- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
O değerlerde kese zaten gözükmez. 1500 lerden sonra görünüyor diye biliyorum.Kanaman devam ederse kimyasal gebelik olabilir, üzülme sakın çünkü kimyasal gebelikten sonra kolay hamile kalınabiliyormuş.Merhaba canlarim bende bugun lekenme oldu doktora gidip kan verdim alttan baktilar kese yok dediler kan yarin cikar dediler eve geldim siddetli bel agrisi ile lenkelenmeler sıklasti kirmizi bile oldu tekrar acile gittik kan verdik cumartesi betam 57.54 pazartesi 188.4 olmustu bugun ise 118 e dusmus bebegim beni birakiyomudur yoksa yerlesmedigi icinmi oluyo nolur basina gelen varmi sonradan yukselirmi[/QUOTE
Cnm benm kimyasal gebelik yaşıyosun kanaman çoğalabilir hiç sıkma canını bende yaşadım ve bir sonraki ay hamile kaldımMerhaba canlarim bende bugun lekenme oldu doktora gidip kan verdim alttan baktilar kese yok dediler kan yarin cikar dediler eve geldim siddetli bel agrisi ile lenkelenmeler sıklasti kirmizi bile oldu tekrar acile gittik kan verdik cumartesi betam 57.54 pazartesi 188.4 olmustu bugun ise 118 e dusmus bebegim beni birakiyomudur yoksa yerlesmedigi icinmi oluyo nolur basina gelen varmi sonradan yukselirmi
Cnm çok geçmiş olsun ilaç içmeyi zaten kesinlikle düşünme bol bol su iç meyve limon takviyesiyle atlatırsın inşMerhaba bayanlar ben grip oldum çok halsizim bebeğe bi zararı olmaz demi korkuyorum ilaçta içmek istemiyorum
Canım bende aynı durumdayım burnum tamamen tıkalı boğazlarım yanıyor hiç yutkunamıyorım gece ballı süt içtim rahat uyudum ilaç içme bencede hiçMerhaba bayanlar ben grip oldum çok halsizim bebeğe bi zararı olmaz demi korkuyorum ilaçta içmek istemiyorum
Canım inşallah bidahaki sefere sağlıkla hamile kalırsın bende geçirdim kimyasal gebelik çok şükürli hamile kalabiliyoshn hiç üzülmeMerhaba canlarim bende bugun lekenme oldu doktora gidip kan verdim alttan baktilar kese yok dediler kan yarin cikar dediler eve geldim siddetli bel agrisi ile lenkelenmeler sıklasti kirmizi bile oldu tekrar acile gittik kan verdik cumartesi betam 57.54 pazartesi 188.4 olmustu bugun ise 118 e dusmus bebegim beni birakiyomudur yoksa yerlesmedigi icinmi oluyo nolur basina gelen varmi sonradan yukselirmi
bebeğe hiç bir zararı yok inşaallah bende oğluma hamileyken çoğu defa grip oldum doğumda bile grip haldeyken girdim. çocuğun yoksa bol bol yat dinlen şu iç mandalina tarzı şeyler ye birde bal zencefil iyi geliyor tavsiye ederimMerhaba bayanlar ben grip oldum çok halsizim bebeğe bi zararı olmaz demi korkuyorum ilaçta içmek istemiyorum
Saol canım yatmadan önce nane limon içtim balda kattım içine rahatladım biraz onu içtikten sonra..kış aylarında hamile olmakta zor biraz .Canım bende aynı durumdayım burnum tamamen tıkalı boğazlarım yanıyor hiç yutkunamıyorım gece ballı süt içtim rahat uyudum ilaç içme bencede hiç
Çok teşekkür ederim içim rahatladı ateş varsa tehlikeliymis diye okudum internetten inş bi kaç güne atlatırım bol bol portakal mandalina tüketiyorum su içiyorum Allah verir şifasını inş dinlenip iyileştim.bebeğe hiç bir zararı yok inşaallah bende oğluma hamileyken çoğu defa grip oldum doğumda bile grip haldeyken girdim. çocuğun yoksa bol bol yat dinlen şu iç mandalina tarzı şeyler ye birde bal zencefil iyi geliyor tavsiye ederim
Aynen cnm maydanozda tehlikeli bi arkadaşım adeti gecikince zencefil tüketiyodu iyi geliyodu Allah korusun herşeyi iyice araştırıp öyle tüketmek gerekiyobende şimdi baktım netten gebelikte bulantiya falan iyi geliyormuş ama fazla kullanımı dusuklere de sebep oluyormuş o zaman kullanmamak en iyisi birde maydanoz kullanılmıyordu öyle hatirliyorum
Hakkında hayırlısı cnm bekliyoruzMerhaba hanımlar eğer adet olmazsam bende burada olacağımama hiç umudum yok.
merhaba canım olursun inşşaallaahh güzel haberler le gel hadi inşallaahMerhaba hanımlar eğer adet olmazsam bende burada olacağımama hiç umudum yok.
canım 10.000 çok değilmi benim bugün 2000 bile olmamıştır diye tahmin ediyorum tabi sen daha tecrübelisin1 den sonra kan tahlili sonucunu almaya gidicem sonucun kaç olması normal kızlar. benim oğlumda 10008.43 çıkmıştı
canım benimde hep koyu sarı akıntım var senin hangi gün 500 üstü çıkmıştı sonucun şu an 1500 üzeriyse kese oluştuysa inşallah bişey olmazKizlar doktorum muayene icin henuz erken oldugunu pazartesi testi tekrarlayip muayeneye gitmemi istedi. Fakat bu sabah tuvalette peceteye koyu sari cok acik kahvemsi bi akinti gibi geldi ve beni cok korkuttu. Sizce pazartesiye kadar beklesem gec mi olur ? Kotu bir sey yoktur dimi? Akinti tekrarlarsa doktorumu aramalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?