- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
- #40.361
Geçmiş olsun canım ya brnim annem çalışıyor ama en azından temizlik gibi sıkıntım olmuyor ve istanbulda bunalıyorum benim kv biliyorsun herşeyi lafta. İnşallah toparlan kısa sürede canıö bu arada annen İstanbulda değil miydiCanım bak annemdeyım 10gundur inan dinlenıyorum bebegın bakımı yıne bende ama sabah hazır sofraya oturmak aksam ne yapıcam dıye dusunmemek buyuk nımetmıs burada 10gunde kılo bıle aldım galıba :) ayrıca hasta oldum annem hem bana corba yaptı hep kısımı aldı ıcerıkı odada baktı kacgun gece uykusuna bıle yatırdı ben de uyudum dınlendım toparlanmaya valısıyorum. Imkanın varaa gıt daha fazla bıle kal canım bızım bebek bakabılmek ıcın bakıma ıhtıyacımız var. Kv de benı her geldıgımde arıyor aaa cok kaldınız cok özlediim deyip duruyor artık gelın demeye getırıyor. Valla ben burda dınlenıyorum anne nezaman gelecegım de bellı değil kendmı nezaman ıyıce dınlenmıs hıssedersem gelıcem senı de ozaman gelsım sıye ararım dıyorum. Bana aynı konforu saglasın ona da gideyım, ama hem caba sarfetmıyor hem gelın gelın dıye konusuyorsa kımse kusura bakmasın ben de önce canımı sonra cananımı dusunmek zorundayım