- Konu Sahibi angel5angel
- #39.801
Cok gezmis olsun cnm atesi varkn bn bi corap bi zibin birakiyorum hemen dususe geciyor birde bana bi acil doktoru dolven daha etkili demisti gercekten de bazen ateai ilk ciktiginda dolven verdigimde hemn dusuyor ve ikinciye cikmadigi oluyor ama calpol verdigimde muhakka ardina gene dolven istiyor artik bn boyle durumlarda direk dolven veriyorumKızlar dun öglen dr kontrolumuz vardı doktor ası yaptı aksamüstü kızımın atesı hızlanyukselmeye basladı 38.1 olunca calpol verdım ama ona tagmen 39.1 i gördüm hemen doktoru aradım panık yapma calpol un etkısını gostermesı ıcın bı saat lazım bıraz zaman ver dedı bu atesı gecmez ve hatta ıyıdır de asının cok hızlı bı sekılde tuttugunu gosterır dedı. Sonra ben tabı alnına ıslak havlu koyduk bınyarımnsaat kadar gece 2gıbı uyumusuz ve her yarım saatte bır olctüm nobetcı kaldık. Cok zormus gercekten allah kımseyı caresız bırakmasın ılk kez boyle olduk cok panık oldum allahtan annemdeyım de sagolsun o cok ılgılendı. Atesı dusup sabıtlendıgınde yavasca gıydırmeye basladım bıde cocugu cıplak Zıbınla yatırdık dıye hasta etmeyız ınsallah. Allah tum kuzularımıza saglık versın