2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hadi gozun aydin cnm cok sevindim kalbini ferah tut ve en acil.olanlari temin edip hazirla bncede bi yukten dha kurtulmus olur hafiflersin

Canim sevindim insallah allahin izni ile bisey olmaz zamaninda saglikla gelir yavrun. Icini ferah tut.
Elcanki Elcanki benim bu gece arka baldirima girdi kramp aglayarak uyandim. Hala sertlik var gibi orda. Magnezyumu ihmal etmemek lazim.

Sen hazırla canım kafan rahat olur her ihtimale karşı Allah yardımcın olsun hersey iyi olur inşallah

hepinize teşekkür ederim şeker sonıcum da çıktı gebelik şekerim yokmuş. doktor daha da iyi olacaksın inanıyorum dedi

Canim sevindim insallah allahin izni ile bisey olmaz zamaninda saglikla gelir yavrun. Icini ferah tut.
Elcanki Elcanki benim bu gece arka baldirima girdi kramp aglayarak uyandim. Hala sertlik var gibi orda. Magnezyumu ihmal etmemek lazim.
Canim beni de 1-2 defa yokladi.. kendimi cok kasinca da gircek gibi oluyor. Doktora gitmeme daha 3 hafta var da, onumuzdeki hafta saglik ocagina gtmeden doktorumu arayip sorarim.. ona gore saglikocagindan yazdiririm..

Kızlar merhaba. Az önce ultrasondan çıktık. 28 cm boy 557 gr olmuş miniğim 94 gr almış bu hafta. Geçen hafta sadece bir cepte 52mm sıvı ölçüyordum dedi doktorum bu hafta iki ayrı cepte 30 küsür ve 20 küsür ölçüyrum dedi. İşimiz bitti yoluna kyduk diyemem ama geçtiğimiz haftaya göre iyi bir sonuç artış var dedi. Haftalık kontrole devam. 2 hafta sonra kalçadan bebek için ciğer iğnesi vurulacakmışım bebek erken doğarsa ciğerleri gelişsin diye.. Gelişimini iyi gördüğünü söyledi doktor kordondan kalp atışını aldı iyi dedi. Doğum konuşmak için erken bebeği 28. haftaya getireceğiz önce dedi sonrasını o zaman planlayacağız dedi. Hal böyle olunca ben ilk etapta acil lazım olacakları alıp hazır etmem lazım. 1 ay sonra doğuma girebilirim de girmeyedebilirimde ama tedbirli olmam lazım.. Şeker yüklemesi yapılıyo şu an hastanedeyiz. Yüzümüz güldü endişemiz bitmese de. Geçtiğimiz hafta kafası vajinaya yakındı şu an göbek deliğinde o kadar hareket boşa değilmiş takla atmış resmen. Ama hareket etmesi iyiymiş. Ne çok anlattım dimi çok heecanlıyım kusuruma bakmayın :anne:
Çok sevindim inan. Hep böyle yüz güldürücü haberler alın inşallah

A Asiy2 minikhikayem minikhikayem @Asiso @Mismommy sagolun kizlar.. dun bol bok erik yedim cikmadim henuz. Dediginiz gibi meyvelere verecegim kendimi. Kaysinin tadi daha olmamıştır diye almiyordum.. hayatimda ilk defa karsilastim bu durumla hic olmazdi bende kabizlik... sanirim popo hasar gordu iki gundur sizliyor.. kan hapindan dolayi da siyah ve yogun sert oldu.. bi de sutu cok iciyorum o da yapmis olabilir..
idare edicez artik:KK43:
Geceleri uyurken bir de bacaklarima kramplar giriyor 2-3 haftadir.. sizde oluyor mu(?
Geçmiş olsun canım bana doktorum süt yerine yoğurt ayran tüket demişti.gaz yapar diye. Benim çok krampım oluyor gece uykumdan acıya uyanıyorum.magnezyum ve kalsiyum verdi.mahnezyumla kalsiyum da kabızlığımı azalttı☺️

Kızlar merhaba. Az önce ultrasondan çıktık. 28 cm boy 557 gr olmuş miniğim 94 gr almış bu hafta. Geçen hafta sadece bir cepte 52mm sıvı ölçüyordum dedi doktorum bu hafta iki ayrı cepte 30 küsür ve 20 küsür ölçüyrum dedi. İşimiz bitti yoluna kyduk diyemem ama geçtiğimiz haftaya göre iyi bir sonuç artış var dedi. Haftalık kontrole devam. 2 hafta sonra kalçadan bebek için ciğer iğnesi vurulacakmışım bebek erken doğarsa ciğerleri gelişsin diye.. Gelişimini iyi gördüğünü söyledi doktor kordondan kalp atışını aldı iyi dedi. Doğum konuşmak için erken bebeği 28. haftaya getireceğiz önce dedi sonrasını o zaman planlayacağız dedi. Hal böyle olunca ben ilk etapta acil lazım olacakları alıp hazır etmem lazım. 1 ay sonra doğuma girebilirim de girmeyedebilirimde ama tedbirli olmam lazım.. Şeker yüklemesi yapılıyo şu an hastanedeyiz. Yüzümüz güldü endişemiz bitmese de. Geçtiğimiz hafta kafası vajinaya yakındı şu an göbek deliğinde o kadar hareket boşa değilmiş takla atmış resmen. Ama hareket etmesi iyiymiş. Ne çok anlattım dimi çok heecanlıyım kusuruma bakmayın :anne:
GöÜn aydın canım inşallah daha da iyi olacaksınız

Kızlar merhaba,kayınvalidem ve görümcem Bebek alışverişi için geldiler.bugün Eminönü havuzlu hana gittik.anne yanı ahşap beşiklerden aldık.cibinlikli falan çok hoşumuza gitti.çocuk büyüyünce de koltuk olarak kullanılıyormuş.
Bebek havlusu ve iki tane pelüş battaniye de aldık.oradan da kürkçü hama gittik.babaannesi bebek yeleği ve battaniyelik bol bol yün aldı.iyi günlerde kullanırız inşallah☺️

Çok sevindim inan. Hep böyle yüz güldürücü haberler alın inşallah

teşekkür ederim. aklım hep onda biraz birşeye dalar gibi oluyorum hemen aklıma geliyo. +

22+5 de 700 gramdi :)

maşallah tosuncuk :)

GöÜn aydın canım inşallah daha da iyi olacaksınız

teşekkürler canım normalde 12-13 cm olması gereken sıvı sınır 5 ben 5,6yım doktor iyi olacaksın dedi. duadan baska carem yok

Kizlar ya ben galiba üsüttm midem bulaniyo başim dönüyo bide cok fazla üsüyorm sizce acile gorunsem mi :KK43:

kesinklikle ihmal etme üşüyosan özellikle

teşekkür ederim. aklım hep onda biraz birşeye dalar gibi oluyorum hemen aklıma geliyo. +

maşallah tosuncuk :)

teşekkürler canım normalde 12-13 cm olması gereken sıvı sınır 5 ben 5,6yım doktor iyi olacaksın dedi. duadan baska carem yok

kesinklikle ihmal etme üşüyosan özellikle
canm ya üşümenin bebekle alakasi var midr ki

Back
X