- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.181
25 yaşındayım canım ilk hamileliğim Rabbim nasip ederse sultangazide oturuyorum 2 buçuk yıllık evliyimkizlar kac yasindasiniz, kac cocugunuz var, nerede oturuyorsunuz.
ben 84 ekimliyim 32 yasinďayim. 1 oglum var. beylikduzunde oturuyorum
canını sıkma canım sonucuunu bekleyelım bozma moralını
canım bozma moralini sonucunu bekleyelim yükselmese bu zamana kadar adet olurdun zaten kese minik olduğu için belkide öyle görmüştür
bende dun gittim kese cok kucuk dedi sabah kan verdim istedi yarin sonuc gostericem
Önceki kaçtı Can'ımkızlar kan tahlili sonucum 562,55 çıktı düşükmü yaa
Önceki kaçtı Can'ım
ben 28 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim eskişehirde oturuyorum nasipse ilk bebeğim olucak kaymakamlıkta çalışıyorumkizlar kac yasindasiniz, kac cocugunuz var, nerede oturuyorsunuz.
ben 84 ekimliyim 32 yasinďayim. 1 oglum var. beylikduzunde oturuyorum
Hayır bence maşallahı var canım ama en iyisini doktorlar bilir içini ferah tut25 aralık 20,61 28 aralık 54,42 4 ocak 562,55
28 yaşındayım canım.şimdi mutfağı topladım uzanıyorum :)kıyamam canım ya, yapma sen temizlik falan ama çok üstüne de düşme sakınan göze çöp batar derler ya Allah korusun onun koruduğunu kimse koruyamaz. bende senin yerinde olsam nazlanırım daha çok, tadını çıkar hamileliğinin kaç yaşındasın bu arada
canım değerin yavaş artıyor ama artıyor neticede anlayamadım pek25 aralık 20,61 28 aralık 54,42 4 ocak 562,55
aynen canım çok saolHayır bence maşallahı var canım ama en iyisini doktorlar bilir içini ferah tut
canım değerin yavaş artıyor ama artıyor neticede anlayamadım pek
Maşallah canım sana ama uzun Zaman olmayınca ne eşim he çevremdekiler bişi yaptırmıyorlar sadece iş yoruyor ve yol mesafem çok var akşam 5 de çıkıyorum eve girdiğimde 7 bide bende sedefli artrit var normadede eklemlerim hassas fazla iş yapamazdım şimdi dahada dikkat ediyorum iş yapcak vakit kalmıyor
yok canım merak etme değildir onda bhcgde aşırı artış oluyormuş sen hiç canını sıkma bekleyelim bakalım içini ferah tut
kaç günde adet oluyosun, ya da yumurtanın çatladığı günü biliyormusun
anladım canım inşaallaahhhyok canım merak etme değildir onda bhcgde aşırı artış oluyormuş sen hiç canını sıkma bekleyelim bakalım içini ferah tut
kaç günde adet oluyosun, ya da yumurtanın çatladığı günü biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?