• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Emziren tatlış eylül anneleri emzik kullanan var mı?
Sayfalara göz atıyorum ama cevaplayamıyorum toplasanız 3 saat uyumadım 3gündür. Kucağımda uyuyor emiyor sabahtan beri, ayrılamıyoruz :KK200:Doğuma gece gitmem tuzu biberi oldu. Doğumum zordu zaten yüzüm benek benek oldu ıkınmaktan. Ama kısçem çok iyi.
Çevremdeki tecrübeli annelerin tavsiyesiyle emzik kullanıcam canım ben. Yoksa bebişler bizi emzik niyetine kullanırmış. Ayy tatlı uyanık şeyler:emir_bebek::anneadayı:

Iyi dileklerde bulunan dua eden herkese çok teşekkür ederim. Hala doğum olmadı sabah 9 dan itibaren 7 saat suni sancı verdiler. Suni verdiklerinde nst de 100 u bulan kasılmalarım oluyor ancak açılma en fazla 4 cm oldu sancı serumunu çıkarınca açılma ilerlemedi zaten hiç. Suan sancı vermeden normal kasılmalarin gelmesini bekliyorlar. Dogum ne zaman olur belli değil. Açılma olmasaydı zaten sezeryan olacaktı açılma oluyor diye Normali bekliyoruz bakalım ne olacak. Umarım hakkımızda hayırlı olan olur. Bu arada ne suni sancı dan nede açıklık için yapilan muayneden sakın korkmayın sakin ve soğuk kanlı olmaya çalışın hiçbiri öyle anlatıldığı abartıldiği gibi değil.
Çok uzattım sanırım neyse hepinize hayırlı sağlıklı kolay dogumlar diliyorum. Bol bol dua ediyorum hepimiz için...
Kolay gelsin canım. İnşallah kolaycacık bir doğum olur

Minikhikayemm hayirli olsunn sanadaa :) tum doguranlar ve ben hepimiz evlatlarimizi saglikla buyutelim insallahh aminnn hayirli upuzun omurleri olsunn aminn

minikhikayem minikhikayem canım bebegın alıyorsa emzıgı kesınlıkle ver büyük kurtarıcı yoksa benım gıbı emzık olursun ve bir müddet sonra psıkolojısı bozuluyor ınsanın çünkü aç tok gece gündüz demeden etmiyor ya gazı ıcın ya uyumak icin seni kullanıyor ve çok yıpranıyorsun benım kızım hıc almadı emzık onsaalh bu alır denıcem yıne keske alsa sende bir nefes alırsın

Çevremdeki tecrübeli annelerin tavsiyesiyle emzik kullanıcam canım ben. Yoksa bebişler bizi emzik niyetine kullanırmış. Ayy tatlı uyanık şeyler:emir_bebek::anneadayı:

Kesinlikle emzik lurtarici plurr , bizde almiyoruz ne yazikki tukurup cikariyor ve kucagimda emerek uyuyor yapisik gibiyiz simdi ise
,ve ikinci cocugumm dahada zor oluyor

aynen hersey için bni kullanıyo harap oldm halimi görsniz acırsnız. Emzikten dolayı memeyi bırakmaz dimi?

Canım cok rahat görünüyor bebegın nekadarlık oldu şimdi erkenden kullanmaya baslayabilmen cok hos
Dün 20 günlüktü. Aslında Minik doğmasaydı göbeği de çabuk iyileşseydi daha erken denerdim. Dün artık hadi bi cesaret dedim. Kucakta taşınıyor gibi kesinlikle rahatsız olmuyor. Sen almıştın değil mi

aynen hersey için bni kullanıyo harap oldm halimi görsniz acırsnız. Emzikten dolayı memeyi bırakmaz dimi?
Canım tam emin değilim ama sanki bikaç hafta beklesen emzik için. Daha çok küçük. O emdikçe senin sütün gelecek, daha yeni yeni geliyordur sütün anca doyuyordur. Emzik emerken yorulacak bu sefer beslenmek için hali kalmayacak. Biraz kuvvetlensin öyle verirsin. Biraz sabretmen gerekecek

Canım ben 15 aylıktı zorla bıraktırdım bebekler doğuştan itibaren o genle doğuyor lar hayatları meme oluyor hıc sanmıyorum bırakacağını ben ilk iki ay biberon vermiştim onda Bile maşallah banamısın dememıstı senınkıde bırakmaz korkma ınan sadece açlık degıl uyku dünyaya alışma anneye yakın olma herşey de meme ıstıyorlar ve ınsan hem fiziksel hem ruhsal tükeniyor denersın en kötü baktın uzaklaşıyor memeden kesersın hemen emzıgı zaten suan en çok sana ve memeye bagımlı oluyor sorun olmaz ınsallah

Kızlar ben hemen emzik vericem inşallah tutar kızım da denedim almamıştı ama ilk oldugu için çok zorlamadım ama beni yalancı emzik gibi kullandı 22 aylık zor kestim memeden gece 20 kere kalkıyodu büyüdüğü halde memeyi koklaya koklaya emiyordu versem hala alır:) çok yıprandm o konuda 1 saat kollarım arıyodu bunda sık meme veririm ama emzik emerse onuda veririm çevremde emzik kullananlr uyku sorunu yaşamadı bizim kadar bilginize..

Selam kızlar. Bizde kontrolden çıktık o doktorumu degistirdim ilk doktoruma
Emziren tatlış eylül anneleri emzik kullanan var mı?
Sayfalara göz atıyorum ama cevaplayamıyorum toplasanız 3 saat uyumadım 3gündür. Kucağımda uyuyor emiyor sabahtan beri, ayrılamıyoruz :KK200:Doğuma gece gitmem tuzu biberi oldu. Doğumum zordu zaten yüzüm benek benek oldu ıkınmaktan. Ama kısçem çok iyi.
Canım bence ver..ben büyük kızıma vermiştim biraz rahatlamıştım..canim benim de ilk doğumumda yüzüm benek benek olmuştu ikinmaktan..ama merak etme o benekler bir hafta sonra gidiyor kendiliğinden.cunku benimki gitmişti...bu doğumumda olmadi.

Canım bence ver..ben büyük kızıma vermiştim biraz rahatlamıştım..canim benim de ilk doğumumda yüzüm benek benek olmuştu ikinmaktan..ama merak etme o benekler bir hafta sonra gidiyor kendiliğinden.cunku benimki gitmişti...bu doğumumda olmadi.
Canım nasılsın bebişin nasıl :) Doğumun nasıl geçti bebeğin iriydi biraz zorladımı

Kızlar herkese hayırlı cumalar,ya benım ıkı guundur sag kalca kemıgım cok agrıyor ve ayagmın uzrıne basmakta zorlanıyorum ,normal mıdır? Basına gelen varmı nedenını bılen var mı?

Kızlar ben hemen emzik vericem inşallah tutar kızım da denedim almamıştı ama ilk oldugu için çok zorlamadım ama beni yalancı emzik gibi kullandı 22 aylık zor kestim memeden gece 20 kere kalkıyodu büyüdüğü halde memeyi koklaya koklaya emiyordu versem hala alır:) çok yıprandm o konuda 1 saat kollarım arıyodu bunda sık meme veririm ama emzik emerse onuda veririm çevremde emzik kullananlr uyku sorunu yaşamadı bizim kadar bilginize..
Ben kızımda da hastaneden gelir gelmez verdim..Bunda da vermeyi düşünüyorum canım.. bana seni emmez falan dediler ama hikaye..Acıkınca yalancı malancı bişey kandıramıyor bebekleri :)

Canım tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ama ben şöyle okumuştum. Emziği tam anlamıyla doyduğundan emin olduktan sonra verin. Hem sen hem de o gereksiz yorulmamış olursunuz. Sen şimdi bebeğini az buçuk tanıdın. Senin memende oyun hali anlarında emzik verebilirsin. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Back
X