2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar günaydın. Dün tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim. Hemşire bacaklarıma bakıp sende ödem var az su tüketmişsin vücudun su depolamış dedi. Bu yüzden de kilo artışın fazla olmuş dedi. Ben gerçekten de günde 2 bardak falan su içiyorum ama ultrasonda bebeğin suyu hep yeterli çıktığı için demek ki içtiğim suyla alakalı değil diye rahat rahat takılıyordum. Hemşirem, eğer yeterli su içmezsem vücudumun su depolama devam edeceğini ve son aylarda her yerimin şişebileceğini, çok kilo alabileceğimi söyledi.
Sizinle paylaşmak istedim, benim gibi olanlar varsa su tüketimine dikkat edelim. Ramazan'da bir gün arayla oruç tutmayı düşünüyordum, ondan da vazgeçtim. Günler çok uzun o kadar susuz kalmam gerekiyor.
bende aynıyım hiç su içimiyorum ya evet dikkat etmemiz gerek hele şimdi bu aylardan sonra daha da önemli su içmek

ben ilk hareketini 20. haftamda hissetmiştim :) korkmayın hiç. kontrolde her şey yolundaysa hissetmemeyi kafaya takmayın yani

Daha kontrole gitmedim en son 3 hafta önce gitmiştim herşey yolundaydı çok şükür. Ya önce hissedip şimdi hiç bir şey hisssetmemek canımı sıkıyor.

Haftaya randevum var ama en erken saat 10 na bulabildim şeker yüklemesi isticektir dimi büyük ihtimalle 25+5 olucak ondan sonraki kontrol 28+5 de çünkü. Yada sağlık ocağı yükleme yapıyor mu acaba

Haftaya randevum var ama en erken saat 10 na bulabildim şeker yüklemesi isticektir dimi büyük ihtimalle 25+5 olucak ondan sonraki kontrol 28+5 de çünkü. Yada sağlık ocağı yükleme yapıyor mu acaba
evet canim buyuk ihtimalle seker yuklemesi istiyecektir..cunku bende o haftada gitmistim..ama biz yapmadik..doktorumda taraftar degildi..insallah temiz cikar canim.

selam kızlar!
Bugün kızımı gördüm yine çok şükür. 691 gr olmuşuz. 24+2yiz. doktor haftasıyla gayet uyumlu dedi. Yalnız size bir şey soracağım. 4D ultrason görüntüsü var elimde sağ tarafından 12.4 cm/0,9 yazıyor. Bu bebeğin hangi uzunluğu acaba bileniniz var mı? Herkese şimdiden sağlıklı haftasonları, hayırlı cumalar:)

Şu içmek gerçekten çok önemli kızlar bende çok az şu tüketen biriyim ihtiyaç hissetmiyorum aklıma gelmiyordu idrar yolu enfeksiyonu geçirdim birde ben serklaj oldum yani rahmime dikiş atıldı. Enfeksiyon olunca dikiş acilabiliyormus çok korktum şimdi gündüzleri 1.5 litre geceleri 1 litre su içmeye çalışıyorum. Oruç konusunda da doktorum tavsiye etmedi bebeğin suyu eksilebiliyormus dinimizde bu konuda zorlama yapmıyor diye biliyorum inşallah bebis olunca sağlığımıza kavuşunca yerine tutarİz oruclarimizi

evet canim buyuk ihtimalle seker yuklemesi istiyecektir..cunku bende o haftada gitmistim..ama biz yapmadik..doktorumda taraftar degildi..insallah temiz cikar canim.
Bizim doktor yapalım demedi istersen 2 3 kere iki gün arayla açlık tokluk bakalım yada şeker yüklemesi yaparız dedı. Benim izin almam sıkıntı olduğu için yüklemeyi seçtim inşallah temiz çıkar sende şekerli şeyler tüketmemeye çalış ☺️

Günaydın hanımlar bende oruç konusunda kararsızdım ama su ile ilgili yazılanları okuyunca tutmamaya karar verdim günler de uzun birde okula gidip geliyorum zor olur sanırım

Canım bilmiyorum doktorun aç mı gel dedi ama eyer öyleyse o saate kadar aç bekleme doktora söylersin tahlili yaptırır sonra muayene sıranı beklersin

Canım bilmiyorum doktorun aç mı gel dedi ama eyer öyleyse o saate kadar aç bekleme doktora söylersin tahlili yaptırır sonra muayene sıranı beklersin
Ya doktor bi daha kontrolde yaparız dedı oda haftaya Denk geliyor laboratuvarı aredım sabah 8 de burda olun dedı doktor gelir gelmez muayene olmadan istek yaptırımsam anca öyle olucak demek ki

Herkese Günaydın Hanımlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah. Oruç konusunda ben de denesem mi diye düşünüyorum ama eşim kesinlikle olmaz diye karşı çıkıyor sanırım ben ondan habersiz bikaç gün deneyebilirim
Benim eşimde tutma diyor kesinlikle :) ben yarın denicem duruma göre ve havalar şuan biraz daha serin çok sıcak olunca tutamayız ama gizli değil :))

Ben de 2 gün kendime gelemedim okuyunca. Burda paylaşmak istemedim de sorun yaşayan bir sürü anne olduğu için. Çok üzgünüm :KK61:
paylaşmak gerekiyor ki insanlar önlem alsın . korkunc bır durum sapasalam bebegı sakat bırakmak ve doktor u kaçak calıstırmakta ne demek ne cesaret ! üstelik medya hastane el ee vermiş örtbas etmeye calısıyor.

be
bende aynıyım hiç su içimiyorum ya evet dikkat etmemiz gerek hele şimdi bu aylardan sonra daha da önemli su içmek
n gece bıle uyanık 5-6 bardak ıcıyorum ki normalde pek su ıcmeyen bırıyım tabıı ki bebegın sıvısının saglıgının ıctıgımız suyla alakasız var vucudumuzda ki her şeyle alakası oldugu gıbı

Şeker yüklemesi için aç gitmek gerekiyor ve baya uzun sürüyor üç defa birer saat aralıkla kan veriyoruz benim doktorum erken gel sesi randevun kaçta olursa olsun dedi şeker için randevuyu beklemiyor ama sizin doktorun aç gelmenizi belirtmesi gerekirdi eğer yapacaksa çünkü su içmek bile yasak yatmadan önce içebilirsin dedi başka yok

herkes lc waikiki bebek reyonu hem cok ıyı hem ucuz dıyor dıye baktım ne cok ıyı ne de ucuz hatta bebek magazalarında daha ucuz ve daha kalıtelı

bence böyle ben begenmedım

benım boynumda hamıleık lekesi oldu ve yüzümdeki sarı tüyler çogaldı :KK43:
Canım ilk hamileliğimde benimde boynumda sanki bi kısmı güneşten bronzlaşmış gibiydi sinir oluyordum merak etme doğumdan sonra geçti benim ki seninde geçer inşallah

Back
X