- Konu Sahibi angel5angel
- #23.781
EVET canım, ben ertesi gün doktoruma gittim.İyi günler :) canm araştırırken sna denk geldm bnmde aynı böyle sık sık kasılmam oluyo ve kasıkta ağrı da oluyo gittim hastaneye ne sancı ne açıklık var. Doktor arttk olur doğuma hazırlanıyor rahim diyo . Sn sordnmu doktoruna yakında olacak dogumami işaret bu?
sabaha karşı uyuyakalmışım kalktıgımda rahatlamıştım ama sabaha kadar devam etti öğlen oldugunda kasılmalar azalmıştı . nst de sancı çıkmadı. ben sancı aralığını yazdıgım için doktor baktı evet çok sık dedi alttan açılma var mı baktı açılma da yoktu. ultrasonla da baktı rahim hala çok kalın görunuyordu ama belli olmaz bir baktın incelir dedi. benım suyum fazla oldugu için bebek daha kafasını yerine tam yerleştirmemiş dogum pozısyonuna dönmüş ama kafa aşşagı tam ınemmiş ama son dakıka su gelince bile iner dedi .
doğumu canım doktor tam tahmın edemıyor. belli olmaz ama 1 haftanda olabilir dedi. bazıları var 41-42 de buluyor dedi. tahmın eedemıyorlar canım. ancak acılma görecekler, nişan gelecek, su gelecek ki ortalama bir şey diyecekler. 38. haftadan sonra her an beklemek lazım işte. burada bazı kızlar var hiç bir belirtileri olmadan birden bire suları gelen oldu . su gelmeden sırf sancıyla gıdıp acılmayla doguma giren oldu bilemiyoz ki
ama bir gelişme olursa birbirimize yazarız olur mu