- 28 Mart 2016
- 312
- 450
- 33
- 40
- Konu Sahibi angel5angel
Amin canım hep beraber inşallahHayirli olsun cnm hepimizi saglikla kavusuruz ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hep beraber inşallahHayirli olsun cnm hepimizi saglikla kavusuruz ins
Canım benim de 26 Kasım sat hayırlı olsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..doğum 2 eylül oluyo hesapladigimdaKızlar sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü görmemiştim çizgimi. Çok şükür rabbim görmeyi nasip etti. Bir dış gebeliğim var dua edin kızlar sağlıkla gelsin
Evet canım. bazı uygulamalar 3ü gösteriyor ya nasip diyelimCanım benim de 26 Kasım sat hayırlı olsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..doğum 2 eylül oluyo hesapladigimda
Kızlar sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü görmemiştim çizgimi. Çok şükür rabbim görmeyi nasip etti. Bir dış gebeliğim var dua edin kızlar sağlıkla gelsin
Sonuç ne peki :)
Hala sonuç bekliyorum. Çok stres yaptımMerakla bekliyoruz![]()
Hala sonuç bekliyorum. Çok stres yaptım
Ay bende heycanla bekliorum guzel haberini cnm cok zor su beklemelrne zaman çıkacak bende heyecanlandım :)
hayırlı olsun canım çoğalıyoruz çok güzel :)Kızlar sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü görmemiştim çizgimi. Çok şükür rabbim görmeyi nasip etti. Bir dış gebeliğim var dua edin kızlar sağlıkla gelsin
canım seninde hayırlı olsunCanlar merhaba bende dun geece verdim ikinci kanimi cumartesi degerim 57.54 tu pazartesi 188.54 olmus inssallah keseyide gorebiliriz ne zaman gidecem bilemediim
canlar ben kan sonucumu aldım 694 çıkmış maşallahHala sonuç bekliyorum. Çok stres yaptım
Cnm gorunsende ilk 3 ay ve son 3 di sanirim cekme ya da ciddi bir mudahaleleri olamiyormerhaba bayanlar. ben size bisey danışacağım dişlerim 10 gündür çok ağrıyor sol üst arka dişlerim acaba gebe olduğumu öyle anladim zaten. bana tavsiyesi olan var mı? dişçiye görünmem lazım m
bence dişçiye git hamile olduğunu belirt ama geçmiş olsun..merhaba bayanlar. ben size bisey danışacağım dişlerim 10 gündür çok ağrıyor sol üst arka dişlerim acaba gebe olduğumu öyle anladim zaten. bana tavsiyesi olan var mı? dişçiye görünmem lazım m
canlar ben kan sonucumu aldım 694 çıkmış maşallah![]()
Ayyyyyyyy cok sevindiiimmmmmcanlar ben kan sonucumu aldım 694 çıkmış maşallah![]()
canımm bende cumartesi görünürmü kese ne diyosunAyyyyyyyy cok sevindiiimmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sağol canımm seninde inşallah yükselir hemencikbence dişçiye git hamile olduğunu belirt ama geçmiş olsun..
maşallaahhhhh çok iyi sonuucun
Cok kucukte olsa doktor gorur cnmcanımm bende cumartesi görünürmü kese ne diyosun
Cnm benim sonucta ayni saatte vermemissindir tam artirmis bence eksigi fazlasi yokCuma günü 92.94 çıkmıştı. Bugün 342.18 çıkmış. Yeteri kadar yükselmiş mi bilemedim. Az gibi. Üzgünüm Bu üçüncüsü.