• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım senin kızının maşallahı var zaten bayılıyorum ona:))
İlk cocugun kız olması avantajlı demişlerdi şimdi çok iyi anlıyorum daha sakin daha akıllı oluyorlar gerçekten canım senin prenses de öyle olur merak etme :)

Son düzenleme:
Uzun zamandır yazamadım bi türlü yapmaya fırsat bulamadığım doğum hazırlıklarını yaptım evi temizledim, yatılı misafirlerim geldi gitti, bayram geldi geçti anca aranıza döndüm. Dün kontrolum vardı bebegim de belki hatırlarsınız karın çevresi geriligi vardı. Dün doktorum 37 oluyorsun yarın artık doğumu başlatalim daha fazla risk almayalim dedi. Alttan muayne etti 1 cm açıklığım varmış o yüzden normal doğum deneyelim önce dedi. Suni sancı verecekler bugün eğer olmazsa sezeryan olacak. Suan hastaneye gidiyorum hepinize dua edeceğim inşallah çok kolay dogumlariniz olur. Hepiniz sağlıcakla kalın. Dua edin bide kızlar nolur hersey güzel olsun inşallah
canım allah yardımcın olsun, kolay bir doğum olsun, bol bol sütün olsun:dua:

Uzun zamandır yazamadım bi türlü yapmaya fırsat bulamadığım doğum hazırlıklarını yaptım evi temizledim, yatılı misafirlerim geldi gitti, bayram geldi geçti anca aranıza döndüm. Dün kontrolum vardı bebegim de belki hatırlarsınız karın çevresi geriligi vardı. Dün doktorum 37 oluyorsun yarın artık doğumu başlatalim daha fazla risk almayalim dedi. Alttan muayne etti 1 cm açıklığım varmış o yüzden normal doğum deneyelim önce dedi. Suni sancı verecekler bugün eğer olmazsa sezeryan olacak. Suan hastaneye gidiyorum hepinize dua edeceğim inşallah çok kolay dogumlariniz olur. Hepiniz sağlıcakla kalın. Dua edin bide kızlar nolur hersey güzel olsun inşallah
Canım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Canım senin annen rahatsızdı diye hatırlıyorum,nasıl oldu? İnşallah bebişin annene moral olur ve onu en kısa sürede iyileştirir:dua:
amin canım. Annem hala tam iyileşemedi toparlamaya çalışıyor inşallah miniğim anneannesine moral olur da daha çabuk toparlar

Arkadaslar doktordan geldim kizim 3200 51.2 cm su an. Sagligi iyi cok sukur ama ben sirt ustu hic yatamiyorum carpintim.oluyor tansiyonum dusuyor. Rahim toplardamarima baski yapiyormus. 3 dk sirt ustu yatamiyorum doktor nasil.normal dogum yapcan dedi :( cati muayenesi yapmadi dogum tetiklenebilir diye haftaya carsamba gel dedi. :(

0 07mawish07 canım sıkıntılı bir gebelik gecırmıstin birçoğumuz gıbı ınsallah şimdi sağlıkla kucağına almışsındır yavrunu Rabbım yardımcın olsun minikhikayem minikhikayem gozun aydın canım Rabbım sağlıkla buyutmeyı nasıp etsin @yusufseyma canım mekanı cennet olsun insaalh dedenin sizlerede sabırlar versin Allah

Insallah kolay dogumun olur canim. Tum endiseler biter kucagina alinca da. Haberdar et bizi de.

Dün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Basin saolsun canim. Allah sabir versin.

amin canım. Annem hala tam iyileşemedi toparlamaya çalışıyor inşallah miniğim anneannesine moral olur da daha çabuk toparlar
Insallah ilac gibi gelir canim.

yelifyelifyelif yelifyelifyelif canim herseyin yolunda olmasına cok sevindim. Insallah dogum sonrasi ben de senin kadar pozitif olabilirim. Yogun bakim surecini kolayca atlatabilirim.

Kızlar tek tek okuyamadım, alıntılayamadım. 16.30da doğm yaptım. Çok sancı çektim ama suniye gerek kalmadı. İnşalah sizin doğumlarınız kolay olsun. Kızımı 2 oldu emzirdim çok zor uyandırdım hiç ağlamıyor korktm. Kv korktgum gibi olmadı, ben sancı çektikçe o ağladı . Hala inanamıyorum minik yavrum yanımda..
Canım gözünaydın..Hayırlı olsun bebişin..Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah

Dün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Başın sağ olsun canım Allah sizlere uzun ömür versin mekanı cennet olsun inşallah

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..

Back
X