- Konu Sahibi angel5angel
- #10.021
selam kızlar!
benim aşırı şekilde midem yanıyor. hele sabahları. böyle bir durumda olan var mı?
benim aşırı şekilde midem yanıyor. hele sabahları. böyle bir durumda olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende kaç derecede yıkasam telaşındayım. Bu hafta annem gelicek bi hafta yanıma bizde yıkasak mı diyorum ama odası daha bayram sonrası boyanıcak izni çıkınca yıkıyım diye düşünüyordumCanım ben normalde kendi çamaşırlarım için granül sabun kullanıyorum ama onu kullanmak için yüksek ısıda çamaşır yıkamam gerekiyor 60 derecede. Fakat Bebek kıyafetlerini o ısıda yıkamak istemedim. Evde de baby me nin küçük boy hediye ettikleri bir deterjan vardı onunla yıkadım 2 durulama yaptım yumuşatıcı zaten kullanmıyorum, sirke de aklıma gelmedi.
Bende her gün alıyorum canım bende hiç kilo yapmadı ben hamileligimin başında verdiğim kiloları aldım şimdiye kadar yaklaşık 4-5 kilo hamileligimin sonuna kadar da almayi düşünüyorum tabi doktorumun da fikrini alırım bi de ben hala folik asit alıyorum doktorum devam etmemi söyledi bende erken doğum riski var o yüzden heraldeBenim gibi hergun aliyor musun? Son 3 ayda da alacak misin? Kilo durumun nasil bu arada, kilo yapio diyenler var
Bende her gün alıyorum canım bende hiç kilo yapmadı ben hamileligimin başında verdiğim kiloları aldım şimdiye kadar yaklaşık 4-5 kilo hamileligimin sonuna kadar da almayi düşünüyorum tabi doktorumun da fikrini alırım bi de ben hala folik asit alıyorum doktorum devam etmemi söyledi bende erken doğum riski var o yüzden heralde
Bende de oluyor arasıra bebişler büyüdükçe mideye baskı yapıyo o yüzden oluyor sanırım ben çok rahatsız olunca rennie tablet alıyorum rahatlatiyor canımselam kızlar!
Bir gun alip bir gun almiyorum. . Demir ilaci baslayinca decaviti gunasiri al dedi . Decavitin icindeki demir orani az oldugu icin. Osteocare kullaniyorum kalsiyum ve magnezyum hapi. Kalsiyum miktari bu hapta daha yuksek. Kalsiyum magnezyumuda ondan aliyorum. Gerekli olmuyor hergun icmeye. Dr daha bilmiyor osteocare ictigimi. Magnezyum almiyorsan agrin olursa hergun almaya baslarsin . Ben decavit yerine baska ilac kullandim . Decavit cok istah aciyor. Gun asiri deyince decavit kullanmaya basladimBen de 10 kilo civarı aldım 3 aydır her gun kullanıyorum son 3 aya giriyoruz yine 1 gun alıp 1 gun almayacak mısın
Olabilir gecmis olsun. Eczaneden direk alabiliyor muyduk yazdirmam mi gerek? Biliyor musun acaba
Bebek giysilerini yuksek derecede yikamana gerek yok. Kirlenmiyor. Terleyince kendi duzenine gire yikayacaksin. Zaten utu yapacaksin .Ay bende kaç derecede yıkasam telaşındayım. Bu hafta annem gelicek bi hafta yanıma bizde yıkasak mı diyorum ama odası daha bayram sonrası boyanıcak izni çıkınca yıkıyım diye düşünüyordum
İlk gebelikte decavit kullandim. 18 kilo aldim son aylar ilaci gun asiri aldim. İstah aciyor gecede yemek istiyordum. İlaci azaltinca istahimda biraz garketti. Bunda baska ilac kullandim. 25 haftada 4 kilo aldim. Simdi gun asiri al deyince decavite gectim.Benim gibi hergun aliyor musun? Son 3 ayda da alacak misin? Kilo durumun nasil bu arada, kilo yapio diyenler var
Devavit 7 yada 8 lira direk soyleyince alabilirsin. İlaci dr yazabiliyor. Saglik ocagida decavit ve d vitaminini ucretsiz veriyormus bunuda burda yazan arkadastan ogrendim.Olabilir gecmis olsun. Eczaneden direk alabiliyor muyduk yazdirmam mi gerek? Biliyor musun acaba
Sirkeyle durula mutlaka. Meyveyi sebzeyi sirkeyle yikiyoruz mikrobu kirilsin diye. Giyside onemli. Ayrica olaki utuleme firsati bulamadin acil giydirmen gerekti sirkeledigin icin mikrobu kirilmis oluyor. Ben hep utuledim sirkesiz birsey giydirmiyorum daha icim rahat ediyor. Sirkeyi uzmanlar oneriyor yetiskinlere bile .Ya ben evimde roxy dalan buldum :) eşim alerjik diye almısım bir ara, arastırdım fena değil diyolar yumusatıcısız kullanacam bi bakalım
Vitamin için yazdırmaya gerek yok diye biliyorum. Direk gidip alabilirsin.Olabilir gecmis olsun. Eczaneden direk alabiliyor muyduk yazdirmam mi gerek? Biliyor musun acaba
Devavit 7 yada 8 lira direk soyleyince alabilirsin. İlaci dr yazabiliyor. Saglik ocagida decavit ve d vitaminini ucretsiz veriyormus bunuda burda yazan arkadastan ogrendim.
İlk gebelikte decavit kullandim. 18 kilo aldim son aylar ilaci gun asiri aldim. İstah aciyor gecede yemek istiyordum. İlaci azaltinca istahimda biraz garketti. Bunda baska ilac kullandim. 25 haftada 4 kilo aldim. Simdi gun asiri al deyince decavite gectim.
Bir gun alip bir gun almiyorum. . Demir ilaci baslayinca decaviti gunasiri al dedi . Decavitin icindeki demir orani az oldugu icin. Osteocare kullaniyorum kalsiyum ve magnezyum hapi. Kalsiyum miktari bu hapta daha yuksek. Kalsiyum magnezyumuda ondan aliyorum. Gerekli olmuyor hergun icmeye. Dr daha bilmiyor osteocare ictigimi. Magnezyum almiyorsan agrin olursa hergun almaya baslarsin . Ben decavit yerine baska ilac kullandim . Decavit cok istah aciyor. Gun asiri deyince decavit kullanmaya basladim
Veriyor canim ben yazdirmadanda aldim. 30 tableti 7 yada 8 lira. Receteylede alabilirsin. Gebe oldugun icin recete yazilabiliyor.İş yeri hekimine yazdırayım o zaman, eczane vermezse diye yanımda bulunsun tesekkur ederim
Gece almadim ilaci. Gecede yemek yiyordum acikiyordum onu yazmak istedim. Gunduz aliyorum onu.Gece uyumadan önce alınmasının sebebi iştah açması sanırım, 30. haftamda kontrolum var doktorum cok sık cagırmıyor beni gidince sorarım
Osteocareyi yazilmiyor receteye sanirim . Magvitali bilmiyorumda. Oylemi yazdirdinmi. Pahali ilaclar yazilmiyor receteye ucuzlar yaziliyor ancakBen de her sabah 1 magvital ikindi gibi osteocare aksam yatarken decavit alıyorum. Bir sıkıntı yasamıyorum gebelikle ilgili cok sukur
Ayni sekilde sabah ve gece yatmadan once yaniyor benim doktor gaviscon verdi bi olcekten az iciyorum iyi geliyor tadini oek begenmedigimden once yogurt sut falan deniyorum eger gecirmezse onu aliyorum cnmselam kızlar!
canım bebek şampuanı cildini kurutmadı mı? Benim saç derimde pul pul kepeklenme problemi var. sedef gibi. bebek şampuanı denedim. çok kötü yaptı saç diplerimi.Evet dalini kullanacaksaniz cok az koyun kokusu kaliyor. Ben iki yikama tapiyorum sirke koyunca koku cok az oluyor. Sampuanida herseyi az kokulu olmali. Kendi dus jelinizde oyle kokusuz ve dogal olmali. Ben bebek sampuaniyla yikaniyorum . Kokulu degil zaten