• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Doğum için acaba karnın gerçekten aşağı mı inmesi lazım ya benim karnım baya yukarıda göğsümle yapışık
Yok tatlım inmeyebiliyor ben hep.yukarda taşıyorum. Benim.kızımda hiç inmedi öyle doğuma gittim.. oğlumda de yukarıda hala..34 de bile inende oluyor ama..

Doğum için acaba karnın gerçekten aşağı mı inmesi lazım ya benim karnım baya yukarıda göğsümle yapışık
Canım beni. ilk kizimda karnım yukarıdaydı öyle gittim doguma.ama bu bu hamileliğim de karnım baya aşağa inmişti..beni girenler diyordu karnin aşağa inmiş..canim insallah sende rahat bi doğum yaparsın..zaten şancı birden geliyor..

Kızlar bebegım karnımda cok fena hareketlı buaksam kolu bacagı bı yerleri hep karnımı calkalı ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum. Dogum yapmadan önce fln sizde bu tip seyler oldu mu ? Hıc bukadar olmaZdı endıselenmeye basladım artık bı kanama nisan fln gelmedi

Benımkı 34 de indi seymacımm önceki gun acayıp bi sancım oldu hatta ıse gıdemeden hep yattım ertesı gun bı kalktım karnım asagı dusmus. Kosarak doktora gıttım tabı normal demıstı ozmaan :)

Aaa doktora bak sen :) harikaymış.
Canım aslında perine masajı zor değil sadece çok sıkıcı. Nette videolar var. Ben her akşam duş aldıktan sonra parmaklarıma zeytinyağı sürüyorum ve 3-4 dakika afedersin iki boğum parmağımı içerş sokup u çizecek şekilde yağlıyorum.videolu anşatımlar güzel. Başta çok sertti biraz yumuşadığını hissediyorum bugünlerde.
Plates topu çok zevkli ya :)
Sırf çömelme olsun diye merdiven siliyorum:)
Annenin olayına çok sevindim:) inşallah hastane kısmı o kadar uzun sürmez. Geçen gelinimiz hastaneye vardıktan 3 saat sonra doğum yaptı.(ilk doğumunu hastaneye vardıktan 50 dakika sonra yapmıştı:) ) İnşallah bizimkide öyle hatta daha kısa sürer.

Şu perine masajı videosunu ben de izleyeyim bakalım ben sadece dıştan yaptım masajı, yanlış yapmışım demek ki.
Benim içime sanki çok kısa sürede doğuracakmışım gibi doğuyor :) sanki hastaneye gittiğimde açıklık 6-7 cm diyecekler 2-3 saat içinde doğurmuş olacağım :KK39: umarım hepimizin kolay, hızlı en önemlisi de sağlıklı doğumları olur.

İlk doğumu mu o şekilde yaptım evet gerçekten rahat Doğum esnasında ağrın olmuyor ama ben uzun süre bel ağrısı ve yine belde uyuşukluk çektim çok da tavsiye etmiyorum
Ben epidural düşünüyorum ama bakalım hayırlısı olsun hepsinin kendine göre bir zorluğu var illaki anne olmak kolay değil katlanicaz artık napalim

Şu perine masajı videosunu ben de izleyeyim bakalım ben sadece dıştan yaptım masajı, yanlış yapmışım demek ki.
Benim içime sanki çok kısa sürede doğuracakmışım gibi doğuyor :) sanki hastaneye gittiğimde açıklık 6-7 cm diyecekler 2-3 saat içinde doğurmuş olacağım :KK39: umarım hepimizin kolay, hızlı en önemlisi de sağlıklı doğumları olur.
Bende başta yanlış anlamıştıö videoda anladım içerde olmak lazımmış diye:)
Benim içimde de doğumum yakın diye bir his var ama 42 ye kadar yolu vaf bu da zihnimin bir tarafında. Bakalıö ne oşacak nasıl gelişecek. Sağlıcakla inşallah

Yok tatlım inmeyebiliyor ben hep.yukarda taşıyorum. Benim.kızımda hiç inmedi öyle doğuma gittim.. oğlumda de yukarıda hala..34 de bile inende oluyor ama..

Canım beni. ilk kizimda karnım yukarıdaydı öyle gittim doguma.ama bu bu hamileliğim de karnım baya aşağa inmişti..beni girenler diyordu karnin aşağa inmiş..canim insallah sende rahat bi doğum yaparsın..zaten şancı birden geliyor..
Beni gören yok karnın aşağı inmiş diyor yok İnmemiş diyorlar en iyisi kulak askıyım ben bi anda sancım suyum gelirdi doğururum inşallah
Benımkı 34 de indi seymacımm önceki gun acayıp bi sancım oldu hatta ıse gıdemeden hep yattım ertesı gun bı kalktım karnım asagı dusmus. Kosarak doktora gıttım tabı normal demıstı ozmaan :)
sen kendin bile hissetmişsin canım bakalım doguma giderken foto çekicem :)

Beni gören yok karnın aşağı inmiş diyor yok İnmemiş diyorlar en iyisi kulak askıyım ben bi anda sancım suyum gelirdi doğururum inşallah
sen kendin bile hissetmişsin canım bakalım doguma giderken foto çekicem :)

Bugin ebe karnıma elledi dedi ki seninki daha yukarıda azıcık inmiş bekle:)
Herhalde doğum başladığında inecek:) göreceğiz.

Canım bende çok tavsiye etmiyorum ancak ilk doğumum da yaptım dr ıkınman gerektiği zaman söylüyor dahası

Canım epidural aslında o kadar masum bir şey değil araştırdığım kadarıyla. Epidural aldığında kasılmaları hissetmiyorsun. Nu da ıkınma zamanı geldiğinde ıkınmayı zorlaştırıyor. Çünkü hissi kaybediyorsun. Ikınma zamanı uzayınca bebeğin strese girme oranı yükseliyor çünküepidural son evreyi uzatıyor. Bu da normal doğumu daha çabuk sezeryana döndürebiliyor.
Normal doğumda ise her kasılöayla birlikte eğer vücut gevşemiş ve rahat olursa kendi ağrı kesşcisinide üretiyor. Ve bir yerde bebeği oradan dünyaya getirebilmek için o kasılmalara/ağrılara ihtiyacımız var.
Haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her şey biraz da nasip

Canım bende çok tavsiye etmiyorum ancak ilk doğumum da yaptım dr ıkınman gerektiği zaman söylüyor dahası

Haklısın canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her şey biraz da nasip

İnşallah nasibimizde güzel şeyler vardır.
Bazen epiduralin gerekli olduğu durumlarda olabiliyormuş. Tabi şimdiden kestirmek biraz zor . Yaşayınca göreceğiz. Sağlıcakla alalım kucağımıza inş.

Bende de 2 gündür ishal var ama 2 gündür sebze yiyorum belki ondan olabilir diye düşündüm.
Ya da Doğumun habercisi de olabilir bilmiyorum .

Dün acile gittim salgın varmış hastaneler tıka basa dolu dikkat et canım çeşme suyu içmeyin diyorlar reflor yazdı ve seruk taktılar eğer devam ederse sende mutlaka git

5. Gün muayenesinden geldik sarılık gerilemiş, sğlık ocağı topuk kanı da alındı. Hemşire çok.ilgiliydi çok sevdm. Emzirmekle ilgili aklına takılan olursa gel dedi. Bugün.ilk kez kilom çok düşük çıktı, 4.5 kilo gitmiş ama bilemiyorum kalıcımı. Kadın dogumcu dikişlerime baktı rahmime baktı iyiymiş.. Daha az acıyor zaten bugün. Göbek bağımızda fıtık oluşumu var. Kurudu iyice ama şiş duruyor. Benden haberler böyle..

Günaydın canım maşallah Allah ikinixe de bol sağlık şifa versin inşallah

Günaydn hepimize hayirli mutlu bi gün olsn :) ben mi cok tecrubesizm yoksa elimde olan bsy degil mi ? Her bebegimn altini degistrdigmde bende batiyorum afedersnz bebegin bacaklarini kaldirdgm gibi bi anda kakasi su gibi fiskiriyo :) tabi gülme krizine giriyorum sonrda üzüluym ne zamn ögrencm die benm bebegmn cok gzi var g3celeri tok ama kipkirmizi olup agliyo gazdn dolayi acaba ne yapabilirim bi onerinz var mi

Günaydn hepimize hayirli mutlu bi gün olsn :) ben mi cok tecrubesizm yoksa elimde olan bsy degil mi ? Her bebegimn altini degistrdigmde bende batiyorum afedersnz bebegin bacaklarini kaldirdgm gibi bi anda kakasi su gibi fiskiriyo :) tabi gülme krizine giriyorum sonrda üzüluym ne zamn ögrencm die benm bebegmn cok gzi var g3celeri tok ama kipkirmizi olup agliyo gazdn dolayi acaba ne yapabilirim bi onerinz var mi
Günaydın canım. Tecrübe ile ne ilgisi var. Popoyu silmek için ayakları kaldırdın mı tamam olanlar oluyor. :KK45:Biogaia damla bizde baya işe yaradı. Tavsiye ederim. Sancı geldiğinde kiraz çekirdekli gaz kemeri uyguluyorum sancısı biraz geçince de karnına ayak tabanına zeytinyağı ile masaj. Hergün aynı saatlerde de damlası. Ben de kimyon çayı içiyorum. Senin oğlun vardı değil mi? Oğlanlar daha gazlı oluyormuş.

Back
X