• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Günaydn hepimize hayirli mutlu bi gün olsn :) ben mi cok tecrubesizm yoksa elimde olan bsy degil mi ? Her bebegimn altini degistrdigmde bende batiyorum afedersnz bebegin bacaklarini kaldirdgm gibi bi anda kakasi su gibi fiskiriyo :) tabi gülme krizine giriyorum sonrda üzüluym ne zamn ögrencm die benm bebegmn cok gzi var g3celeri tok ama kipkirmizi olup agliyo gazdn dolayi acaba ne yapabilirim bi onerinz var mi
canım benim kız da öyle yapıyo ama ben bezini hemen kapatıyorum ama arada yani dün yine fılkırttı ama ben biraz açılı değiştiriyorum altını yani bana gelmiyo :) bizim kız da acayip gazlı. şimdi sapsimplex kullanıyorum ama yeni bi damla silariş ettim. laktaz enzimini parçalıyormuş bir de biogaia aldım. gerçi diğer bebeğimde hiç işe yaramadı ama yine de insan umut ediyo işte

Günaydn hepimize hayirli mutlu bi gün olsn :) ben mi cok tecrubesizm yoksa elimde olan bsy degil mi ? Her bebegimn altini degistrdigmde bende batiyorum afedersnz bebegin bacaklarini kaldirdgm gibi bi anda kakasi su gibi fiskiriyo :) tabi gülme krizine giriyorum sonrda üzüluym ne zamn ögrencm die benm bebegmn cok gzi var g3celeri tok ama kipkirmizi olup agliyo gazdn dolayi acaba ne yapabilirim bi onerinz var mi
yeni damla işe yararsa adını veririm size de

Cnim gözün aydın tarih netlesmis. Ya şey sorucam yoğun bakıma girecegi yani rahatsizligi kesin mi miniginin? Belkide ultrasonda yanlis teshis konuluyor. Belkide hicbirseye gerek kalmayacak. Ve ben nedense oyle hissediyorum sizin icin bosuna stres yaptik diye gulup geciceksiniz belkide. Cunku neler duyuyoruz ultrasonda bissuru sey soyleniyo cocuk sapasaglam yada sapasaglam gorunuyor malesef rahatsizligi çıkıyo. Dualarim sizinle umarim hersey gereksiz bi stres olarak kalır
Canim 3 doktor da ayni teshisi koydu ki biri capa da konseydi. Yani aynıanda 5 doktor falan bakti. Cok buyuk mucize olması lazim ki o damarlar ters dönsün. Malesef görünen kesin. Ama bellki daha iyi bir tablo ile karsilasabiliriz onu allah bilir. Ama eninde sonunda acik kalp ameliyati sart.

Canım hayırlı olsun tarihin :) bebişine kavuşmaya az kaldı. İnşallah biran önce Kaan ı alıp evinize götüreceksiniz :anne:
Heyecan ve stres yapman çok normal. Doğum tarihimi bilseydim ben uyuyamazdım herhalde.
Amin canim son 6. Safak saymaya basladim. Cok heyecanli

Evet cnm gelmiş 38 den snra alınıyor sezeryn da bizde o zamanlar en fazla 39 da alırız dedi doktr
Aynen oyle canim. Kanala girmesi sadece 2 gun öne çekti. Boylesi daha hayirlidir belkide.

Canim 3 doktor da ayni teshisi koydu ki biri capa da konseydi. Yani aynıanda 5 doktor falan bakti. Cok buyuk mucize olması lazim ki o damarlar ters dönsün. Malesef görünen kesin. Ama bellki daha iyi bir tablo ile karsilasabiliriz onu allah bilir. Ama eninde sonunda acik kalp ameliyati sart.

Aynen oyle canim. Kanala girmesi sadece 2 gun öne çekti. Boylesi daha hayirlidir belkide.
Rabbim mucizesiyle karşılaştırsın inşallah. Her sekilde sağlıkla kucağınıza alın geri kalan hersey hallolur allahin izniyle

herkese günaydın..
Bugun işte son günüm..15 yıldır o kadar alışmışım ki hergün işe gitmeye..bakalım evde nasıl geçecek vakit..:KK66:
Hayirli olsun canim :) ben de gecen hafta ayrildim haftasonu da annem geldi yok boyle bi rahatlik:) isimi sevmeme ragmen bebegimi evde beklemek paha bicilemez:) eminim sen de rahat edeceksin. Bebisler dogana kadar evde yatmanin tadini cikaralim:)

Canim ben en basindan beri mucize olacagina inaniyorum nedense, insallah yanilmam :KK200:

normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz düşmeye başladı mı? benim 2 tanesi düştü ama düştüğü yerler hafif sızlıyor normal mi acaba? doktor 1 ay sonra kontrole çağırdı

Rabbim mucizesiyle karşılaştırsın inşallah. Her sekilde sağlıkla kucağınıza alın geri kalan hersey hallolur allahin izniyle

Canim ben en basindan beri mucize olacagina inaniyorum nedense, insallah yanilmam :KK200:

Ah canlarim benim saolun insallah. Allah büyük ne yazdiysa onu yasiyacagiz. Ama nedense bilen herkes ayni seyi söylüyor. Güçlü olucagim ki oglum da güçlü olsun. Insallah evime saglikla getirince bu sureci ani olarak rafa kaldiracagiz. Dualariniza ihtiyacimiz var teyzelerimiz :KK200::KK200:

Ah canlarim benim saolun insallah. Allah büyük ne yazdiysa onu yasiyacagiz. Ama nedense bilen herkes ayni seyi söylüyor. Güçlü olucagim ki oglum da güçlü olsun. Insallah evime saglikla getirince bu sureci ani olarak rafa kaldiracagiz. Dualariniza ihtiyacimiz var teyzelerimiz :KK200::KK200:
Dualarımızda sen de varsın..işallah bir an önce sağlığına kavuşacak yavrun annesi..sen de güzel haberi biz teyzeleriyle paylaşacaksın;)

Merhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.

İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım benim . İçini ferah tut herşey güzel olur .

Herzaman cnım. Dualarımda burdaki herkes yer alıyor rabbim kabul eylesin insallah.

Merhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Gözün aydın canım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin bak daha kötü şeyler olucak diye korkuyodun çok şükür ki sadece görsel olarak bi skntısı çıkmış oda hiç önemli değil sağlıklı olmasına çok sevindim

Ay canim allah anali babali büyütsün insallah bak bitti tum korkular. Allah dermansiz dert vermesin.

Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun kuzucugu :nazar:

Back
X