Kızlar dün aksamki haftalık kontrolden pek de içim rahat ayrılmadım. Tatlı doktorum beni üzmesin diye çok ortalama konustu ama sanırım bayramdan sonra benim ne olacağımı kestiremiyor. Doğuma kadar suyun yeter demişti ama sanıyorum ki bu doğum öyle 37li haftaları görecek kadar uzun değil. Dün akşam ciğer iğnemin ilk dozunu vuruldum.. doktorum bebeğin çok güzel büyüyor dedi. ultrason ve sat hiç şaşmadı hep birebir uyumlu. ama bitek suyumuz işte... 5.5-6 cm ölçtü. 28. haftayı bi görelim inşallah dedi. Bak 26 haftalık ikizlerimiz var annesine teslim ettik diyor, 2 ay küvezde kalmıslar. Kadere bak tam bayram haftası. o yüzden haftaya salı ve arefe günü görecek beni. kızım 35 cm ve 980 gr. 200 gr almıs bu hafta maşallah miniğim. 1 kilo olsun bi diyor böyle doktor sanki plan yapar gibi, 28den sonrasında dayanırmı hocam dedim. inşallah benim güzel hastam ama üzülme durumu iyi dedi. içim pır pır kızlar. ben de bir prematüreyim ama hiç küvezde kalmamışım annem hep beni nasıl zor büyüttüğünü anlatır. şimdiden süt pompamı hazırladım, yogun bakımı varmıs hastanenin, prematüre olursa diye öyle araştırma yapıyorum hazırlıklı olayım neler yapayım diye. Hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımızda görelim inş..