sancım başladı 10 dk arayla 6 eylül 16.30 da doğurdum. Dikişlerim de düşmeye başladı. Normal doğum isteyen arkadaşlar, ben çok zorlandım yani kendi sancımla ve uyuşturmasız doğurdum. Ama arkadaşlarla konusuyoruz sancısını hissetmeden doğuran varmış. Doğumhaneye gittiğinizde ıkınmaya iyi odaklanın. 1 2 saat kalmak çok zor olur. Bir de elle ittirmek zorunda kalıyolar ıkınamayınca. Ben 4-5 ıkınmada doğurdum ittirmelerine gerek kalmadı. Aklıma geldikçe ara ara yazıyorum :))
80 100 lere çıkıyor canımSancı olması için kaç çıkması gerekiyor ? En son 10 gün önce girmiştim 20 lerdeydi
Yarın canım sabah 08:30 da sezeryana giriyorum dua edin benim için
Ay yok canım ya nerde sıfır doğum belirtisi ile yola devam
Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versinKızlar ben bugün ilk kez kendimi iyi hissetmeye başladım. Dün gece ilk kez kendim baktım destek almadan. Ablam bendeydi okullar açılıcak gitti, yalnız değilim yine ama baskasına bırakıp uyumaya gidemiyorum. Dün hastaneye giderken dedemin vefatını öğrendik annem apar topar gitti gelicek yine. Kv de gelicekmis. Kayınpederimin yanında rahat edemicemi söyledm mümkünse yalnz gel dedim. Annemle konusmus annem demis ben de gelicm zaten erkek yanında rahat edememesi normal demis cok icim rahatladı. Sancı çekerken ve doğumda videoya çekmişler ama cesaret edip izleyemiyorum. 5 eylül akşamı 8 gibi en ufak sancım başladı 10 dk arayla 6 eylül 16.30 da doğurdum. Dikişlerim de düşmeye başladı. Normal doğum isteyen arkadaşlar, ben çok zorlandım yani kendi sancımla ve uyuşturmasız doğurdum. Ama arkadaşlarla konusuyoruz sancısını hissetmeden doğuran varmış. Doğumhaneye gittiğinizde ıkınmaya iyi odaklanın. 1 2 saat kalmak çok zor olur. Bir de elle ittirmek zorunda kalıyolar ıkınamayınca. Ben 4-5 ıkınmada doğurdum ittirmelerine gerek kalmadı. Aklıma geldikçe ara ara yazıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?