- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
- #23.601

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@ mismomCanım bebeğin adını ne koydunuz? Tablomuza yazalımSagolun kizlar tek tek etiketleyemedim. Dogum yapan varsa hayirli olsun. Anali babali buyusun
Ayy küçük bi sinir kirizi geçir eşine oda ciddiyeti anlasın yuh yani insanın en zor gününde kücük bi evde birsürü insan zaten bebeğe de zarar fazla nefes cocumu alıp annemlere gidiyorum kalmaya de onlarda evde rahat rahat kalsın cidden benim sinirim bozuldu yaKizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya![]()
Bence buyuk caplı bi sinir kriZi de gecirebilirsin canım zaten hormonlar tavan soyle gozyası da kattın mı tamamdır :)Ayy küçük bi sinir kirizi geçir eşine oda ciddiyeti anlasın yuh yani insanın en zor gününde kücük bi evde birsürü insan zaten bebeğe de zarar fazla nefes cocumu alıp annemlere gidiyorum kalmaya de onlarda evde rahat rahat kalsın cidden benim sinirim bozuldu ya
Canım bebıs hareketlerıyle suyu patlatmaz bence trafık kazalarında bıle o su kesesı kolay kolay patlamıyor bı sekılde kendı ıcınde korunaklı bı yapısı war bence. Bazen benımkı de cok hareketlı tatlı fln yedıysem hıc durmuyor ben yoruluyorum bazen o bana mısın demıyor. Bu durumda sol tarafıma uzanıp derın ve sakın dıyafram nefesı alıyorum yavasca. Bu sekılde sakınlesıyor senın de boyle bı sakınlestırıcı yontemın varsa sakınlestırıcı bı muzık dınletmek de olabılır bı dene ıstersen canım.Ya kizlar benim kiz cok hareketli bugun o kadar cok vurdu ki da sagli sollu bacak arasi agrimdan yerde kivraniyorumdogmaya mi niyetlendi acaba, bu kadar cok vurursa suyu patlatir diye korkuyorum
Canım bebıs hareketlerıyle suyu patlatmaz bence trafık kazalarında bıle o su kesesı kolay kolay patlamıyor bı sekılde kendı ıcınde korunaklı bı yapısı war bence. Bazen benımkı de cok hareketlı tatlı fln yedıysem hıc durmuyor ben yoruluyorum bazen o bana mısın demıyor. Bu durumda sol tarafıma uzanıp derın ve sakın dıyafram nefesı alıyorum yavasca. Bu sekılde sakınlesıyor senın de boyle bı sakınlestırıcı yontemın varsa sakınlestırıcı bı muzık dınletmek de olabılır bı dene ıstersen canım.
Bence de canım karnına yag sürersin belkı bebegıne inceden bi sarkı soylersın sessiz los bi ortamda sakınlesır o. Sen hıc panık olmadan bunları yap bakalım ıyı gelır ınsallah canım . Benımkı yuksek sesle kalabalık muhabbetine bile gelemiyor valla bayramda annemle kayınvalidemi uyardım sesinizi ayarlar mısınız heyecandan yuksek sesle konustugunuzda defne rahatsız oluyo dedım :)Milli maci izliodum ben sessizce baska odaya cekileyim. Persembe gunu cati kontrolum var o zamana kadar dayanirim ins
Bence de canım karnına yag sürersin belkı bebegıne inceden bi sarkı soylersın sessiz los bi ortamda sakınlesır o. Sen hıc panık olmadan bunları yap bakalım ıyı gelır ınsallah canım . Benımkı yuksek sesle kalabalık muhabbetine bile gelemiyor valla bayramda annemle kayınvalidemi uyardım sesinizi ayarlar mısınız heyecandan yuksek sesle konustugunuzda defne rahatsız oluyo dedım :)
hamileligimdn beri eşimle kavga konumz bu zaten artk biktim gercekten eşim anlamiyo beni ne yapcagimi bende şaşirdm sabirla gideckleri günü bekliyrm ama artk bir gün bana bir yil gibi geciyoAyy küçük bi sinir kirizi geçir eşine oda ciddiyeti anlasın yuh yani insanın en zor gününde kücük bi evde birsürü insan zaten bebeğe de zarar fazla nefes cocumu alıp annemlere gidiyorum kalmaya de onlarda evde rahat rahat kalsın cidden benim sinirim bozuldu ya
Bizde izliyoruz canım gol atamıyorlar eşim kızıyor oğlumda karnımda vuruyor :)Milli maci izliodum ben sessizce baska odaya cekileyim. Persembe gunu cati kontrolum var o zamana kadar dayanirim ins
Bence buyuk caplı bi sinir kriZi de gecirebilirsin canım zaten hormonlar tavan soyle gozyası da kattın mı tamamdır :)Eccoomm
keşke oyle bsy olsa gercektn ben diyemiyorm çunku eşmn bu konuda destegini goremedgm icn eşim ailesine cok fazla düşkün ne desem kavga oluyo o yuzdn susuyorm oncesinde de ailesini istemedigm icn iki aile arasinda kavga cikmisti yine aynu seyleri yasamak istemiym onlar bildigi halde gorumcemi yolladilar basima bende annemn destegyle sabretmeye calisiyorumBiz mi çok cadı yızEccoomm mu çok sabırlı anlamadım ama onun yerine biz kovmaya gidicez yakında :)
Canim 10 gundur kayinvalide kp ve kaynim bende inan herseyime kaynım bile yardim etti ama tabi ki yanliz olmak gibi olmuyor. Bugun gittiler esim bile oh dedi. Ev ev üstüne olmuyor. Bu kadar rahat olmasi gercekten enteresan. Hadi o rahat eşin de gercekten cok sessiz kaliyor sanirim. Anlamasi lazim seni de. Aylar oldu. Bir de baskasini cagirmak ne demek ya.ya eşimde ki de ne kafa anlamadm kimseye ses edemiyo bari kardesine bsy demiyn bari söylede eve misafir cagirmasn gidip kendisi yetmiyoms gibi eve kuzenini cagirdi o da oglunu alip gelmis bir hafta kalcakms
Canım benim raporumda bu kişi 32 haftalık hamiledir. 37. Haftaya-6 eylül- e kadar çalışmasında bir sakınca yoktur yazıyor.
Bugün seminere gittim yarın gelmeme gerek var mı dedim. Raporda 6 Eylül'e kadar dediği için gerek yok ama 37. Hafta raporunu yarın bana getir dedi. Sonra getirsem olur mu dedim, olmaz sisteme raporu işlemem gerekiyor dedi.
Canım aslında ıkıncı aralıkta da tarih yazmalı benım calısabılır raporu tarihim 5 agustos imiş, 5 hafta sonrasın02 eylül olunca resmi tatıle gelmiş. Bu nedenle sistem öbur hafta 9eylüle kadar calısabilir diye rapor vermıs. Ancak artık calısamıyor oldugum için ben bugün gidip 02eylül tarihinde düzenlenmiş gibi calısamaz raporu aldım. Yani bu mantıkla senın de ilk calısabilir raporu aldıgın tarih 04 agustos ise, calısamaz alman gereken tarihler 01 eylül veya 08eylül olabilir canım
Bizde izliyoruz canım gol atamıyorlar eşim kızıyor oğlumda karnımda vuruyor :)
Canım haftan erken görünüyor kaçıncı haftada sın inşallah herşey yolunda gider ben spinal sezeryan oldum gayet memnun kalmıştm uyuşukluk gecince 8 9 saat kadar ağrılarım oldu tabi ama bebiş sağlıklı gelince herşey unutuluyor . Komposto biliyosn bayadır konuşuyoruz hastane de de sıvı çok tüket hem tuvalete çıkarsın gazın çıkar hemde sütün olur ayağa kalkmaya gelince kişiden kişiye değişir bence 3 gün falan hafif ağrılar oluyor sonra yavaş yavaş toparlanırsn bide yaşamadan anlamazsın cnm herşey akışına göre gelişir zatenKızlar bugün benimde kontrolüm vardı 3000 gram olmuş kızım cuma günü sezaryen olucam doktorum fakültede hoca öyle olunca bende fakültede doğum yapmak istedim
Ben çok tecrübesizim çevremde yakın zamanda doğum yapan olmadı ben spinal yada epidural istiyorum cuma sabah dr la konuşacakmişiz o zaman karar verilecekmis.
Sizin sezaryen için öncesinde sonrasında tavsiye edeceğiniz birseyler var mı neler yapsam daha çabuk ayağa kalkarim daha çabuk sütüm gelir tavsiyelerinizi bekliyorum