- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
- #24.741
Canım bende onlar bile olmuyorBende sanki hiç sancılar gelmicek gibi. Sadece bi haftadır arada adet agrıları oluyo hatta kasılmada ama devamlılığı yok(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende onlar bile olmuyorBende sanki hiç sancılar gelmicek gibi. Sadece bi haftadır arada adet agrıları oluyo hatta kasılmada ama devamlılığı yok(
Ay biz daha gün sayıyoruz kavuşamadık ne güzel sıcaklarda ilk zamanları geçti kışa daha hazır olurlar darısı başımıza çok merak ediyorum bebeğimiiiKizlar biz 5 gün sonra ayimizi doldurcaz valla günler bebekten sonra su gibi geçiyo :)
Başınız saolsun canım zor günleri atlattın artık bundan sonrası daha kolay inan kendini hiç yataklık hissetme ben hiç yatmadım sezeryan olmama ragmen hele şimdi kızımda var hiç yatamam ne kadar ayaklanırsan okadar kendini çabuk toplarsınKızlar ben bugün ilk kez kendimi iyi hissetmeye başladım. Dün gece ilk kez kendim baktım destek almadan. Ablam bendeydi okullar açılıcak gitti, yalnız değilim yine ama baskasına bırakıp uyumaya gidemiyorum. Dün hastaneye giderken dedemin vefatını öğrendik annem apar topar gitti gelicek yine. Kv de gelicekmis. Kayınpederimin yanında rahat edemicemi söyledm mümkünse yalnz gel dedim. Annemle konusmus annem demis ben de gelicm zaten erkek yanında rahat edememesi normal demis cok icim rahatladı. Sancı çekerken ve doğumda videoya çekmişler ama cesaret edip izleyemiyorum. 5 eylül akşamı 8 gibi en ufak sancım başladı 10 dk arayla 6 eylül 16.30 da doğurdum. Dikişlerim de düşmeye başladı. Normal doğum isteyen arkadaşlar, ben çok zorlandım yani kendi sancımla ve uyuşturmasız doğurdum. Ama arkadaşlarla konusuyoruz sancısını hissetmeden doğuran varmış. Doğumhaneye gittiğinizde ıkınmaya iyi odaklanın. 1 2 saat kalmak çok zor olur. Bir de elle ittirmek zorunda kalıyolar ıkınamayınca. Ben 4-5 ıkınmada doğurdum ittirmelerine gerek kalmadı. Aklıma geldikçe ara ara yazıyorum :))
anca bugün kendime geliyorum..
Maşallah canım bebeğine acımıyor kendini kasma Allah yardımcın olsunKızlar bizde bugün kontroldeydik. 37+3teyiz 3750 gr 54 cm olmuşuz. Nst de sancılarım cıktı. Ki bende tüp bebek doktorumu aramıştım oda sezeryan demişti oyuzden normal dogumu elemistim. 18 eylülde sabah 8:30 da hastanede olucam. Dualarınızı esirgemeyin lütfen bizim içinde. Buarada epidural olucak eşimd3 giricek doğuma. iğne vurulurken acıyomu acaba?
Üzülme canım benim hep normal görünüyordu kordonu boynuna iki kez dolayıp çok kansız kalınca yarım saat içinde sezeryana girdim sağlıklı kavuşalım üzülme sakın ben bikere çatı kontrolu yaptırdm acaip kasmıştım normal dogum yapamazdm sanırım :))Kızlar bugün ben de kontrole gittim. Bebeğimin yine başı yukarı dönmüş ve bu sefer makat geliş değil ayak geliş şekilde duruyor. Doktor normal Doğum olursa su ile birlikte kordon dışarı sarkabilir ve bebeğe giden oksijen azalır bu da bebekte kalıcı hasara sebep olabilir dedi. Bir de bu haftalarda bu kadar dönmesi iyi değilmiş kordonu boynuna dolayabilirmiş, artık bir şekil belirleyip o şekilde kalması gerekirdi dedi. Bir de geçen haftadan beri Bebek hiç kilo almamış gelişimi durmuş. Doktor emin olmak için bir kaç kere ölçtü ama hep aynı kiloda çıktı 3150 gr. Gelişimi durduğu için de doktor çok fazla Bu sebeplerle sezaryen kararı aldık.
2 gün sonra tam 39 haftayı tamamlamış oluyoruz ve sezaryen olacağım. İlk duyduğumda ağladım baya ama şimdi alıştım biraz. Allahım sağlıkla kızıma kavuşmayı nasip etsin de sezaryen olsa da olur.
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Tamamen doğal Doğum olmuş seninki canım.çok şükür sen dağ Salim minnoşunu kucağına aldın darısı biz bekleyenlerin başına.
Kesi attılar mı canım?
Bana da bebeğe Bakamıcam altını bile Alamıcam gibime geliyor.gğn geçtikçe heyecan ve korkularım artıyor.
Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin
Kızlar bugün ben de kontrole gittim. Bebeğimin yine başı yukarı dönmüş ve bu sefer makat geliş değil ayak geliş şekilde duruyor. Doktor normal Doğum olursa su ile birlikte kordon dışarı sarkabilir ve bebeğe giden oksijen azalır bu da bebekte kalıcı hasara sebep olabilir dedi. Bir de bu haftalarda bu kadar dönmesi iyi değilmiş kordonu boynuna dolayabilirmiş, artık bir şekil belirleyip o şekilde kalması gerekirdi dedi. Bir de geçen haftadan beri Bebek hiç kilo almamış gelişimi durmuş. Doktor emin olmak için bir kaç kere ölçtü ama hep aynı kiloda çıktı 3150 gr. Gelişimi durduğu için de doktor çok fazla Bu sebeplerle sezaryen kararı aldık.
2 gün sonra tam 39 haftayı tamamlamış oluyoruz ve sezaryen olacağım. İlk duyduğumda ağladım baya ama şimdi alıştım biraz. Allahım sağlıkla kızıma kavuşmayı nasip etsin de sezaryen olsa da olur.
Canım basınız sagolsun allah sabır versın
Başınız saolsun canım zor günleri atlattın artık bundan sonrası daha kolay inan kendini hiç yataklık hissetme ben hiç yatmadım sezeryan olmama ragmen hele şimdi kızımda var hiç yatamam ne kadar ayaklanırsan okadar kendini çabuk toplarsın
benim bebegim tipatip babasi insan bu kadar mi benzer valla bazen kiskaniyom keske biraz da bana benzese die :) canm hepinz icn hep dua ediyom insallh günlerinde saglikla gelir bebişlerAy biz daha gün sayıyoruz kavuşamadık ne güzel sıcaklarda ilk zamanları geçti kışa daha hazır olurlar darısı başımıza çok merak ediyorum bebeğimiii
Allah razı olsun canım cümlemizin insallahMaşallah canım bebeğine acımıyor kendini kasma Allah yardımcın olsun
Canim saglikla al minigini kucagina insallah.. guzel haberlerini bekliyorumAllah razı olsun canım cümlemizin insallah
Sen anestezi dr ua gorustun mu?bizim epidural olmamizda bir sakinca yok dimi? İgneyi ne zaman birakacagin hk ne dediler?Kızlar sezeryan sonrası tavsiyeleriniz nedir? Kayısı ve erik kompostosu dışında.
Teşekkür ederim cnim insallah :)Canim saglikla al minigini kucagina insallah.. guzel haberlerini bekliyorum
Ben bi iğne kullanmıyorum tatlım. Sen ne kullaniyosunSen anestezi dr ua gorustun mu?bizim epidural olmamizda bir sakinca yok dimi? İgneyi ne zaman birakacagin hk ne dediler?
Bende bu cmtesi kontrol sonrasi anestezi dr ile gorusecegim.epidural olsun esim de yaninda olsun istiyorum ben de..
Aa Ben kan sulandirici igne kullandigini hatirliyorum sanki?yanlis hatirlamisim o zaman ksra bakma..ben kan sulandirici igne kullaniyorum da hergun gebeligi ogrendigimden beri hibor 3500..Ben bi iğne kullanmıyorum tatlım. Sen ne kullaniyosun
Ben de aynı igneyi kullanyrm.hala göbekten vurunuyorum doguma kadar bi şekilde dedi dr.sen nasl vurunuyorsun?Aa Ben kan sulandirici igne kullandigini hatirliyorum sanki?yanlis hatirlamisim o zaman ksra bakma..ben kan sulandirici igne kullaniyorum da hergun gebeligi ogrendigimden beri hibor 3500..
O zaman sorulari geri aliyorum,hamilelik iste mazur gor:)
Ay lafımı olur cnim askolsun :)Aa Ben kan sulandirici igne kullandigini hatirliyorum sanki?yanlis hatirlamisim o zaman ksra bakma..ben kan sulandirici igne kullaniyorum da hergun gebeligi ogrendigimden beri hibor 3500..
O zaman sorulari geri aliyorum,hamilelik iste mazur gor:)
Evet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Cnim hersey onlarin sağlıklı olmasi için. Biz ne istersek isteyelim onlar kendisi karar veriyor nasil geliceklerine. Hic uzme kendini saglikli olun ikinizde yeter
Evet hemen farkedilmesi iyi oldu, anne karnında gelişimi duran Bebek kakasını yapabiliyormuş bu da çok tehlikeli bir şey sonuçta. İnşallah sağ Salim kavuşurum kızıma.Hayirlisi olsun canim,gec olmadan farkedilmis sonucta,uzme kendini..saglikla alacaksin isallah yavrunu kucagina
Canım hıc uzulme onemlı olan sagsalim kavusmanız biliyorsun. Benım arkadasımınnda bebek gelişimi durdu diye sezeryana aldılar kılosu 2700 idi ve gayet sorunsuz saglıklı bi sekilde kucagına aldı bebegını senınkının kılosu cok daha ıyıymıs ne guzel. Doktorumla bugün konustuk mottomuz saglıklı anne, saglıklı bebek dedi. Normalmdogum ilk tercihimiz ama kosulları kendi içinde de ayrıca degerlendirip karar verıyoruz geliş pozisyonu uygun degılse hekim olarak ben sezeryan yapmazsak olacak riskleri bildirmek Zorundayım dedi cok da haklı sonucta hep diyoruz dunyaya geliş zamanına ve sekline bebeğimiz karar verıyor biz de uyuyoruz.
Normal doğumu Ne kadar çok istesem de önemli olan bebeğimin sağlığı. Doktordan çıkınca doğru Hakan Çoker in muayenehanesine gittik Keşkesiz Doğum merkezine, ama Hakan bey doğumdaymış. Sonra düşündüm kendi Doktoruma da güveniyorum. Zaten o da doğal Doğum yanlısı birisi. Ben de onun kararını uygulamaya karar verdim. İnşallah bebeğime sağlıkla kavuşurum.Canım hayırlara vesile. Bu haftada dönmesi çok ilginç olmuş. Ama üzülme önemli olan sağlıcakla gelmesi inş. Azıcık kalmış. İnşallah 2 gün sonra kavuşuyorsunuz:) doğum şekli ne olursa olsun önemli oşan sağlıcakla kavuşmak.
Makat geliş olsa yine iyi dedi doktor, benim rahim ağzında bebeğin kordonu ve ayakları duruyor. Suyum gelse kordon da su ile birlikte rahim ağzından dışarı çıkıp sıkışabilir ve Bebeğe oksijen gitmeyebilir dedi. Allah korusun kalıcı hasara sebep olabilir dedi. 39 haftam da dolduğu için daha fazla beklemek istemiyor ve sezaryen ile almak istiyor. Dediğin gibi önemli olan bebeğime sağ Salim kavuşmak.Benim de makat gelişliydi. Allah korusun ama normal doğumda ters geliş çok riskli bir durum. Önemli olan sağlıkla kavuşmak.