- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
- #24.801
Daha 37+4 teyim ama sancılarım çıkmıştı dün doktor bu hafta alalim dedi bn pzt diye direttim ama galiba bnim cocik kendi keyfine göre gelicekAyy hadi inşallah bari sen doğur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 37+4 teyim ama sancılarım çıkmıştı dün doktor bu hafta alalim dedi bn pzt diye direttim ama galiba bnim cocik kendi keyfine göre gelicekAyy hadi inşallah bari sen doğur.
canım ağrıyı ayırt edecegın kadar vuracakmıs doktorum anlarsın dedi.senın dediğin gene ağrıla olabilir belki ama gözlmelemeye devam et ayrıca dogum agrıları gıderek şiddetini arttırıyormuş bekle bakalım takıbını yap. yürü duş al hareket et değişmesi gerekiyor agrının değişmiyorsa artıyorsa şüphenebilirisnYa benim yaklaşık 1 saattir ağrım var. Belim karnım arasında. Ve nereye vurduğunu hissedemiyorum. Hep var ağrı ama bazen siddetli oluyo
doktorum baktı açılma var mı diye tabi muayene alttan olunca her şekilde rahatsız oluyorsun ama tabı ki abartılacak gibi değil acaba çatı muaynesiyle açılma var mı diye baktıkları aynı şey mi diye merak ettim.Canim 15 sn surdu max rahat ol kasma kendini. Abartilacak bisi degil
Cati biraz dar olsa dr risk almayacakti hissettim catidan sonra tamam olur dedi. Ins hepimiz bir avazda kurtuluruzolmaz canım sıkıntı kontro altında olacaksın ya korkma o riskler hepimiz için var belli mi olur
sen içini ferah tut
Aynen ilk defa yasiyorum boyle bisey. Ama bende bugun yarın gelicek bnimkicanım ağrıyı ayırt edecegın kadar vuracakmıs doktorum anlarsın dedi.senın dediğin gene ağrıla olabilir belki ama gözlmelemeye devam et ayrıca dogum agrıları gıderek şiddetini arttırıyormuş bekle bakalım takıbını yap. yürü duş al hareket et değişmesi gerekiyor agrının değişmiyorsa artıyorsa şüphenebilirisn
sen de bugün 40+0 dasın değil mi canım ?ikimizin tarihleri aynıydıAyy hadi inşallah bari sen doğur.
en iyisi bebegin kararı zatenDaha 37+4 teyim ama sancılarım çıkmıştı dün doktor bu hafta alalim dedi bn pzt diye direttim ama galiba bnim cocik kendi keyfine göre gelicek
Canım kasılma anlattığın gibiyse ben hiç yaşamadım normalmi acaba ya.rahimde incelmemi başladı acaba. ben de de öyle oldu doktor incelme başlamış dedi
kasılmayı anlatmasakta sen kendin ayırtedersin canım anlaşılan bir şey. sanki karnın içine top koymuşlar ve gıderek şişiyor sertleşiyor adı üstünde ya kastıkca kasıyor karnı ve hafıf uyusukluk hıssı gıbı bır şey oluyor
kasılma ol sa biliridn.
bir de karın hafıf yukarı toplanıyor kaılmayla
Canım çok bilgili değilim ama nişan dan sonra süre oluyomuş baya telaş etme bence. Su bile gelse vaktimiz olurmuş.Kızlar lavaboya gittim boyle kahverengimsi yogun kıvamlı bi akıntı geldi camasırımda ve peceteye sildiğimde gördüm. Cok fazla değil miktarı bi avuc ii kadar anca vardır sizce nisan mı bu? Birde evde yardımcı kadın var bugün dogumdan once son bi temizlik yapıyoruz evı kaldırdık her taraf heryerde suan doktoruma mesaj bıraktım beni geri arasın diye o da cok garantici illaki gel bi görün bana diyecek ama evi bu halde de burakıp gidemem kimse yok kadının yanında duracak. Sancım olana kadar beklesem birsey olurmu
Yarın 40 bitiyo ama hic belirtim yok bütün evi kaldirdim temizlik yapıyorum aksama kadar oturmuycam bakalım gelcek misen de bugün 40+0 dasın değil mi canım ?ikimizin tarihleri aynıydı
belirtin falan var mı ?
Artık her muayenemde bakıyor canım açıklık var mı diye cumartesi gittikten sonrada olmuştu ama hafifti bu çoktuçatı muayenesine mi girdin ?
Aynı canım ilk gittiğimde vajinal muayeneni yapıyım açıklık dedı baktı sıkıntı yok dedi peki çatı muayenesi dedim yaptım bile dedii şimdi her gittıgımde aynı şekil bakıyor açıklığadoktorum baktı açılma var mı diye tabi muayene alttan olunca her şekilde rahatsız oluyorsun ama tabı ki abartılacak gibi değil acaba çatı muaynesiyle açılma var mı diye baktıkları aynı şey mi diye merak ettim.
Kızlar lavaboya gittim boyle kahverengimsi yogun kıvamlı bi akıntı geldi camasırımda ve peceteye sildiğimde gördüm. Cok fazla değil miktarı bi avuc ii kadar anca vardır sizce nisan mı bu? Birde evde yardımcı kadın var bugün dogumdan once son bi temizlik yapıyoruz evı kaldırdık her taraf heryerde suan doktoruma mesaj bıraktım beni geri arasın diye o da cok garantici illaki gel bi görün bana diyecek ama evi bu halde de burakıp gidemem kimse yok kadının yanında duracak. Sancım olana kadar beklesem birsey olurmu
Canım seninkife nişan olabilir:) şnşallah öyledir. Böyle güzel güzel naşlasın doğumjn inşallah.Artık her muayenemde bakıyor canım açıklık var mı diye cumartesi gittikten sonrada olmuştu ama hafifti bu çoktu
Canım nişandan sonra doktorun acele ettirmez gel dersi bile akşama falan gidebilirsin sancın yoksa nişan şu an bişi ifade etmez sadece rahimdeki tıkaç açıldı doğum yakın 2 gün 2 hafta arası değişiyor kendini strese sokma olur mu.Kızlar lavaboya gittim boyle kahverengimsi yogun kıvamlı bi akıntı geldi camasırımda ve peceteye sildiğimde gördüm. Cok fazla değil miktarı bi avuc ii kadar anca vardır sizce nisan mı bu? Birde evde yardımcı kadın var bugün dogumdan once son bi temizlik yapıyoruz evı kaldırdık her taraf heryerde suan doktoruma mesaj bıraktım beni geri arasın diye o da cok garantici illaki gel bi görün bana diyecek ama evi bu halde de burakıp gidemem kimse yok kadının yanında duracak. Sancım olana kadar beklesem birsey olurmu
Ay inşallah canım ye yoksa cuma yatışım olcak. Dün yine ne açıklık ne incelme ne sancı vardı kafası baya yıkandaydıCanım seninkife nişan olabilir:) şnşallah öyledir. Böyle güzel güzel naşlasın doğumjn inşallah.
Canim nisan geldikten sonra da olabilir dogum 1 hafta yada daha sonra da olur diyor banu çiftçi. Yine bekle bakalim doktor ne diycek. Kendini de takip et bu surecte. Sancim falan nasilKızlar lavaboya gittim boyle kahverengimsi yogun kıvamlı bi akıntı geldi camasırımda ve peceteye sildiğimde gördüm. Cok fazla değil miktarı bi avuc ii kadar anca vardır sizce nisan mı bu? Birde evde yardımcı kadın var bugün dogumdan once son bi temizlik yapıyoruz evı kaldırdık her taraf heryerde suan doktoruma mesaj bıraktım beni geri arasın diye o da cok garantici illaki gel bi görün bana diyecek ama evi bu halde de burakıp gidemem kimse yok kadının yanında duracak. Sancım olana kadar beklesem birsey olurmu
canım nişan kırmızı olur diye biliyorum. kahverengi lekeler genelde eski kanamış bölgeler ve akıntıyla akanlar ama kasılmalarını takip et yine deKızlar lavaboya gittim boyle kahverengimsi yogun kıvamlı bi akıntı geldi camasırımda ve peceteye sildiğimde gördüm. Cok fazla değil miktarı bi avuc ii kadar anca vardır sizce nisan mı bu? Birde evde yardımcı kadın var bugün dogumdan once son bi temizlik yapıyoruz evı kaldırdık her taraf heryerde suan doktoruma mesaj bıraktım beni geri arasın diye o da cok garantici illaki gel bi görün bana diyecek ama evi bu halde de burakıp gidemem kimse yok kadının yanında duracak. Sancım olana kadar beklesem birsey olurmu
Tekmelemesi keyfinin yerinde olduğunu gösterir diyor dr. Banu çiftçi.ben geceleri hep sırt üstü yatıyorum başka şekilde yatmak imkansız benim için. saga dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor. bebek rahat etmıyor ve tekmelıyor uykuda biile olsa uyanıyor.