2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Nuktan cok memnun kalmadim. Dalinle uni hemen hemen ayni. Dalinin kokusu arti puan. Hangisi indirimdeyse donusumlu al bence .
kokusuz almak gerekiyormuş kızlar. doğumla ilhili her şeyin kokusuz olması lazım ki bebek anne kokusunu alsın kendini güvende hissetsin ne kendi giydiği ne annenin giydiği kokulu olmamalı bu anlamda ! dikkat yani !

Kizlar heralde aranizda bi ben hic bsy almayan kaldi henuz hicbsy alamadk bugn yarn derken kaldi eşimde cok yogun çalişiyo bakalm hayirlisiyla ne zamn başlicz
Ben neredeyse Doğuma hazırım diyebilirim :) annemler yanıma geldi bir haftalığına o arada yapabildiğimizi yapalım dedik ve Bebek odasını yatağını halısını perdesini avizesini hazırladık, havuzluhan a gittik kıyafet aldık, benim daha önce aldığım kıyafetleri battaniyeleri yıkadık ütüledik dolabına yerleştirdik, yatağını serdik. Bu arada Karaca Home da çok güzel Bebek beşik setleri var ben tavsiye üzerine ondan aldım bir takım.
Daha önceden de emzik biberon vs almıştım şimdi en önemli eksiklerim Bebek arabası, sterilizatör, süt sağma makinesi bir de sling kaldı. Bir de benim için pijama gecelik falan.

Canım ben normalde kendi çamaşırlarım için granül sabun kullanıyorum ama onu kullanmak için yüksek ısıda çamaşır yıkamam gerekiyor 60 derecede. Fakat Bebek kıyafetlerini o ısıda yıkamak istemedim. Evde de baby me nin küçük boy hediye ettikleri bir deterjan vardı onunla yıkadım 2 durulama yaptım yumuşatıcı zaten kullanmıyorum, sirke de aklıma gelmedi.

İyi günlerde kullanın inşallah

kokusuz almak gerekiyormuş kızlar. doğumla ilhili her şeyin kokusuz olması lazım ki bebek anne kokusunu alsın kendini güvende hissetsin ne kendi giydiği ne annenin giydiği kokulu olmamalı bu anlamda ! dikkat yani !
Evet dalini kullanacaksaniz cok az koyun kokusu kaliyor. Ben iki yikama tapiyorum sirke koyunca koku cok az oluyor. Sampuanida herseyi az kokulu olmali. Kendi dus jelinizde oyle kokusuz ve dogal olmali. Ben bebek sampuaniyla yikaniyorum . Kokulu degil zaten

Günaydın Hanımlar, multivitamin desteğini ( ben decavit kullanıyorum) doğuma kadar almak mı gerek?
İlk dogumda son ay gunde uc kere kullan demisti. Cok istah aciyor. Kilo almistim cok diye. Bu gebeliktede gunde birgun al bir gun alma dedi. Kilo almak istemedigim icin oyle kullaniyorum.

Ya ben evimde roxy dalan buldum :) eşim alerjik diye almısım bir ara, arastırdım fena değil diyolar yumusatıcısız kullanacam bi bakalım

Günaydın Hanımlar, multivitamin desteğini ( ben decavit kullanıyorum) doğuma kadar almak mı gerek?

Canim vitamin almak gebelik te çok önemli tabi illa ilaçlarla alınacak diye bi kural yok ama benim bi arkadas gebelikte pek vitamin alamamış bebeğinin bıngıldağı çok geç sertlesmis doktoru gebelikte vitamin almadığın için böyle olmuş demiş bunu duyunca bende decavit e daha çok önem vermeye başladım

canım gebelik şekeri bendede var diyet yapınca bişey olmuyor merak etme. sadece ben biraz fazla dikkat etmişim bebeğim biraz küçük hidiyo 2 hafta sonra tekrar gidicem düzelmiş olur inşallah
Doktorunuz gebelik şekeri için herhangi bir diyet verdi mi yoksa şunları şunları yeme şeklinde mi söyledi ? Nelere dikkat ediyorsunuz ?

canım gebelik şekeri bendede var diyet yapınca bişey olmuyor merak etme. sadece ben biraz fazla dikkat etmişim bebeğim biraz küçük hidiyo 2 hafta sonra tekrar gidicem düzelmiş olur inşallah
Doktorunuz gebelik şekeri için herhangi bir diyet verdi mi yoksa şunları şunları yeme şeklinde mi söyledi ? Nelere dikkat ediyorsunuz ?

Benim gibi hergun aliyor musun? Son 3 ayda da alacak misin? Kilo durumun nasil bu arada, kilo yapio diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…