2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Son uc aydaki kan sekeri degerin cnm benimde senin gibi cikti normal degerden dusuk doktor yemekkerini aksatma ara ogunlerini muhakkak yap ani seker dususlerin olur bebekte beslenemez dedi.oylede oluyor gercekten is yaparken unutuveriorum yemeyi birden cok acikinca yiyene kadar elim ayagim bosalio sende dikkatli ol cnm

Evet bende de acıkınca gözüm hiçbişi görmüyor elim ayagım tittriyor, dikkat edeyim. bu aclık kan sekeri ctesi gunu 3 aylık olan hba1c ye baktıracağım

Kizlar sizinde diştan belli oluyo mu bebegn hareketleri :) bende her gecn gun daha cok belli oluyo gülmeden edemiyorum :KK48:
Hafta sonu kpss sınavında allahım öyle bi hareket ediyor du ki sınavı bıraktım karnıma baktım gülümsüyorum sınavın ortasında umrumda değil sınav felan o anı kaçırmak istemedim :)

Benim uykusuz gecelerim başladı geceleri ve sabaha karşı aşırı hareketli maşallah uyanıyorum uykumdan sola yatıyorum vuruyor sağa dönüyorum vuruyor bende korkuyorum bişey olacak uyuyurken yanlış bişey yapacam diye.

Cnm benim bebek yatay pozisyondaydi dn giitim kntle donmus kafasi gobek deligimin hemen altinda asagi dogru dimdik duruyor yani senin gibi ayaklar tam kukumun altinda oraya vuruyor bi hafta once yukarlardaydi hep asagfa hissetmeye baslayinca endiselendim bnde asagimi indi die dort gn once gttim kntle ama dok endiselenmememi makat gelisli olcgini soyledi neyseki sezeryan oluckta sorun deil.bebeginin kalbine gelincede gonlunu ne kadar tutabiliyorsan o kadar ferah tut bol dua et esya knusundada dedigin gibi bebgein iyi olsunda bikac gece koynunda yatiriverirsin fenami sonra gider aliverirsin yatakti arabaydi herseyini
Bakalim canim artik duruma gore tanımız bir kesinlessin de.

Günaydın,
Canım ben de randevu aldım Recep Has'a yaklaşık 1 buçuk ay önce ve sadece 2 saati boştu. Muayene ücreti 500 TL ymiş giden ve memnun kalan arkadaşım aracılığıyla ben de kendisini seçtim, yarın 5 te randevumuz
Bana da iyi dediler ama bakalim problemlerime bir yol gösterir insallah.

Merhaba kızlar dün akşam az birşey tuvalette peçeteye kan geldi akıntıyla beraber. Normalde yarın olan kontrolüme bugün geldim. Çok şükür herşey normal. 737 gram olmuş bebeğim. Bi cihaza bağladı tokoymuş adı. Gizli kasılma var mı diye. O da iyi çıktı. böbrekte taştan şüphelendi doktorum. İdrar kan tahlili verdim. Üstüne birde şeker yüklemesi yapıldı. Şimdi onu bekliyorum. 50 mg. Şeker yüklemesi için aç olmak gerekiyormuş bu arada. Biraz dinleneceğim bu günlerde. Doktor 10 gün rapor verecekti ama özelde çalıştığım için mümkün değil. Bizden bu kadar. Biraz korkuttu bizi ama olur o kadar
Gecmis olsun canim masallah.
550 tl ödedik canım. Yani açıkçası pek bilgi vermedi bana. Boyunu kilosunu bile söylemedi. Ölçümler yaptı, soracağınız bir şey var mı dedi gitti :) şeker yüklemesi öneriyor musunuz diye soracaktım unuttum. Aklına gelirse sen sorabilir misin ?
Canim insallah sorabilirim cunku bizim durum zaten karışık biliyorsun sorulari yazicam zaten bunu da eklerim ama o an heyecandan titriyorum. Bakalim bize vakit ayirabilcekmi beni de araya sıkıştırdılar. 2 hazirana anca alabildim. O da durumu anlatınca sekreterine oldu.

benim yarın 25. haftam bitiyor pazartesi günü tahlillerimi yaptı doktor hiçbir takviye vermedi şaşırdım valla kan hapı vitamin kullanıyor herkes bana değerlerin iyi dedi vermedi ne bileyim öyle aman aman iyi beslenen biri de değilim tedirgin oluyorum ister istemez bende
bence hiç tedirgin olma ne kadar güzel, doğal yollardan karşılıyorsun demek ki:)

Günaydın,
Canım ben de randevu aldım Recep Has'a yaklaşık 1 buçuk ay önce ve sadece 2 saati boştu. Muayene ücreti 500 TL ymiş giden ve memnun kalan arkadaşım aracılığıyla ben de kendisini seçtim, yarın 5 te randevumuz
Canım ben dün gittim ama şeker yüklemesini öneriyor mu diye soracaktım unutmuşum. Sorar mısın sen ?

Bakalim canim artik duruma gore tanımız bir kesinlessin de.

Bana da iyi dediler ama bakalim problemlerime bir yol gösterir insallah.

Gecmis olsun canim masallah.

Canim insallah sorabilirim cunku bizim durum zaten karışık biliyorsun sorulari yazicam zaten bunu da eklerim ama o an heyecandan titriyorum. Bakalim bize vakit ayirabilcekmi beni de araya sıkıştırdılar. 2 hazirana anca alabildim. O da durumu anlatınca sekreterine oldu.
Bebiş sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. İnşallah güzel haberler alırsın.

içim sıkıldı ya sabah sabah koru hastanesi rezaletı dıye bır şey paylaşmış kızlar.sizde bakın isterseniz. bebegi ihmalden sakat bırakmışlar

okumaya dayanamadım sonunu okuyamadım ama zorladım kendimi okumaya ki bılelım temkinli olalım dıye . tadım tuzum kactı ya

çok çok üzücü bir durum benimde keyfim kaçtı sabahtan beri kafamda, hepimizin başına gelebilirdi sonuçta Rabbim esirgesin... yazık resmini de koymuşlar kuzunun, Allah ailesine sabır, kuzucuğa şifa versin, sorumlularında cezasını...

kızlar merhabalar bu arada bir sessiz takipçi de benim, Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla kuzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin:anne:

Elinin altında toplanma hissi olursa sorun oluyormuş. Tabii sen yine de kontrolünde anlat doktoruna

yok canım sadece sertlik oluyor bazen o kadar.

tabıı ki hepimizin öyle. bebek uyudugunda özellikle uzun ve derin uyursa karın yumuşuyor cok rahat hareket edıyorsun ve rahatlıyorsun bebek hareketlenince şişiyorsun tabiii ki . ben uyudugunda böyle oldugunu farketmiştim sonra anneme soacaktım sorama fırsat kalmadan kendisi söyledi

teşekürler canım

ben hiç endişelenmem gerektiğini düşünmemiştim :anne: hareketlerine bağlı olarak diye düşünüyordum :KK49:

ben biraz fazla telaşa kapılıyorum da ondan

bende de oluyor. çatlayacak gibi oluyorum.

aynen vala bende

Bende de oluyor. Braxton Hicks kasılmaları olabilir.

nasıl bi kasılmaymış canım ilk defa duyuyorum

Arkadaslar bebek kiyafeti almaya basladiniz mi,aldiysaniz hastane cantasina neler koyacaksiniz,zaman var ama ancak yetistiririm diyorum

Arkadaslar bebek kiyafeti almaya basladiniz mi,aldiysaniz hastane cantasina neler koyacaksiniz,zaman var ama ancak yetistiririm diyorum
Çanta için erken değil mi canım ? 30. Hafta düşünmeye başlarım diye planladım ben. Ama içim rahat olsun istiyorsan internette listeler var. Bakmıştım ama bana çok abartılı gelmişti. Oradan esinlenebilirsn.

Back
X