2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar benim en son ayrintilida bebek ayaklari asagidaydi 2 gundur pitpitlari daha genital bolgemde hissediyorum. Otururken falan sanki oraya vuruyor gibi. Sizde de varmi? Bir de biliyorsunuz bebegimin kalbi delik ve akcigere giden damar dar. Suan ne besik ne dolap ne bebek arabasi hicbisey alasim gelmiyor. Allah korusun bişey olursa ben onlara bakamam. Bu konuda fikriniz ne? Dogunca halledilir diyorum yeterki saglikla gelsin.
canm asla oyle kotu düsünme kimse yarinin ne olacagini bilemez bizm bi tanidgmzn bebegi gayet saglikliydi butun hazirliklari yapilmişti saglikli bi bebek ve bir haftasonra dogumu olacakti bi an sanci oluyo ve bebegin kordonu bebegin boynuna dolanmis bebek anne karninda vefat etmsti normal dogumla bebegini aldilar cok aciydi inan bende cogu kisiyi duydum anne karninda kalbi delik diyolar ama dogdugnda gayet saglikli oluyo bence hic morelini bozma herseyi hevesle heycanla al hep dua et cok mubarek bi aydayz inan rabbim bu ay da dualarini geri cevirmez

Ben suda eriyen kalsiyum kullandim midemi bulandirdi. Suda eriyen hap kullanmak istemiyorum. Osteocare strong bones kullaniyorum . Kalsiyumda var icinde. Baska magnezyum ilaclarida var. Mega bones diye bildigim kadariyla. Baskada vardir. Magnorm 365 mi. Oysa onun icinde magnezyum daha fazla benim kullandigimdan. Yenimi basladin. Kalsiyumu da arttir belki oda etkiler
evet magnorm 365 bende suda eriyen ilaçlardan zerre haz etmiyorum ama doktor kana daha çabuk karıştığı için bunu verdi bir de mide yanma olayım çok var bu ara sanırım hap artırabilir diye böyle tercih etti. Kalsiyum vermedi bana ya sadece magnezyum verdi daha pazartesi test yaptı değerlerin iyi bi şey vermeye gerek yok dedi

Mega-Bone kullanıyorum bende..içinde kalsiyum, magnezyum, çinko, d vitamini var..Şimdiye kadar sadece 1 kere bacağım kasıldı..muz da yiyiyorum hergün, hergün olmasa da soda içmeye çalışıyorum..faydası oluyor sanırım onların da..
yaa soda her gün içiyorum hamileliğimin başından beri hatta mideme çok iyi geliyo rahatlaatıyo beni muz da yiyorum ama bana etki etmedi onlar :(

Kizlar benim en son ayrintilida bebek ayaklari asagidaydi 2 gundur pitpitlari daha genital bolgemde hissediyorum. Otururken falan sanki oraya vuruyor gibi. Sizde de varmi? Bir de biliyorsunuz bebegimin kalbi delik ve akcigere giden damar dar. Suan ne besik ne dolap ne bebek arabasi hicbisey alasim gelmiyor. Allah korusun bişey olursa ben onlara bakamam. Bu konuda fikriniz ne? Dogunca halledilir diyorum yeterki saglikla gelsin.
Kötü düşünme..İçini ferah tutmaya çalış..sonuçta hiçbirimizin neyi beklediğini bilemeyiz..dua et bol bol..işallah sıkıntısız kucağına alırsın..

cnm kesinlikle böyle seyler dusunme. benim bebegimin suyu az normalde 22. haftada 13 -14 cm su olması gerekiyor 5,5 cm su sınırda geziyoruz her an dogurabilirim ya da kaybedebilirim ama herseyini alıyorum. sen al ona da negatif mesaj verme duygularınla.

Merhaba kızlar... bende bu gün 19+4 oldum geçen hafta ikigün arka arkaya göbeğ deliğimin tam altında seyirme gibi hissettim ama bir haftadır hiç hissetmiyor doktor kontrol cuma günü çok endişeliyim.... Daha öncede bir kaybım var :(

@yusufseyma bana çevredekiler bebeğin ilk aylarda Yorgan örtmediğini söyledi.Yorgan yerine battaniye yada uyku tulumu kullanılıyormuş. Ben uyku takımı almadım.beşiğin kenar korumaları var.sadece yastık,yastık kılıfı ve çarşaf lazım olacak.yastık aldım.çarşafı da normal beşik çarşafını katlayıp koyarım diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar... bende bu gün 19+4 oldum geçen hafta ikigün arka arkaya göbeğ deliğimin tam altında seyirme gibi hissettim ama bir haftadır hiç hissetmiyor doktor kontrol cuma günü çok endişeliyim.... Daha öncede bir kaybım var :KK43:
canm kaybn icn gecms olsn benimde ilk hamileligm ben 22.haftaya kadar hic hissetmiyodm hergn endise ve korkuyla yaşadm bence cok korkma zaten 23.haftaya kadar hissetmemek normalms

canm kaybn icn gecms olsn benimde ilk hamileligm ben 22.haftaya kadar hic hissetmiyodm hergn endise ve korkuyla yaşadm bence cok korkma zaten 23.haftaya kadar hissetmemek normalms

Çok tşk ederimm. İnsanın aklına hep kötü şeyler geliyor..Birde çevreden bu haftalarda hissetmen lazımdı diye söylenince :(
Rabbimm hepimizin yavrularını korusunn İNŞALLAH

günaydın kızlar,
uzun zaman oldu buraya girmeyeli. İnş. herşey yolundadır. Ramazanda oruç tutacak olan var mı? Çalışırken benim gözüm kesmiyor cünkü 7. ayda olacağım. Haftasonları tutabilirim diye düşünüyorum ama.
Ben şimdi bile çok acıkıyorum ve susuyorum.bir de Allah korusun yetersiz beslenmeden dolayı bebeğe bişey olsun istemem.o yüzden ne yazık ki tutamayacağım:(

Normal bisikletlilere binmedim canım bunlar fayton gibiydi oturma yerleri normal koltuğa oturup pedal çevirdik yanı. Uyarın için teşekkür ederim zaten bi daha gittiğimiz yerine nasip olursa oğlumuzla gidicez o olmadan gitmicez
Anladım dediğin şekilde problem olmaz bence de inşallah bir dahaki oğluşunuzla olur hayırlısıyla

O tehlike hepimizde var canım,Allah nasip kısmet ederse bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Yarına çıkmaya senedimiz yok ki.en temel şeyleri alıp hazırlık yapabilirsin.allah korusun erken falan gelirse hazırlıksız yakalanma.bir de iyi düşün iyi olsun canım.kötü düşünme ☺️

Çok tşk ederimm. İnsanın aklına hep kötü şeyler geliyor..Birde çevreden bu haftalarda hissetmen lazımdı diye söylenince :KK43:
Rabbimm hepimizin yavrularını korusunn İNŞALLAH
Canım hiç korkma o haftalarda ben çok nadir hissediyordum 22 haftaya kadar çok normal hatta 20. Haftada ayrıntılı ultrason a girdiğimde bebek kıpır kıpır Di ama ben hissetmiyorum 22. Haftaya girince düzenli hissetmeye başladım. Etraftakilere bakma ilk bebekte normal geç hissetmek millet bi yerde bişey buluyor morel bozacak

Canim icinden ne geciyorsa oyle yap. Dogumdan sonra hemen alabilecek misin. Sonucta bizim de basimiza hersey gelebilir. Kaybimiz olabilir. Kimsenin garentisi yok . Fetal eko yaptirdinmi. Delikten ziyade kalpten cift damar cikmasi sorun olmus sanirim. Erken donemde yaptir bir kac yere. Belki birsey cikmayacak bozuna stres yapacaksin. İnsallah temiz cikar ama varsada ameliyat olup duzelecek sonucta. Moralini bozma kesinlessin bir sonucu. Ameliyat olup bir suru bebek evine sag salim donuyor.
Allah sifa versin.

Canim benim ilk tahlilde 3.5 cikti doktor dahiliyeye yineldnirdi ama uzman doktor o da. 25 mg basladi bana en dusuk ve o gunden beri 3 haftada bir kontole gidiyorum tahlile gore yorumluyor daha hic yukseltmedi cunku hemen düştü. Ve ayni duzeyde devam ediyor. Yukselse dozu yulseltcekti. Tekrar bamamasi ban da garip geldi açıkçası

sagolasin canim. ben ir kac doktor arkadasima sordum eger cok sinirda bir düsüklük varsa ona göre direk 3 aylik vermis olabilir ama tahlilllerine bakmak lazim.bugün doktora gidemedim. insallah yarin gidecegim ama her halükarda sali günü ayrintili gününde kadin dogumcum kan tahlili yapacak. icimi ferah tutmayya calisiyorum doktor arkdasimla konustum. dedi ki eger dozaji uygun olmasayadi yan etki yapardi simdilik bende öyle bir yan etki yok.. ama tekrardan bakilana kadar tam rhat edemem sanirim

günaydn canm ya bilmiym sizde de boyle oluyo mu ben cok acikiyom ve kilo icn ara ogunleri hep yogurt falan yiyp bastiriyom acligimi tutacagimi hic zannetmiyom bilmiyom aramizda tutmayi dusunen arkadslar var midir

canim ben insallah tutmaya niyet ettim. ramazanin ruhunu yasamak istiyorum. evdeyim zaten. bebegi suyu ya da yemegi bizim yemedigimiz saatlerde azalmayacagi icin.her türlü bebegim almasi gerekeni alir. ki zaten iftar sahur cok iyi saglikli beslenmeyi düsünüyorum.
ki ben almanyadayim günler cok uzun. ama deneyecegim en nihayetinde. baktim zor geliyorsa bir tutarim bir tutmam. kötü filan olrsam yani. ramazanin ruhunu bereketini bnde bebegimde hissedelim istiyorum. nasip artik.
bakalim insallah gücüm yeter.

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Benim almak gelmiyor şu an. Son dönemlerde alırım. Zaten yatağı olsun biraz kıyafeti olsun yeter. Kalanlar ilk günden hemen lazım olan şeyler değil ki. İhtiyaca göre alınır. Sağlıkla bi gelsinlerde:halay:

canim sadece sen deil hepimmiz sonumuzun ne olacagini bilmiyoruz. icini ferah tutmaya calis.

ben suana kadar sadece kiyafet alisverisi yaptim. 0-3 ayy yaptim ve onlarida son ay indirilmek üzere gardrobun üzerine koydum yoksa her gün bakip bakip hayallere daliyorum. böyle gardrobun üstüne kaldirinca unutuyorum vee günler daha hizli geciyor. diger seyleride dogumdan sonraya birakacagim. hemen her sey ayagimziin dibinde zaten cogu seyi netten aliyoruz

velhasili alasin olmayan seyleri almak istemiyorsan sonraya birak. paran olduktan sonra her sey bir günde halledilir:)

ama bir sey olursa diye almiyorsan bence böyle yapma. bu sende negatif duygulari cogaltir, üzüntülerini artirabilir. hep iyi olacak de insallah Rabbimde iyilik bahsetsin.

Back
X