• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canım bende öyleyim bide beni şancı tuttuğunda makat bölgeme baskı oluyor..bu üç gündür gece sancılarım oluyor karnım sertleşiyor ağrı belime vuruyor..sali. günü kontrolüm var..senin sezaryandi canım demi
Evet sezeryan olacagi icin tedirginim. Normal beklesem evde beklerim de boyle apar topar sezeryana girmekte kotu. Sertlesiyor karnim. Mide yanmam cok kotu. Agzima geliyor . Yemek borum yaniyor dunden beri. Kanama yada suyum gelse daha net anlayacagim:)) ikinci gebeligim ama ilkinde hic birsey olmamisti. Sancim saatte bir geliyor simdilik.

evet neden akşamları oluyor.. Bu şikayetle gittim geçen gece 3 saat sürünce, yalancı sancı çıktı.. Salı günüydü sezaryenin dimi M Mismommy benm de kontrolüm salı günü T Taube keyfim cok kacıyor bu ara neden bilmiyorum..
Carsambaydi . Bebek hareketi var ama. Doguma yakin azalirmis oyle diyor herkes ama. Burda aksini yasayan varmi bilmiyorum hayirlisi olsun.

Dogum yapan bi arkadasim bebegin sarilik olmamasi icin dogdugunda sekerli su verilmesi gerektigini soyledi. Hic duymamistim bilen var mi boyle biseyi ?
İngilterede mi biyerde bu yontem yapiliyor. Bilmiyorum ne kadar dogru. Bazi ulkelerde yapiliyorsa abes birsey degil. Seker su yonden sakincali. Bebegin sekeri sindirecegi enzimi daha vucudu uretmiyor. Sindiremedigi icin sonrasinda biraz sıkınti sancimi oluyor ne oluyor bilmiyorum . Ama kar zarar meselesi sarilik olmasin diye veriyorlar. Mamanin icindede neler var ona bakarsan . İlk gin sut gelmezse ikinci gun mama vercem. İlk gebelikte kac gun sonra geldi . Sagdimda geldi.

Benim oğlanın doğmaya niyeti yok doktor iki kontrol önce vaktini beklemicek demişti nst çok sancı çıkmıştı. Bugünse keyfi çok yerinde dedi sancı falan hak getiri 15. 20 de gezıyor. Ultrasonda ağzını açıp kapattı durdu çok ğüzeldi ama renkli olmadığı için çokta belli olmuyordu. Bi daha kontrol cumartesi

Evet sezeryan olacagi icin tedirginim. Normal beklesem evde beklerim de boyle apar topar sezeryana girmekte kotu. Sertlesiyor karnim. Mide yanmam cok kotu. Agzima geliyor . Yemek borum yaniyor dunden beri. Kanama yada suyum gelse daha net anlayacagim:)) ikinci gebeligim ama ilkinde hic birsey olmamisti. Sancim saatte bir geliyor
canım insallah isteğin gibi bi sorun olmaz..zaten çok az kaldı oğlunu kucağına almana..insallah oğlusun çarşamba günün e kadar dayanır.

Bende hic yoktu.dun aksam Turkiye _ Ingiltere basket macina gittik gurultuden midir nedir bilemiyorum mac bitene kadar cok rahatsiz etti beni kizim. Inanilmaz gerildi karnim ve surekli biyerde toplandi, tekmeledi. Gurultuden urktu sanirim o arada gere gere catlatti:)
Ayy cnim ya güldürdün beni :) bnimkide çok tosun ve hep topalniyodu demek ondan catladim cok :)

Benim oğlanın doğmaya niyeti yok doktor iki kontrol önce vaktini beklemicek demişti nst çok sancı çıkmıştı. Bugünse keyfi çok yerinde dedi sancı falan hak getiri 15. 20 de gezıyor. Ultrasonda ağzını açıp kapattı durdu çok ğüzeldi ama renkli olmadığı için çokta belli olmuyordu. Bi daha kontrol cumartesi

gününü bekleyecek sıpa :)) 8 gün diyor takviminde :)

Back
X