- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
- #24.921
Ebru Saraç canım.doktorunun açıklamaları yaklaşımı cok bilinçli görünüyor. doktorun kim canım ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebru Saraç canım.doktorunun açıklamaları yaklaşımı cok bilinçli görünüyor. doktorun kim canım ???
Tesekkurler cnimm :)Bol yürüyüş, merdiven inme-çıkma, armut :)
Senş etiketledim ama gelmemiş sanırım. Bulup tekrar etiketlemeye çalışayım.yok canım doğal ağrıkesicilerle ilgili bir şey görmedim
38 haftana gırıyorsun ya sıklaşır azalır arası acılır yavas yavas düzene girer benımde oyle oldu sımdı saat basına düşmeye başladı ama tabı tam dakik degıl hala agır agır sıklaşır
hemen izliyrum canım tşk ederim
her şeyi normal deneyeceğim canım zaten yarına muayenem var alttan bakacak o zaman fıkrını söyler doktor cok basıt olur derse bakacagız
Kızlar sabah 9 da Doğuma gireceğim dua edin de sağlıkla kavuşayım kızıma. Bu gece karnımdaki son gecesi. Yarın sabah Allah nasip ederse anne olacağım. İçim içime sığmıyor. Allah'ıma şükrediyorum böyle bir mucizeyi bana bağışladığı için. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Kızımın her hareketini karnımda hissetmek istiyorum. Onunla tek beden olduğumuz son gece, son anlar... Tek dileğim kızıma sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak. Bir yandan da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum. Allah'a bin şükür çok rahat ve keyifli bir gebelik geçirdim. Bu duygu bir daha nasip olur mu bilmiyorum. Ama çok çok çokkk özleyeceğini biliyorum.
Bu süreç boyunca bu sayfada olmak ve bütün o desteklerinizi hissetmek bana çok güç verdi, sizlerden çok şey öğrendim. Birbirimizi tanımasak da çok değişik bir bağ kurduğumuza inanıyorum. Hepinize çok çokkk teşekkür ederim. İnşallah sayfamız bebeklerimizin güzel anılarıyla dolup taşar.
Dualarınızı bekliyorum...
Canım tamam psikolojık etkenler buyuk rol oynar ama agrı tamamen de düşünceyle ilgili değil ki öyleyse bile biz bunu yapacak olgunlukta değiliz profesyonel yoga yapan zihin kontrolü olan biri için bu geçerlidir ama biz o kadarını yapamayız. tamamen agrısız bir doğum mümkün bence de ama bu zihin kontrolünden daha çok kişinin vucut dienci gücü ile daha doğru orantılı
yanı kızlar beynımızı yonetırsek agrısız olur bıter dıyorsan valla zor yonetırız onu yonetseydık neler başarırdık zaten ama söyledğin yanlış değil
şu yapılabilir en aza indirilir agrısı olan için.
vucut acılıyor agrının da bır fonksıyonu var beyne sınyal gönderıyor ki beyın de hormonlar calıstırıyor ama belli dozda eğer o agrı bizim korkumuzla çoğalırsa u defa vucut ştrese gırıyor calısma sıstemı bozuluyor .... gibi geliyor bana
bilmiyorum canım ya valla bildiğim tek şey yaratılışımızda var sa tasıdıysak bu bebegı cıkarırızda yanı sıstem ona göre kurulmuş zaten dayanılmaz agrı olsaydı o zaman zaten kimse dogurtulmaz herkes amelıyata alınır uyutulur cıkarılırdı bebek demek öyle degıl bız sadece korkuyoruz işte dayanılırda olsa göze alamıyoruz demek ki acıyı
tamam canım artık yan yatıyorum ama butun hamıleık boyunca oyle yattım tam düz degılde hafıf egımlı sırtımın yan tarafını destekleyerek dümdüz değil yanı bugun tam yan yattım ben de boyle rahat uyudum zatenCanm sırt üstü yatmak cok cok tehlikeli.doktorum kesinlikle uyuma hatta nst de bile yan yatarak cektir diye uyardı beni.hatta su anda muayene ederken sirt üstü yatirmam da bile tehlike var uygun degil bi sekilde ultrasibsan bakmak demisti.
Allah yardimciniz olsun cnm, saglikla al kucagina insallah.. dualarim seninleKızlar sabah 9 da Doğuma gireceğim dua edin de sağlıkla kavuşayım kızıma. Bu gece karnımdaki son gecesi. Yarın sabah Allah nasip ederse anne olacağım. İçim içime sığmıyor. Allah'ıma şükrediyorum böyle bir mucizeyi bana bağışladığı için. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Kızımın her hareketini karnımda hissetmek istiyorum. Onunla tek beden olduğumuz son gece, son anlar... Tek dileğim kızıma sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak. Bir yandan da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum. Allah'a bin şükür çok rahat ve keyifli bir gebelik geçirdim. Bu duygu bir daha nasip olur mu bilmiyorum. Ama çok çok çokkk özleyeceğini biliyorum.
Bu süreç boyunca bu sayfada olmak ve bütün o desteklerinizi hissetmek bana çok güç verdi, sizlerden çok şey öğrendim. Birbirimizi tanımasak da çok değişik bir bağ kurduğumuza inanıyorum. Hepinize çok çokkk teşekkür ederim. İnşallah sayfamız bebeklerimizin güzel anılarıyla dolup taşar.
Ay canımm, maşaAllaaahhh.. Gözünüz aydın :)Doğum oldu kızlar sabah 09:00 da 3.530 gr 49 cm iyiyiz çok şükür emzirme telaşındayız inşallah sütüm yetiyordur Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Kizlar bugun benimde dr kontrolum vardi, cati muayenesi yapildi..kanamam oldu muayeneden sonra, dr normal dedi, sizlerdede kanama olmusmuydu muayeneden snra? Bu arada hatirlarsiniz belki bebegimin karin bolgesi geriden gidiyordu.. dr 39 haftada aliriz demisti.. cuma gunu yatisim yapilacak..tam 39+0 oluyorum. suni sanci verilecek.. dualarinizda banada yer verin kizlar
Cok sagol canim benim.. allah razi olsun.. yanlis hatirlamiyosam dr sanada gerilik var demisti ama bi sorun cikmadi dimi?Sağlıkla al kucağına inşaAllah canım, merak etme herşey çok güzel olacak!
Kızlar sabah 9 da Doğuma gireceğim dua edin de sağlıkla kavuşayım kızıma. Bu gece karnımdaki son gecesi. Yarın sabah Allah nasip ederse anne olacağım. İçim içime sığmıyor. Allah'ıma şükrediyorum böyle bir mucizeyi bana bağışladığı için. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Kızımın her hareketini karnımda hissetmek istiyorum. Onunla tek beden olduğumuz son gece, son anlar... Tek dileğim kızıma sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak. Bir yandan da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum. Allah'a bin şükür çok rahat ve keyifli bir gebelik geçirdim. Bu duygu bir daha nasip olur mu bilmiyorum. Ama çok çok çokkk özleyeceğini biliyorum.
Kafası 2hafta ileri, karın ve bacak 3 hafta geriydi, he bide ense kalınlığımız vardı :) omurgamızda da yamukluk vardı..Cok sagol canim benim.. allah razi olsun.. yanlis hatirlamiyosam dr sanada gerilik var demisti ama bi sorun cikmadi dimi?
Ahh canimm cok sukur.. ne mutlu sana.. darisi basimiza.. cok cok tesekkur ederim guzel destegin icinKafası 2hafta ileri, karın ve bacak 3 hafta geriydi, he bide ense kalınlığımız vardı :) omurgamızda da yamukluk vardı..
Rabbime sonsuz şükürler olsun, sağlıkla geldi kızım
Sıkıntı yapma lütfen hiç, sağlıkla kucaklayacaksın miniğini.. Dualarım seninle..
demek benımde oyle oldu peki demir ilacı ?Canım ben 36'da bıraktım. Öyle diyor doktorlar en fazla 37 de bırakılmalı. Kasılmları önlüyor ya .
Magnezyumu bıraktığımdan beri kasılmalarım başladı dğzensizde olsa
Altın saat Doğumdan hemen sonra sadece Bebek anne ve babanın başbaşa kalması demek.
Bebeğin solunum yollarında bir tıkanıklık var mı diye bebeği doğar doğmaz muayene ediyorlar bu muayenenin kucağımda yapılmasını istedim.
K vitamini normalde iğne olarak yapılıyor ben ağızdan damla şeklinde verilmesini istedim.
Bebek ile doğar doğmaz ten teması yapabilmek için ameliyathane nin sıcak olması gerekiyor doktorum sorun yok dedi.
Kordon konusunda doktorum ile hemfikiriz zaten kan akımı bitene kadar kesilmeyecek.
K vitamini aslında öyle aşırı mühim değil bebeğin göbeğinin kananma ihtimaline karşı yapılıyor. Yapılmasa da olur.
ben de öyle aynen bunları dıyorumCanım valla artık yaşayıp göreceğiz. Bende kendimi şöyle motive ediyorum:milyonşarca yıldır milyonşarca kadın yaptı hemde ne yaşarsa yaşasın bir çoğu birden fazla kez yaptı. Demek ki bende yapabilirim:)))