- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.981
Tabi canım insan ihtiyaçtan düşünmüyor böyle şey ama herkeste aynı olmuyor ne yazık kiYani canım çok şükür ihtiyacımız yok da birilerinin bişeyler yapması hoşuma giderdi değer verdiklerini düşünürdüm
Nuktan cok memnun kalmadim. Dalinle uni hemen hemen ayni. Dalinin kokusu arti puan. Hangisi indirimdeyse donusumlu al bence .Zaten leke çıkarıcı ek gıdadan sonra gerekli oluyormus galiba. Uni dalın nuktan hangisinden daha memnun kaldınız
Hanımlar ılk bebek olacagı ıcın nerdeyse hıcbır urun hakkında bılgım yok :) hersey alırken fıkır alıp ınternet yorumlarına gore alıyorum. Bebek ıhtıyac lıstesı var elımde onun uzerınden kendıme gore alısverıslere basladım. Haftaya tatıle cıkıcZ sonra bayram derken 7aylık oluyoruz oyuzden de sımdıden halletmek ıstıyoruz eksıklerı. Kararsız kaldıgım noktalar var tecrubelı annelerden yorumlarını beklıyorum;
1.süt sagma pompaso madela ve fakir iyimiş hangisini tavsiye edersiniz?
2. 10ay evde bebegımle vakıt gecırebılecegım ıcın sut saklama posetlerı bıberonlar ve bıberon temızleme fırcaları uzun sure lazım olmaz dıye dusunuyorum. Dogru mu sizce?
3. Ates ölcer ıcın kulaktan ve alından olanlar varmıs. Hangısını almak lazım internette hem bebek alından vucut ısısını olcen hem de oda , mama sıcaklıgını olcen termometreler var. Kulaktan olcum sart değilse bu urunden almayı dusunuyorum siz ne dersiniz?
4.hastanede giyilecek Gecelik dogum seklıne gore mi alınmalı? Ben sımdıden bır pıjama bır gecelık lohusa takımı alsam normal yada sezeryan da olsa benım ıhtıyacımı karsılar mı?
Hepinize mutlu pazarlar sevgiler
Kızlar ben daha kıyafet falan almadim annem ablam Kayinvalidem ufak ufak aliyorlar.ben bu aralar bebek arabasi araştırmasına düştüm.travel sistem almak istiyorum.siz aldınız mi yada tavsiye edeceğiniz markalar neler ??
Canım bende o modeli çok istiyorum ama pahalı geldi bana en uygun 1500 TL siz ne kadara aldinizCanim ben casual marka aldım quantum modelini indirimdeydi eşim kacirmayalim dedi aldık evde denedik sürüsü falan güzel kullanışlı
Aç değildim canım.doktorum 50lik için aç olmaya gerek Yok dediCanım geçmiş olsun aç karnına mı gittin ben doktora sormayı unuttum
Bende o markayı aldım canım inşallah memnun kalırızMerhaba arkadaslar bende bugün baby&me aldim bebegin çamaşırlarini yikamak icin kullanan varmi umarim yanlis bi tercih yapmamisimdir iyernette yorumlardan okuduğum kadariyla herkes cok memnundu olumsuz bisey yoktu bi de fiyati da diğerlerine göre cok daha uygun olunca onu almak daha cazip geldi bebisin sağlığı herseyden önemli tabiki parasinda degilimde %100 bitkisel yaziyo üzerinde ve cok kullanan var inşallah iyidir gerçekten
Geçmiş olsun canım. Ailede şeker falan var mıydı, neden yüksek çıkmış. İnşaAllah çıkmaz.Merhaba kızlar.50mg şeker sonucum 188 çıktı üst sınır 140mış.doktorum hemen diyetisyene gitmemi söyledi.salı gününe randevu aldım.bakalım inşallah gebelik şekeri çıkmaz. Yorgunluk için kan sayımı da yaptırdım.test anlamına internetten baktım,kansızlık da varmışBiraz canım sıkıldı
İnsallah :) yumuşatici almadim umarim gerek kalmaz yumuşak olur çamaşırlarBende o markayı aldım canım inşallah memnun kalırız
Ben de aynı markayı aldım canım. Dediğin gibi yorumları iyi olduğu için aldım birde %100 bitkisel oluşundan umarım yanılmamışızdırMerhaba arkadaslar bende bugün baby&me aldim bebegin çamaşırlarini yikamak icin kullanan varmi umarim yanlis bi tercih yapmamisimdir iyernette yorumlardan okuduğum kadariyla herkes cok memnundu olumsuz bisey yoktu bi de fiyati da diğerlerine göre cok daha uygun olunca onu almak daha cazip geldi bebisin sağlığı herseyden önemli tabiki parasinda degilimde %100 bitkisel yaziyo üzerinde ve cok kullanan var inşallah iyidir gerçekten
Sağol canım.anne tarafım şeker hastası,bakalım diyetisyene gideceğim.gelişmeleri yaZarım. Demir için ilaç vermedi henüz ama verirse de ihmal etmem.halsizlik kötü çünkü.Geçmiş olsun canım. Ailede şeker falan var mıydı, neden yüksek çıkmış. İnşaAllah çıkmaz.
Kansızlık için değerin çok düşükse iğne verebilir belki doktor. Ben ilk haftalarımda Dodex iğne kullandım. Haftada bir gün toplam 5tane. Yorgunluk halsizlik öyle geçti. İğne olmasa da Demir hapını ihmal etme
Umarim canim hayırlısı bakalim saglikla gelsin inşallah bebislerimiz ayni haftadayiz seninle :)Ben de aynı markayı aldım canım. Dediğin gibi yorumları iyi olduğu için aldım birde %100 bitkisel oluşundan umarım yanılmamışızdır
Biz 999 tl ye aldık bide 150 liraya 50 lira hediye çeki veriyorlar di 300 lira da hediye çeki aldık 700 liraya almış oldukCanım bende o modeli çok istiyorum ama pahalı geldi bana en uygun 1500 TL siz ne kadara aldiniz
Ebebekten demi canım aynı arabadan mi bahsediyoruz şuan 1500 TLBiz 999 tl ye aldık bide 150 liraya 50 lira hediye çeki veriyorlar di 300 lira da hediye çeki aldık 700 liraya almış olduk
Tamamdğr çok sağolun dalın ve uni Baby kampanyaya göre az az deneyerek kullanılırımNuktan cok memnun kalmadim. Dalinle uni hemen hemen ayni. Dalinin kokusu arti puan. Hangisi indirimdeyse donusumlu al bence .
Bende quantum aldım pusetinin yenidoıduğunda kullanılabilecek olması cezbettiCanim ben casual marka aldım quantum modelini indirimdeydi eşim kacirmayalim dedi aldık evde denedik sürüsü falan güzel kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?