- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
- #39.721

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun bizde de durum aynıydı sabah 8 30 da kalktı sonra sürekli uyumak istedi aslında uyuttum ama 10 dk yı geçmedi neden bilmiyorum hatta 3 gibi güneşe çıkarttım duş aldırdımm yok gözler kaymış eller gözlere gidiyor uykudan ama uyutamadm en son 21 45 gibi gece uykusuna yattı cok şükürKızlar hepiniz bahsetmişsiniz, aynı durum bizde de var. Hiç bi şekilde uyuyamıyo. Uykusu var gözler falan kızarıyo artık ama uyuyamıyo. Çığlık ata ata aglıyo resmen. Sakinleşiyo tekrar uyutmaya çalışıyorum yine başa dönüyoruz. Çığlık çığlığa aglıyo. Ne zamana kadar sürecek. Diştenmi yoksa 20.haftadayız, Ataktan mı bilmiyorum ama durum çok vahim![]()
Bugun bizde de durum aynıydı sabah 8 30 da kalktı sonra sürekli uyumak istedi aslında uyuttum ama 10 dk yı geçmedi neden bilmiyorum hatta 3 gibi güneşe çıkarttım duş aldırdımm yok gözler kaymış eller gözlere gidiyor uykudan ama uyutamadm en son 21 45 gibi gece uykusuna yattı cok şükür
minikhikayem canım neden özellikle yatarak emziriyorsun merak ettim
Tutumluanne diye site var oraya koymayı düşünüyorum canımcanm bebek arabasini mi satmayi dusunuyon ya ben aldigmzdn beri memnn degil bebek arabasindn nasil nereye satsm bilemedm oyle kaldi
Kıyamam çok zor inan anlıyorum insan bitiyor tükeniyor 1 saat bile uyusalar özlücez onları daha enerji olucaz ama bebişlerin vardır sıkıntısı şuan nerdesin peki canım salonda falan mı gece oldu mesajını verdin mi heryeri karanlık yapıp uyudugu odaya gitmek gibiAynen canım. Bende rahatlar diye duş aldırdım ama yok hiç fayda etmedi. Neden böyle oluyo anlamadım.Benimki hala uyanık, ne zaman uyucak hiç bilmiyorum
![]()
5 bitti canım dr bu tavrı hiç hoşuma gitmedi zaten ilk başta sütüm sıkıntılıydı ama çok uğraştım 10 dk bir emzirdim yeri geldi fena şekilde meme reddi yaşadık çünkü. Azaltmayı deniyim günlük 180 cc nin ne kadar katlısı olabilir ki yaniBebeginiz kac aylik 3. Aydan sonra 300 ila 600 gram normal sayılıyor bence yavas yavas azaltmalisiniz 3 gunde bir 30 cc azaltarak başlayın 3 günün sonunda 30 cc daha azaltin az mama cok süt demektir.1 ayin sonunda mama tamamen bitmis olur.anne sütü gibisi yok inanin doktorunuzu degistirmenizi tavsiye ederim.
Böyle birşey canım 300 tl ama asla böyle bişi almaya gerek yok benim eşim tutturdu oğlu bunda rahat etmiş diye bunu aldıCanim mama sandalyesi ni hangi marka model aldınız kullandın mi memnun kaldın mi
Kaç kiloya kadar kullanılıyor canım fotosunu bana da atabilir misin
Canim bizim iki uc aylikken yanaklari isilik gibi tum yuzu kizarikti ici beyaz. O zaman egzemasi yoktu. İki ayda ancak gecti yuzu. Eskiler ten degistiriyor diyor. Belki sizinkide oyledir. Bugun tekrarladi egzemasi uygun zamanda allerji testi yaptirmayi planliyorum artik.Canım inan bende ne yapacağımı şaşırdım ne doğru ne yanlış. 1 aydır yanakları hiç geçmedi alevleniyor sönüyor alevleniyor. Alerji dr bi gün bol bol süt ürünleri tüketip takip etmemi bi gün iki üç yumurta yiyip takip etmemi söyledi Pazarteside kanda alerji bakılıcak ama ne kadar doğru sonuç muallakta. Bende okudum ama şu ann çocuğun yüzü perişan en son kanadı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum
Kıyamam çok zor inan anlıyorum insan bitiyor tükeniyor 1 saat bile uyusalar özlücez onları daha enerji olucaz ama bebişlerin vardır sıkıntısı şuan nerdesin peki canım salonda falan mı gece oldu mesajını verdin mi heryeri karanlık yapıp uyudugu odaya gitmek gibi
Allah yardımcıniz olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım baban ve ablan için.Bebeği diş çıkaran kim vardı ? @canbebekds sen miydn ? Kızım deriiin derin uyuyor diye memeyi çekeyim diyorum gözler faltaşı gibi. Sebepsiz ağlamalar, gülerken birden çılgınca çığlık atarak ağlama filan.. Babamla ablam da yarın nakil ameliyatına girecek. Kız da böyle 4 5 gündür iuice yay gibi gerginim yatarak emzirmekten kramplar giriyo artık
Güle güle kullanin iyi günlerde inşallah canım. Bizde bugün e bebeğe gittik mama sandalyelerine bakalım diye eşim Joie Multiply Mama Sandalyesini beğendi o da baya pahalı. Banada sen araştır ona göre alalım dedi. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz kızlarBöyle birşey canım 300 tl ama asla böyle bişi almaya gerek yok benim eşim tutturdu oğlu bunda rahat etmiş diye bunu aldı
Bizimde 5 bitti 15 inde. Geçen ay bronşiyolit olmuştı 400 gram almıştı. Mamayı memeden sonra vermiyorum bazrn huysuzlanmaya başlıyor emziriyorum hala huysuz mama yapıyorum ama bazen bakıyorum mama işe yaramıyor huysuzluğa devam bugün iki kere içti 3.ye gerek kalmadı.seyyav cnm oglun ayda 900 gr almis bizim bes ay bitti son iki aydir ayda 400 gr aliyor. Bir kere mama iciyor. Bence mamayi arttirma. Memeden sonrami veriyorsun. Oyleyse belki doymuyordur ihtiyaci vardir. Ac olsa da agliyor susmuyorlar
Sağol canım inşallah. Benim bi fikrim yok mismomy arkadaş hem ikea tarzında hem joie tarzında olduğundan ikisininde aynı işlevi gördüğünü söylemiştiAllah yardımcıniz olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım baban ve ablan için.
Güle güle kullanin iyi günlerde inşallah canım. Bizde bugün e bebeğe gittik mama sandalyelerine bakalım diye eşim Joie Multiply Mama Sandalyesini beğendi o da baya pahalı. Banada sen araştır ona göre alalım dedi. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz kızlar
bende nöbetçiyim. oğlumun ateşi yükseliyor. oyun oynamak için uyanık kalmak da şükür sebebiymişbaska nobetci anne yok mu ?biz salonda hala oyun oynuyoruz .
Gecmis olsun cnm . Allah sifa verdinbende nöbetçiyim. oğlumun ateşi yükseliyor. oyun oynamak için uyanık kalmak da şükür sebebiymiş![]()