2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
selam kızlar!
benim aşırı şekilde midem yanıyor. hele sabahları. böyle bir durumda olan var mı?
Benim geceleri oluyor geçen ay dr gaviscon şurup vermişti çok rahatsız olursan bir kaşık iç demişti. Bir aydır hiç kullanmamıştım ilk defa dün gece kullandım ve iyi geldi hemen uyumuşum, yoksa yatamıyordum.

Ay bende kaç derecede yıkasam telaşındayım. Bu hafta annem gelicek bi hafta yanıma bizde yıkasak mı diyorum ama odası daha bayram sonrası boyanıcak izni çıkınca yıkıyım diye düşünüyordum
Canım ben Bebek beşik setini 30 derecede yıkamama rağmen çekmiş küçülmüş biraz. Yan koruma minderlerini kılıflarına geçirirken farkettim içindeki elyafı kesip küçültmem gerekti. Bir de örgü battaniye falan vardı onları da 30 derecede yıkadım o yüzden granül sabun kullanmak istemedim sabun artığı kalır diye

Kızlar dün

canım bebek şampuanı cildini kurutmadı mı? Benim saç derimde pul pul kepeklenme problemi var. sedef gibi. bebek şampuanı denedim. çok kötü yaptı saç diplerimi.
Canım sana ducray kelual ds şampuan öneririm. Benim eşimde de aynı sorun var denemediğimiz şampuan kalmadı, bu şampuan 1 haftada düzeltti. Kaşıntı da oluyordu o da geçti.

İyi akşamlar kızlar. Bugün izmir de korktuk baya. İnşallah bi daha yaşamayız. Geçen hafta ki kontrolüm de bebeğin karın çevresi 1 hafta geri çıkmıştı. Trombofoli hastalarında beklediğimiz bir durum demişti doktorum. Beslenmeye biraz daha dikkat demişti doktorum. Benim ilk hamileliğimde çok daha erken haftalarda geriden gelme olayı vardı ve maalesef biz çok kötü şeyler yaşadık. Tabii ben bu hamileliğimde çok tedirginim. Bir kaç gündür de içim içimi yiyor bu gerilikten dolayı. Doktora mail attım. Stres yaptıysan gel bakalım dedi. Yarın gidicem yine. İnşallah toparlamıştır. :dua:

ben de hem demir hapı kullanıyorum, hem de elevit aldım şimdi. henüz ikisini de düzenli olarak kullanamıyorum. dolayısıyla iştah için yorum yapamıyorum.

eşyalar için bi 2 hafta alışveriş yaptık sonra durulduk :) park yatak aldık, kraft'ın en geniş ve ucuz olanından 2016 modelini bulduk ebebek'ten. bu arada beylikdüzü mağazalarında her gittiğimizde çok yardımcı oldular, mağaza da büyük olunca beğendik biz orayı. yakın olanlar varsa düşünebilir. bir de peg prego travel system aldık, içinde araç için bebe kucağı da vardı. bizim boylar uzun olunca çocuktan beklenti de öyle, hem yatak hem de arabayı geniş ve büyük olanlardan aldık :) süt sağma için de, bizim ailenin kadınlarında hep süt olmamış, o yüzden onu bi görmeden alışverişini yapmayacağız. ama mandela'yı çok övüyorlar...

biz odaya bi türlü karar veremedik. kime sorsak bebek o odayı kullanamicak diyor, zaten sizin yanınızda yatacak diyor. biz de boşuna masraf yapmak istemiyoruz. sonra da aman bizim çocuğumuzun odası olmayacak mı diyoruz. kime sorsak yine yanı komidinli yataklardan hiç memnun kalmadıklarından bahsediyorlar. sizler oda işini nasıl çözdünüz?

Canım valla park yatagı cok ovuyorlar kullanım ıcın mantıklı geldı bana bızde oark yatak aldık. Bebegım 3 yasına gelene kadar kalabılecegı sekılde cok masraf yapmadan bır oda haZırladık sonrasında zaten cocuk odası almayı dusunuyoruz. Bır de suan kıradayım cocuk odasını bırkac yıl sonra kısmetse kendı evımızde herseyıyle yenı hazırlamak ıstıyoruz. Bızım gayet mınımum butcede hazırladıgumız oda ıcın foto paylasıyorum (park yatak 2-3 ay yatak odamızda olacak, cocuk odamızda L koltuk anneler geldiğinde kalabilecek oldugu için hemde emzirmede gerekecegı için kaldırmayacagız)

Eklentiler

• IMG_8955.webp
    IMG_8955.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_8956.webp
    IMG_8956.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_8957.webp
    IMG_8957.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 100
Bendende istedi kendi doktorum devletteki doktora rica ettim uzun zamandır tahlıl yapılmıyor vs diye zaten son ay yapılıcak gerek yok dedı. Bendi bu hafta müsait bi gün eşimin çalıştığı kurumun polikliniğine gidicem orda yaptırıcam tahlilleri. Ben tam kan sayımı istediğini bilmiyordum. Tam kan tam idrar ve şeker yüklemesine 100 TL demişti bilseydim direk ordü yaptırırdım
Ben seker taramasını kan ve idrar testini acıbademde yaptırdım 56 tl ödedim sgk ile. Bence bi kan testı faydalı olur ki bende kansızlık cıktı yıne :(

Aç karına mı gitmiştin açlık tokluk istemiş benim doktorum şuan çok uzak oraya kadar gidemem devlete gideyim dedim de, bakarım yine duruma göre
Benım seker taramam 50mg ac karnına ıstedı doktorum. Ultrasondan cıkıp lavoratuvara ındık. Ilk bı parmaktan kan alıp seker olctuler sonra ıkı tup kan aldılar koldan.sonra seker yukleme yapmadan ıdrar ornegı verdım, sonrasında olmuyormus. Ardından lımonatagıbı sekerlı su ıctım ama anlatıldıgı kadar kotu degıl lımonatamsı ama lımonu daha az suyu daha fazla gıbı dusun. Onu ıkı dk ıcınde bıtırmemı soyledıler ben 15 sanıyede bıtırmıstım. Hemen 1 saat sonra yenıden gıttım bır tup daha kan aldılar. Tum tetkık sonucları 2 saate cıktı maıl olarak dusunce bana doktorumu aradım sorun yokmus hafıf bı kansızlık varmıs onu takıp edıceZ oyle yani

Canım valla park yatagı cok ovuyorlar kullanım ıcın mantıklı geldı bana bızde oark yatak aldık. Bebegım 3 yasına gelene kadar kalabılecegı sekılde cok masraf yapmadan bır oda haZırladık sonrasında zaten cocuk odası almayı dusunuyoruz. Bır de suan kıradayım cocuk odasını bırkac yıl sonra kısmetse kendı evımızde herseyıyle yenı hazırlamak ıstıyoruz. Bızım gayet mınımum butcede hazırladıgumız oda ıcın foto paylasıyorum (park yatak 2-3 ay yatak odamızda olacak, cocuk odamızda L koltuk anneler geldiğinde kalabilecek oldugu için hemde emzirmede gerekecegı için kaldırmayacagız)
Güle güle kullanın canım inşallah park yatak çok kullanışlı kızım 3 yaşını geçti oda takımının bazası olmasına ragmen onu kullanıyor kendi çok seviyor bende düşme tehlikesi yok diye orda rahat yatırıyorum:))

Canım güle güle kullanın.. biz park yataktan çok memnun kaldık.3.5 yaşında kızım halen içinde yatıyor.. bayramdan sonra kızıma kızıma oda yapıcaz.park yatağını bebisimiz kullanıcak.

Canım ben Bebek beşik setini 30 derecede yıkamama rağmen çekmiş küçülmüş biraz. Yan koruma minderlerini kılıflarına geçirirken farkettim içindeki elyafı kesip küçültmem gerekti. Bir de örgü battaniye falan vardı onları da 30 derecede yıkadım o yüzden granül sabun kullanmak istemedim sabun artığı kalır diye
Yan koruma minderlerini ıslak taksaydın zor olmazdı canım aklinde olsun. Bende türüne göre bi ayrım yaparım artık

Ne güzel olmuş canım bizde tam bi oda dlmucak köye koltuğumuz kalıcak beşik ve dolap koyup televizyonu çıkartıcaz odadan

İyi akşamlar kızlar. Bugün izmir de korktuk baya. İnşallah bi daha yaşamayız. Geçen hafta ki kontrolüm de bebeğin karın çevresi 1 hafta geri çıkmıştı. Trombofoli hastalarında beklediğimiz bir durum demişti doktorum. Beslenmeye biraz daha dikkat demişti doktorum. Benim ilk hamileliğimde çok daha erken haftalarda geriden gelme olayı vardı ve maalesef biz çok kötü şeyler yaşadık. Tabii ben bu hamileliğimde çok tedirginim. Bir kaç gündür de içim içimi yiyor bu gerilikten dolayı. Doktora mail attım. Stres yaptıysan gel bakalım dedi. Yarın gidicem yine. İnşallah toparlamıştır. :dua:

insanın aklını kemirmeye baslayınca bir daha aklında hep onunla yasıyr, ınsallah ıyı olur ıyı gıder :anne:

gule gule kullanın benım de kızım olacak ama koyu renk böyle grılı sıyahlı ıstıyorum park yatak alırsam kraft a benzettim markayı dogrumu o_O

İnşallah en koşa zamanda toparlar canım.gönlünü ferah tut bol bol dua et.

odanıza bayıldım :) bizim de şu anda o odada bir L koltuğumuz var, atsak mı napsak diyorduk. oda çok sade ama çok güzel olmuş. sağlıkla güle güle oturun inşallah :)

insanın aklını kemirmeye baslayınca bir daha aklında hep onunla yasıyr, ınsallah ıyı olur ıyı gıder :anne:

gule gule kullanın benım de kızım olacak ama koyu renk böyle grılı sıyahlı ıstıyorum park yatak alırsam kraft a benzettim markayı dogrumu o_O
İnşallah en koşa zamanda toparlar canım.gönlünü ferah tut bol bol dua et.
Sağolun kızlar. Gerilik 1 güne düşmüş. 1092 gram olmuş bebeğim. Nasıl ferahladım anlatamam. Allah kimseye sıkıntı vermesin.

Back
X