2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar merhaba. Az önce ultrasondan çıktık. 28 cm boy 557 gr olmuş miniğim 94 gr almış bu hafta. Geçen hafta sadece bir cepte 52mm sıvı ölçüyordum dedi doktorum bu hafta iki ayrı cepte 30 küsür ve 20 küsür ölçüyrum dedi. İşimiz bitti yoluna kyduk diyemem ama geçtiğimiz haftaya göre iyi bir sonuç artış var dedi. Haftalık kontrole devam. 2 hafta sonra kalçadan bebek için ciğer iğnesi vurulacakmışım bebek erken doğarsa ciğerleri gelişsin diye.. Gelişimini iyi gördüğünü söyledi doktor kordondan kalp atışını aldı iyi dedi. Doğum konuşmak için erken bebeği 28. haftaya getireceğiz önce dedi sonrasını o zaman planlayacağız dedi. Hal böyle olunca ben ilk etapta acil lazım olacakları alıp hazır etmem lazım. 1 ay sonra doğuma girebilirim de girmeyedebilirimde ama tedbirli olmam lazım.. Şeker yüklemesi yapılıyo şu an hastanedeyiz. Yüzümüz güldü endişemiz bitmese de. Geçtiğimiz hafta kafası vajinaya yakındı şu an göbek deliğinde o kadar hareket boşa değilmiş takla atmış resmen. Ama hareket etmesi iyiymiş. Ne çok anlattım dimi çok heecanlıyım kusuruma bakmayın :anne:

Canım masalllah şimdi gördüm yazını çok sevindim içini ferah tut daha da iyi olacak hadi bakalım inşallah daha güzel haberler aliriz,

Merhaba kızlar, saçımı kestirmek istiyorum aslında ama çevreden gelen kestirme tepkileri içime kurt düşürüyor. Aslında böyle batıl inançlara asla kulak asmam ama ilk hamileliğim çok acı bir şekilde sonuçlanınca bu defa ben de acaba hiç kalkışmasam mı diyorum.:110: sanırım biraz cesarete ihtiyacım var

Merhaba kızlar, saçımı kestirmek istiyorum aslında ama çevreden gelen kestirme tepkileri içime kurt düşürüyor. Aslında böyle batıl inançlara asla kulak asmam ama ilk hamileliğim çok acı bir şekilde sonuçlanınca bu defa ben de acaba hiç kalkışmasam mı diyorum.:110: sanırım biraz cesarete ihtiyacım var
canm bende o batıl inanci duydum ama benim ablam gecen yil hamileydi ve iki kere saçini kesti allaha şükür hic de bsy olmadi tabi bu senin kararn için rahat etmezse deneme

Ben kestirdim canım.allaha şükür şimdilik hiç bişey de olmadı.sonuçta saçımı kestirdiği yer bildiğim temizliğine güvendiğim yer.yalnız içinde devamlı şüphe olacaksa bence kestirme Doğumdan sonra kestirirsin

Kızlar merhaba. Az önce ultrasondan çıktık. 28 cm boy 557 gr olmuş miniğim 94 gr almış bu hafta. Geçen hafta sadece bir cepte 52mm sıvı ölçüyordum dedi doktorum bu hafta iki ayrı cepte 30 küsür ve 20 küsür ölçüyrum dedi. İşimiz bitti yoluna kyduk diyemem ama geçtiğimiz haftaya göre iyi bir sonuç artış var dedi. Haftalık kontrole devam. 2 hafta sonra kalçadan bebek için ciğer iğnesi vurulacakmışım bebek erken doğarsa ciğerleri gelişsin diye.. Gelişimini iyi gördüğünü söyledi doktor kordondan kalp atışını aldı iyi dedi. Doğum konuşmak için erken bebeği 28. haftaya getireceğiz önce dedi sonrasını o zaman planlayacağız dedi. Hal böyle olunca ben ilk etapta acil lazım olacakları alıp hazır etmem lazım. 1 ay sonra doğuma girebilirim de girmeyedebilirimde ama tedbirli olmam lazım.. Şeker yüklemesi yapılıyo şu an hastanedeyiz. Yüzümüz güldü endişemiz bitmese de. Geçtiğimiz hafta kafası vajinaya yakındı şu an göbek deliğinde o kadar hareket boşa değilmiş takla atmış resmen. Ama hareket etmesi iyiymiş. Ne çok anlattım dimi çok heecanlıyım kusuruma bakmayın :anne:
İnsallah bundan sonrada sıkıntısiz devam eder hamileligin b. Şeker testinde guzel gecmis cok guzel cok sevindim.

Kızlar merhaba,kayınvalidem ve görümcem Bebek alışverişi için geldiler.bugün Eminönü havuzlu hana gittik.anne yanı ahşap beşiklerden aldık.cibinlikli falan çok hoşumuza gitti.çocuk büyüyünce de koltuk olarak kullanılıyormuş.
Bebek havlusu ve iki tane pelüş battaniye de aldık.oradan da kürkçü hama gittik.babaannesi bebek yeleği ve battaniyelik bol bol yün aldı.iyi günlerde kullanırız inşallah☺️
Canım iyi gunlerde kullanın insallah. Eminonunde bebek kıyafetleri ve kapı süsü fln satan bi han varmı acaba gozune carptı mı hıc

Canım bence hersey nasip kısmet. Önceki sefer kotu bir tecrube olmus allah kımseye yasatmasın ama buna baglamasan daha iyi olur bence. Ben bu tip söylentilere pek inanmam ılk baslarda sacım cok dokulmeye basladı ben gittim kestirdim bana iyi geldi toparlandı saclarım suan. Doktorum organık sac boyasına izin verdiği için bu zamana kadar ıkı kere hamileyken sacımı da boyattım. Sonucta neye inanırsan neyı dusunup çagırırsan hayat karsına onu getiriyosa iyi dusunmek lazım. Allah hep iyilikle karsılastırsın

Canım iyi gunlerde kullanın insallah. Eminonunde bebek kıyafetleri ve kapı süsü fln satan bi han varmı acaba gozune carptı mı hıc
Havuzlu handa kıyafet,beşik,battaniye,mama sandalyesi,Bebek arabası,ana kucağı,lohusa geceliği,oyuncak,tarak ateş ölçer..aklına gelebilecek bebekle ve lohusayla ilgili herşey havuzluhanda satılıyor.fiyatlar ebebek Civil gibi mağazalarla aynı. Hanın içinde üst katta parti malzemeleri süsler falan satan mağaza da var. Vapurdan mahmutpaşaya doğru çıkarken tül falan satan dükkanlar var.onların birinde kapı süsü falan görmüştüm ama tarif edemeyeceğim:(
şark handa hediyelik eşya hanı Bebek hediyelikleri de vardır herhalde..

Canım bence hersey nasip kısmet. Önceki sefer kotu bir tecrube olmus allah kımseye yasatmasın ama buna baglamasan daha iyi olur bence. Ben bu tip söylentilere pek inanmam ılk baslarda sacım cok dokulmeye basladı ben gittim kestirdim bana iyi geldi toparlandı saclarım suan. Doktorum organık sac boyasına izin verdiği için bu zamana kadar ıkı kere hamileyken sacımı da boyattım. Sonucta neye inanırsan neyı dusunup çagırırsan hayat karsına onu getiriyosa iyi dusunmek lazım. Allah hep iyilikle karsılastırsın
Tam tersine ben de ilk hamileliğimde kestirdim ve hiçbir zaman saça bağlamak aklıma bile gelmedi. Etrafımdakiler ilk kötü tecrübemizin etkisiyle de kestirme diye uyarılarda bulununca o cesareti bulamadım ve sizlerde aradım. Yoksa bu süreçte bahsettiğin pozitifliğin dibine vurdum :21: başka türlü geçmez bu hamilelik

Hanımlar merhaba benim ilk bebeğim olacak inşallah. Bebek odasi için neler aldınız. Ben park yatak aldım ama odanın genel dizaynını nasıl yapacağım konusunda çok kararsızım. Keşke buyuyebilen karyola alsayım diye hayiflaniyorum

Back
X