- Konu Sahibi angel5angel
- #10.121
Gözün aydın canım bu süreçte nelere dikkat ettin.? Ne iyi geldiSağolun kızlar. Gerilik 1 güne düşmüş. 1092 gram olmuş bebeğim. Nasıl ferahladım anlatamam. Allah kimseye sıkıntı vermesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım bu süreçte nelere dikkat ettin.? Ne iyi geldiSağolun kızlar. Gerilik 1 güne düşmüş. 1092 gram olmuş bebeğim. Nasıl ferahladım anlatamam. Allah kimseye sıkıntı vermesin.
kac yaşina kadar rahat kullanabilirim 3 yaşina kadar kalabilir miTunaydin herkese. Benimkide park yatak. Olumsuz hic bir yonu yok . Ben cok memnunum . Bundan bile cikmaya calisiyor. Guvenli oldugu icin icim rahat. Fileli oldugu icin bebekkende goruyordumsimdide goruyorum oğlumu. Benimki chicco gayet saglam. Kumasida guzel. Hişir hisir diye ses cikarmaz. Kaliteli guzelde gozukuyor. Odasini ayrinca yine park yatakta yatircam
Benimkinin eni 65 boyu 95. 3 tas yaziyor ama bebek 6 ay olduktan sonra onu park yataga gecircem ogluma yatak alcam. Oglum duz yatmiyor zaten sekilden sekile girdigi icin sigar. 3 yas cocugun boyu en fazla 105 ust sinir yaziyor. Boylari 110, 120 cm olanda var. 100 110 cm alirsan kesin yatar 3 yasa. Demirleri kalin al. Goruntu itibariyle dokununca sallayinca saglam olup olmadigini anlarsin.kac yaşina kadar rahat kullanabilirim 3 yaşina kadar kalabilir mi
Canım ben memnun kaldım bi sorun yaşamadım.. kızım şuan 3.5 yaşında ve halen park yatakta uyuyor..allahin izniyle bayramdan sonra kızıma oda yapicam..kac yaşina kadar rahat kullanabilirim 3 yaşina kadar kalabilir mi
Bende alırken düşünmüştüm rahat hafif yer değiştirme konusunda da rahat oluyor diğerleri çok ağır kalkmıyor temizlik yaparken çok kolaylık cnm altı tozlanmıyor rahat çekildiği içinAa süper sevindim bunu duyduguma bebek karyolalarını görsel olarak cok begenıyorum ama herkes park yatak dediği için boyle bir karar vermiştim umarım rahat ederiz
Merhaba ben hiç olumsuz bir yanını söyleyenimicem e bebekten baby max marka 3 yılı doldurduk bazamız olmasına rağmen kullanıyoruz rahat sinek falanda giremiyor resmi atmaya çalışıcam bakalımMerhaba arkadslar besik alan hazirliklarini yapan arkdslar inşallh güle güle saglikla buyurler iclernde hayirli olsn bende beşik konusunda cok kararszm hemen hemen herkes park yatak alms ama ben park yataga bakinca hemen yirtilip cope atilacakms gibi hissediyom sanki hic kullanamicam gibi kullanan memnun kalan arkadslr park yatagin olumsuz yönleri neler acaba karyola tarzi mi iyi olur yoksa park yatak mi aklimda bsyler olustrmak icn yardm edin lutfn cok kararszm
Sakin ol canım bebeğe geçiyor stresin bu mubarek günlerde insanlar nasıl hakkına giriyor anlamadım sende git o zaman oyalan öyle yapıyorlarsa kendini dinlendir yorma gerekiyorsa söyle tek kalıp yoruluyorum de onların bunu yapmaya hakkı yokkBugün o kadar gerildim ki, gerilmemek için kendimi tuttuğum halde. Bebeğim zaten 2 gündür az hareket ediyor stres halindeyim. İşyerinde 4 kişi çalışıyoruz ama 2 kişi sürekli rolantide gibi. Birisi (işverenin akrabası) sürekli çıkıp geliyor, diğeri desen günde yaklaşık 15 kere wc ye gidiyo, en az 4-5 kere de yarım saat oyalanıyo. Yemin ederim hamile halimle daha çok hasta bakıyorum bazen. Ve insanlar da o kadar acımasız ki hamile olduğumu görüyor hastalar karnım kocaman şu an anlamayacak gibi değil yoruyorlar. Yani ben bir yere gittiğimde hamile biri varsa ona göre davranırdım bir şey isterken. Bugün böyle patlayıp bas bas bağırmamak için tutuyorum kenidmi.
Canım benim tansiyonum yükselmeye başladı 18. Haftada. Sonra gelişimi gerilemeye başladı. Doktorun suyunu, tansiyonunu, rahime ve bebeğe giden kan akımlarını, kontrol ediyordur. Ben de trombofoli çıktı. Bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Geçen hafta gelişimi geri düşünce yoğurdu, cevizi, eti ve balığı arttırdım. Yürüyüş yapmaya başladım. Bide benim rahim damarında direnç vardı. O ortadan kalkmış. Çok şükür gelişimi düzelmeye başlamış.Canım benim bebegimde 2 hafta geriden geliyor.senin ilk bebeginde ne gibi bir sıkıntı oldu acaba ?
Evet evet hep 1 kilo olsun diye bekliyordum geçmiş bile kuzum. Sıradaki hedef 1500maşallah yaaa oyy 1 kilo olmus he :)
Aynen baya iyiymiş bakalım bende cumartesi yeni doktora geçicem inşallah sıkıntısız geçer anlaşılırız . Şekerinde iyi çıkmış pekmezdi iyi olan neyse onu tüket kan hapıyla süt ürünleri arasında 2 saatin olsun. Doğum ne katarmışcanım evet epey uygun geldi bana da, acıbadem zaten tahlıl ve muayene ucretınde medıcal parka kıyasla cok daha uygun. sadece dogum pahalı onda da cok ıyı hazırlandıkları için dogum da aklıma yattı acıkcası. seker ılk olcum 85, ıkıncı olcum 113 cıktı doktorum gayet normal oldugunu soyledı. 50 mg lık taramadan yaptık bız. kansızlık ıcın kan ılacımı kullanıyorum aynen devam edıcem. bıraz daha et pekmez gibi seyler yemeye calısıcam ama cok sınırlarda oldugum ıcın duzenlı kan hapı kullanımıyla sorun olmaz dedı
Yumurta ceviz yoğurt süt et ve balığı arttırdım canım. Suyu bol içiyordum zaten. Tuz, şeker ve hamurişi yasaktı. Bu ara daha dikkat ettim. Bi de bağlantısı var mı bilmiyorum ama hareketsiz kaldığım zamanlar bebeğin gelişimi geri kalıyor hep. Bir haftadır akşamları hafif yürüyüş yaptım. Benim rahim damarında direnç vardı o ortadan kalkmış. Onun da olumlu etkisi olur dedi doktor. Sonuçta bebeğe yeterli kan gitmiyordu. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Gözün aydın canım bu süreçte nelere dikkat ettin.? Ne iyi geldi
Sakin ol canım bebeğe geçiyor stresin bu mubarek günlerde insanlar nasıl hakkına giriyor anlamadım sende git o zaman oyalan öyle yapıyorlarsa kendini dinlendir yorma gerekiyorsa söyle tek kalıp yoruluyorum de onların bunu yapmaya hakkı yokk
canım benim de sadece karın çevresi 1 hafta geride. ben hergün yürüyüş de yapıyorum ama tansiyon da normal Allaha şükür. 2 hafta sonra kontrol var inşallah kapatır açığı. ama doktor bana iğne falan vermedi. eti de hergün yiyemiyorumyumurta da midemi bulandırıyo gün aşırı yiyebiliyorum. ne yapabilirim ki?Canım benim tansiyonum yükselmeye başladı 18. Haftada. Sonra gelişimi gerilemeye başladı. Doktorun suyunu, tansiyonunu, rahime ve bebeğe giden kan akımlarını, kontrol ediyordur. Ben de trombofoli çıktı. Bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Geçen hafta gelişimi geri düşünce yoğurdu, cevizi, eti ve balığı arttırdım. Yürüyüş yapmaya başladım. Bide benim rahim damarında direnç vardı. O ortadan kalkmış. Çok şükür gelişimi düzelmeye başlamış.
Balık yiyebiliyor musun? Et suyu yapsan her yemeğe kullansan faydalı olur. Köfte yap bol bol ondan yiyebilirsin. Kan sulandırıcıyı hamilelikten önce genetik testler yapıldı bana ona göre verdi. Toparlar büyük ihtimalle. Ben biraz fazla kaygılanıyorum ama elimde değilcanım benim de sadece karın çevresi 1 hafta geride. ben hergün yürüyüş de yapıyorum ama tansiyon da normal Allaha şükür. 2 hafta sonra kontrol var inşallah kapatır açığı. ama doktor bana iğne falan vermedi. eti de hergün yiyemiyorumyumurta da midemi bulandırıyo gün aşırı yiyebiliyorum. ne yapabilirim ki?
o kaygı hep var..ben de hibor 3500 kullanıyorum gebeliğin başından beri..nereden yapıyorsunuz iğneleri?Balık yiyebiliyor musun? Et suyu yapsan her yemeğe kullansan faydalı olur. Köfte yap bol bol ondan yiyebilirsin. Kan sulandırıcıyı hamilelikten önce genetik testler yapıldı bana ona göre verdi. Toparlar büyük ihtimalle. Ben biraz fazla kaygılanıyorum ama elimde değil![]()
sakin ol canım, stres yapmamaya çalış. kimse seni düşünüp senden işini alıp seni rahatlatmaz. müşteri desen inşallah iyi insanlar çıkar karşına ama herkes kendi derdinin çözüldüğüne bakar.Bugün o kadar gerildim ki, gerilmemek için kendimi tuttuğum halde. Bebeğim zaten 2 gündür az hareket ediyor stres halindeyim. İşyerinde 4 kişi çalışıyoruz ama 2 kişi sürekli rolantide gibi. Birisi (işverenin akrabası) sürekli çıkıp geliyor, diğeri desen günde yaklaşık 15 kere wc ye gidiyo, en az 4-5 kere de yarım saat oyalanıyo. Yemin ederim hamile halimle daha çok hasta bakıyorum bazen. Ve insanlar da o kadar acımasız ki hamile olduğumu görüyor hastalar karnım kocaman şu an anlamayacak gibi değil yoruyorlar. Yani ben bir yere gittiğimde hamile biri varsa ona göre davranırdım bir şey isterken. Bugün böyle patlayıp bas bas bağırmamak için tutuyorum kenidmi.
ya odası da beşiği de çok güzelmiş canım.Kızlar park yatak düşünenler için kızımın yatağını attım şuan içinde uyuyor rahat ve gayet şık görünümlü baby max maviside var
Eki Görüntüle 2008282
canım balık yiyemiyorum ama omega3 tablet kullanıyorum. et suyunu çorbalarda kullanıyorum. ben ilk gebelikte kullanmıştım clexane iğne ama bunda vermediBalık yiyebiliyor musun? Et suyu yapsan her yemeğe kullansan faydalı olur. Köfte yap bol bol ondan yiyebilirsin. Kan sulandırıcıyı hamilelikten önce genetik testler yapıldı bana ona göre verdi. Toparlar büyük ihtimalle. Ben biraz fazla kaygılanıyorum ama elimde değil![]()