- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
- #10.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok guzel..gule güle kullanın.
Amin kızlar çok sağolun hepimizin bebişleri sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
Aynı odayı almışız :) ben iki kapılı dolabı tercih ettim beşiğimiz de küçük olandan. Güle güle kullanalım inşallah bebeklerimiz sağlıkla huzurla büyürlerBebek odalarından bahsetmişsiniz bizim de odamız geldi bugün yavaş yavaş yerleşicez inşallah sağlıcakla gelir miniklerimizEki Görüntüle 2008463 Eki Görüntüle 2008464
Hangi hastane bu acaba ?Canım evet dkkat edıyorum kecıboynuzu pekmezı aldım aksamları bi tatlı kasıgı yıcem hıc de sewmıyorum allah biliyonormal dogum 6bın sezeryan 7bın epidural 7bucuk dediler
Saol canım bizde çok hevesliydik doğmadan odasını hazırlamıştık kızımın şimdi erkek bekliyorum imkan olsa hemen onada dizerim :))ya odası da beşiği de çok güzelmiş canım.
siz böyle resim paylaştıkça benim de oda yapasım geliyor. özeniyorum![]()
20 temmuz da görüşelim dedi hemşire ama detaylı ne yapılacak konuşmadık direk gidip görüşebilirsiniz randevuya gerek yokKızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında takip varmış, kilo tansiyon kalp atışına bakıp, tahlil falan yapcaz dedi ama sormadım aile hekimine mi randevu alcaz diye, size söylendi mi? Gelin diye tarih verdiler mi?
Ya normalde tahlil için doktor istek kağıdı veriyor, şimdi düşününce aklıma geldi, oradayken aşı korkusuna sormayı düşünemedim :)20 temmuz da görüşelim dedi hemşire ama detaylı ne yapılacak konuşmadık direk gidip görüşebilirsiniz randevuya gerek yok
Benim hastahanede de fiyatlar öyle, hizmet hastanesi.Hangi hastane bu acaba ?
Sizinki hangi hastane ?Benim hastahanede de fiyatlar öyle, hizmet hastanesi.
Doktorumu çok seviyorum çok güveniyorum ama normal özel hastanelere göre çok daha pahalı, ülkede başka iyi doktor yokmuş gibi davranmayıp, değiştirmeyi düşünüyorum artık.
Hizmet hastanesiSizinki hangi hastane ?
canm banada dediler ama gittigmde en son 10 gun once kan tahlili dr yaptigm icn bide kan degrrm düsuk oldugu icn tekrar yapmaya gerek duymadilar takip varmş kiloya kan degerine falan bakip dosya doldurdu bence randevu alma cok kalabalk olacagini sanmiyom soylendigi tarihte gidip yaptrKızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında takip varmış, kilo tansiyon kalp atışına bakıp, tahlil falan yapcaz dedi ama sormadım aile hekimine mi randevu alcaz diye, size söylendi mi? Gelin diye tarih verdiler mi?
maşallh bebişine :) valla gittikce büyuyolar zamn çok cabuk geçiyo yaÖnceki gün kızımızı görmeye gittik yine 1250gr 38cm olmuşYüzünü yine göstermedi diye bu sefer doktordan rica ettim 2.kez aldı içeri tatlı yedik yine rüşvet.Yine yüzünü rahime yapıştırmış ama bu sefer gördük. Babasıyla benim karışımımız gibi duruyor. Çok şükür sağlığı yerinde . Depremdi telaştı derken kordonundaki direnci sormayı unuttum. Onu da sonraki kontrolde bakacakmış. Çok şükür bin şükür iyi
![]()
Evet zaman hızlı geçiyor daha dün mercimek kadardı yaşar mı tutunur mu derken kocaman oldu. Allah hepsini bağışlasınmaşallh bebişine :) valla gittikce büyuyolar zamn çok cabuk geçiyo ya
Sizde güle güle kullanın canım :)Aynı odayı almışız :) ben iki kapılı dolabı tercih ettim beşiğimiz de küçük olandan. Güle güle kullanalım inşallah bebeklerimiz sağlıkla huzurla büyürler
Kızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında takip varmış, kilo tansiyon kalp atışına bakıp, tahlil falan yapcaz dedi ama sormadım aile hekimine mi randevu alcaz diye, size söylendi mi? Gelin diye tarih verdiler mi?
Acıbadem atakentHangi hastane bu acaba ?
Bende aşı oldum öyle acıdı ki bida ki ay görüşelim dediğinde tamam dedim hemen kaçtım :)))Ya normalde tahlil için doktor istek kağıdı veriyor, şimdi düşününce aklıma geldi, oradayken aşı korkusuna sormayı düşünemedim :)