• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar biz de hastanedeyiz. Gece sancim başladı sabah 8 gibi hastaneye geldik hala doğum olmadı açılmayı bekliyoruz. Allah'tan suni sancı ya gerek yokmuş şimdilik kendi sancilarim yeterliymis. İnşallah sağ salim alırım oğlumu kucağıma sizlerin dualarına ihtiyacım var:dua:
Allah kurtarsın canım

açılman ne kadarmış peki ?

anlatabilirsen sancılarını anlatır sın canım neye benzıyor ? benımde yarım saattır kasıktan vurmaya başladı sancı

Allah kurtarsın canım

açılman ne kadarmış peki ?

anlatabilirsen sancılarını anlatır sın canım neye benzıyor ? benımde yarım saattır kasıktan vurmaya başladı sancı
Hastaneye geldigimde 2 cm acilmam vardı canım ama sancim 5 dakikada 1 ve fazlaydı o yüzden yatisim yapıldı hastaneye. Ağrım adet ağrısının aynısıydı. Benim zaten çok şiddetli olurdu adet sancilarim. Belimde falan ağrı hissetmedim ben. Gece saat başı oldu sabah 5 dk da 1 e düştü şimdi 3 cm olmuş açılma akşama doğum gerçekleşir dedi doktorum canım. Sadece tek dayanamadigim açılma muayenesiydi. Sancilara dayaniyorum ama muayene yüzünden epidural aldım mecbur

Hastaneye geldigimde 2 cm acilmam vardı canım ama sancim 5 dakikada 1 ve fazlaydı o yüzden yatisim yapıldı hastaneye. Ağrım adet ağrısının aynısıydı. Benim zaten çok şiddetli olurdu adet sancilarim. Belimde falan ağrı hissetmedim ben. Gece saat başı oldu sabah 5 dk da 1 e düştü şimdi 3 cm olmuş açılma akşama doğum gerçekleşir dedi doktorum canım. Sadece tek dayanamadigim açılma muayenesiydi. Sancilara dayaniyorum ama muayene yüzünden epidural aldım mecbur
3cm de mi aldın epidurali canım ya erken olmus bırazcık .yani sancıya dayanıp açılma muayenesine mi dayanamadın genel olarak sancı dayanılmaz denilir ya !

aallah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşallah. güle güle gelsin bebeğin dört gözle haberini bekliyoruz. internetim açık sürekli bekliyorum haberini merakla

3cm de mi aldın epidurali canım ya erken olmus bırazcık .yani sancıya dayanıp açılma muayenesine mi dayanamadın genel olarak sancı dayanılmaz denilir ya !

aallah yardımcın olsun bir avazda kurtul inşallah. güle güle gelsin bebeğin dört gözle haberini bekliyoruz. internetim açık sürekli bekliyorum haberini merakla
Evet canım 3 cm de aldım epidural. sancilar bana çok ağır gelmedi şiddetli olmasına rağmen ama muayeneye dayanamadım. Doğuma kadar epiduralin etkisi biraz geçer rahat edersin dedi doktor ondan erken aldım. Kendi sancimla doğum yapacağım için ikinabilmem gerekiyormuş

Kızlar biz de hastanedeyiz. Gece sancim başladı sabah 8 gibi hastaneye geldik hala doğum olmadı açılmayı bekliyoruz. Allah'tan suni sancı ya gerek yokmuş şimdilik kendi sancilarim yeterliymis. İnşallah sağ salim alırım oğlumu kucağıma sizlerin dualarına ihtiyacım var:dua:
Bir avazda dogsun insallah bebegin canim. Allah yardimcin olsun insallah.

açılman olunca sancıyla kendini belli etmezmiymiş ! yani hiç sancı olmadan açılma olurmuymuş
Bazısının ağrı ışığı yüksek oluyor canım anlamıyor bu açılma durumu karışı biraz. Ben vajinal muayeneye alışkınım sorun yaşamıyorum.

Evet canım 3 cm de aldım epidural. sancilar bana çok ağır gelmedi şiddetli olmasına rağmen ama muayeneye dayanamadım. Doğuma kadar epiduralin etkisi biraz geçer rahat edersin dedi doktor ondan erken aldım. Kendi sancimla doğum yapacağım için ikinabilmem gerekiyormuş
ben de o yüzden dedim erken alınca ıkınma zorlaşırmış diyorlar ama etkisi azalıyormus zaten 2 saate bu iyi

Allah yardımcın olsun canım inşallah bian önce kavuşursnz

Canım allah yardımcın olur inşallah doğumun guzel geçer oglusunuda sağ salim kucağına alırsın.

su gelirse çok vakit yok canım benım doktorum kesinlikle duş alma diye tekrar uyardı son 3 muayenemde uyarıyor ve su gelırse fazla gec kalma ama panıkte yapma 2 saat içinde hastaneye gel dedi
Bunu bilmiyordum canım teşekkür ederim

su gelirse çok vakit yok canım benım doktorum kesinlikle duş alma diye tekrar uyardı son 3 muayenemde uyarıyor ve su gelırse fazla gec kalma ama panıkte yapma 2 saat içinde hastaneye gel dedi
Bunu bilmiyordum canım teşekkür ederim

allah yardımcın olsun..güzel haberlerini bekliyoruz..

nişandır canım başka ne olabilir ki . benı doktorum nişan gelince acele etmene gerek yok anca 1-2 gune dogum gelır dedi

sen kendini sakın yorma
Yaa doktorumu aradım belki de dogum hemen baslayabilir acılman olup olmadıgına bakılması lazım dedi :( bende evi temizliği bırakıp gidemiyorum ama tüm kitaplarda nisanda acele etmeyın yazıyor oyuzdenn evde oyalanıyorum. Dun catı muayenesi oldu belki ondan boyle birsey geldi bide cok az mıktarda geldiği için anlayamadım

Yaa doktorumu aradım belki de dogum hemen baslayabilir acılman olup olmadıgına bakılması lazım dedi :KK43: bende evi temizliği bırakıp gidemiyorum ama tüm kitaplarda nisanda acele etmeyın yazıyor oyuzdenn evde oyalanıyorum. Dun catı muayenesi oldu belki ondan boyle birsey geldi bide cok az mıktarda geldiği için anlayamadım
Aaaa ondanda olabilir cenım benim hem cumartesi hem dür vajinal muayene etti ve ikisindedi sonrasında kanama oldu pembemsi

Back
X