- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
- #9.401
Âmin canım. Fakat yapılan işlemde yanlış yok. Doktor önlem olarak servikal durumunu da kontrol etmek istemiş. Ben ara sıra bazen devlette bazen özelde alttan ölçüm yaptırıp açıklığa baktırıyorum. Ultrasonda da yapılabiliyor ama Net cevabı alttan muayene veriyor. Varsa kısalık veya açıklık ona göre tedavi uygulanıyor. Özeldeki doktorun kendisine gitmen için abartmış sanki.merhabalaar,
bugün dolu dolu 26 haftalık olduk 1 haftadır böyle yürürken tuvalete çıktığımda falan aşağı doğru bir baskı vardı ara ara yokluyordu ama son iki üç gündür çok arttı şikayetlerim evdeydik bi kontrol amaçlı acile gideyim dedim. Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Kadın Doğuma gittim. Genel olarak İstanbul'da devlet hastanelerinde haz etmem ama işte hani bi gidip ultrason baktıralım içimiz rahatlasın evin en yakınında da orası diye oraya gittim. Önce ultrasona aldılar bi sıkıntı yok suyu normal plasente doğru yerde falan dedi doktor sonra asistanına bi şey dedi ben duyamadım çıktı ben ultrasondan kalktım tamamm mı çıkabilir miyim dedim? asistan kız da hayır alttan muayene edeceğiz açıklık var mı diye bakacağız dedi. dedim bi sıkıntı mı var ultrasonda bi şey mi gördünüz hayır önlem amaçlı dedi. ben bi şaşırdım yani ilk kez böyle bi şey duydum açıkçası sonra dedim ki ben bi kendi doktorumu arayayım böyle bi işlem bana çok mantıklı gelmedi çıktım doktorumu aradım hayır ne alaka alttan muayeneye ne gerek var yaptırma sakın yarın bana gel dedi. sonra ertesi gün doktoruma gittim biz açıklığa ultrasondan da bakarız dedi kontrol etti hiçbir riskli durum yok bebek artık baş aşağı dönmüş bu haftalarda normal dedi zaten bir de çok aşırı yoğun çalışıyorum iki haftadır böyle uzun saatler ayakta kalıyorum ondandır dedi. Böyle saçma bi muhabbet yaşadım Bahçelievler Devlet Hastanesinde ve bana açıklık falan deyince onlar ben ertesi güne kadaar içimde bi stres yaşadıminsan üzülüyor böyle anlarda niye bu kadar düşüncesiz hareketler yapıyor bu sağlık çalışanları açıklığa ultrasondan da bakılabiliyomuş mesela. Allah kimseyi işine bilmeyen sağlık çalışanlarına düşürmesin