2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tahlıl değerlerinden anlayan var mı buğün kan vermiştim neu netrofil diye bir değer en üst değerden çık hafif yüksek çıkmış nette bakıncada korktum gebelik eklamsisi diye bişi diyor ona bakıncada ödem kasılma diyor ve benim bi haftadır kasılmam oluyor randevum cumartesi panik oldum
Netrofil değerinin düşük olması kötü bir şey onu biliyorum ama yüksek olmasını bilmiyorum. Düşük olunca bağışıklık sistemi düşük deniliyor benim yeğenimde netrofil sorunu var her ay baktırıyorlar ondan bildiğim kadarıyla.

Kızlar ebebekte casual Quantum travel system arabalar 1099lira olmuş.ilgilenenlere duyurulur:KK66:
Ben aslında hiç düşünmemiştim bu markayı ama evebekte görünce ilgimi çekti inceledim ve beğendim. Yarın mağazaya gidip bakacağım ağırlığına. Eğer hoşuma giderse almayı düşünüyorum. Fiyatı çok uygun geldi bana.

Ben aslında hiç düşünmemiştim bu markayı ama evebekte görünce ilgimi çekti inceledim ve beğendim. Yarın mağazaya gidip bakacağım ağırlığına. Eğer hoşuma giderse almayı düşünüyorum. Fiyatı çok uygun geldi bana.
Ben aldım canım tabi iki ay oluyor bide sen dene bakalım

Netrofil değerinin düşük olması kötü bir şey onu biliyorum ama yüksek olmasını bilmiyorum. Düşük olunca bağışıklık sistemi düşük deniliyor benim yeğenimde netrofil sorunu var her ay baktırıyorlar ondan bildiğim kadarıyla.
Doktora sordum sıkıntı değil dedı sonrada tüm tahlillerin tamamlanınca hepsine birlikti bakarız dedı. Rabbim yeğenine şifa versin canım

Kızlar bişey danışacağım.ben doktorumun sezeryan yanlısı olduğunu düşünüyorum.bu kadar haftalık oldum hala bana yürüyüş yap falan demiyor.bütün testleri bana önceden söylemişti gebelik şekerini ise hiç söylemedi muayeneye gittiğim gün yaptırdı.50lil yüklemem 188çıktı ikinci yükleme istemedi.diyete başlattı.sanki sezeryan olsun istiyor gibime geliyor.
Sigortam medikal park Göztepe,memorial Ataşehir,central hospital ve Gebze Anadolu sağlık merkezinde geçiyor. Bu hastanelerde bildiğiniz iyi kadın Doğum uzmanı var mı?
Bu saatten sonra doktor değiştirilir mi acaba?
Kafam çok karışık:(

Kızlar bişey danışacağım.ben doktorumun sezeryan yanlısı olduğunu düşünüyorum.bu kadar haftalık oldum hala bana yürüyüş yap falan demiyor.bütün testleri bana önceden söylemişti gebelik şekerini ise hiç söylemedi muayeneye gittiğim gün yaptırdı.50lil yüklemem 188çıktı ikinci yükleme istemedi.diyete başlattı.sanki sezeryan olsun istiyor gibime geliyor.
Sigortam medikal park Göztepe,memorial Ataşehir,central hospital ve Gebze Anadolu sağlık merkezinde geçiyor. Bu hastanelerde bildiğiniz iyi kadın Doğum uzmanı var mı?
Kafam çok karışık:KK43:
Doğum anında bile değişen var, çok şükür riskli gebelikler yaşamadığımız için bizde takip kısmı önemli değil, zaten herşey olağan ilerliyor. E elimizde koca dosya var en başından beri yapılan herşey ulaşılabilir, güvenmiyorsan değiştir ama ilk işin doğumu konuşmak olsun, ablamda hamilelik şekeri vardı normal Doğum yaptı, şeker Doğum şeklini belirleyen birşey değil demek ki.

Tabi ki in azından bire kupon olur ama fiyatı araştırmak lazım 1000 liralık şeyi 1200 E satıp 200 lira kupon diyip kandırmasınlar
Ben daha alışverişe başlamadım ama mağazadan bakarken internetten de fiyat araştırması yapıyorum, geçen e Bebek mağazasında Bebek arabası bakıyorduk, kendi internet sayfasında fiyat düşmüş mağazadakilerin haberi yok biz söyledikten sonra düşürdüler fiyatını. Almadım gerçi, uzun süreli kullanılacak şeylere bir türlü karar veremiyorum

Canim degistirmek istersen degistir erken daha . Dr iyide olsa da senin guvenmen rahat olman onemli. Bazisi detayina kadar bilgi veriyor bazisi o tarz seylere girmiyor. Sunu sunu yap bu ay su onemli gibi. Ama 188 yuksek zaten ikinci kez yuklemesine gerek yok. Diyet yeterli senin icin. ilaca igneye gerek yokki ikinci doz icin benim dusuncem. Zaten yuksek ikinci yuklemeyi yaptirmazdim ben.

Daha önce o doktorda doğum yapanların görüşü nasıl canım? Yani illa sezeryan mı diyormuş? Sen de açık açık konuşabilirsin ben normal doğum istiyorum sizin düşünceniz nedir diye. Yürüyüşü ben de sordum öyle cevap verdi doktorum. Aklına gelmemiş olabilir. Şeker testi yeterlimiydi senin durumun için onu bilmiyorum. Yani bu doktorlarla devam edeceksen açık açık daha detaylı konuşmalısın bence.

Back
X